تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2072 از 4105 اولاول ... 1072157219722022206220682069207020712072207320742075207620822122217225723072 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,711 به 20,720 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوس عزیز،من خضرایی هستم و الان تو مرخصی ام،اول اسفند که رفتیم پذیرش کردن و لباس دادن و تا 3شنبه صبح مرخصی دادن.
    مثل اینکه خیلی جای خوبی هست،حتی لفظ سرباز رو هم به کار نمیبرن و به جاش از عنوان دانشجو استفاده میکنن.
    کلا به نظر خوب میاد،ضمن اینکه برخلاف 02 اور هم دادن،اما خبری از کوله نبود و گفتن خودتون باید ساک مشکی بیارید.
    من از اصفهانم و اینجا روز 1/12 رفتیم هشتم شکاری لباس و پوتین هم دادن با اور کت و گفتن انشاا... 7/12 باید خضرایی باشیم که البته خودشون از اصفهان ما را تا تهران میارن
    خواستین با هم آشنا بشیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام دوستان.من دوره کد توپخانه شهید صیاد شیرازی اصفهان خوردم رسته پدافند هوایی.کسی این پادگان آموزش دوره کد دیده؟ 1- آدرس دقیق پادگان رو میخواستم 2- وضعیت مرخصیش چجوره؟(پنج شنبه جمعه ها تعطیله؟) 3- وضعیت پادگانش چطوره؟ 4- همون وسایلی که تو دوره آموزشی برده بودیمو ببریم؟ 5- مثل دوره آموزشی روز اول بعد اینکه پذیرش شدیم 1 هفته بهمون مرخصی میدن؟ ممنون میشم بهم جواب بدین...
    Last edited by mohamad_hesabi; 23-02-2014 at 22:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام
    این پسر عمو ما افتاده 02 و از خوزستان هم هست . تازه هم ازدواج کرده
    حالا انگار قرار بوده 1 اسفند بیاد که نیومده و حالا تازه فردا می خواد حرکت کنه و بیاد و 3 شنبه بره پادگان
    چند تا سوال هست الآن که ممنون میشم کمک کنید
    1. چجوری بره 02 ؟
    2. 3 شنبه برسه و بره پادگان ، براش غیبت می زنن ؟ یا جریمه ای داره ؟
    3. چه مدارکی با خودش بیاره ؟
    4. کلا هر توصیه ای که می دونید و کمک کنید ممنون میشم
    سلام عزیزم.من اعزامی 1/10/92 همین پادگان 02 آموزش دیدم.برای سوال اولت باید بگم ک موقعی که رسید تهران میره میدان آزادی از اونجا سوار ماشین های شهریار میشه کرایشم 2100 تومنه.بعد موقعی که شهریار رسید اونجا ماشین های 02 هستن اونجا هم کرایش 1500 تومنهبرای سوال دوم هم باید بگم جای نگرانی نیست چون یکی دو روز اول پذیرشه.ممکنه یه خرده غر بزنن ولی جریمه ای نداره.مدارک هم چون شرایط متأهلی داره هر چی داره با خودش ببره.فقط هیچ چیزی اصلش رو نبره.ضمنا از هر مدرکی که کپی میگیره اونو برابر اصل کنه.چون اگه برابر اصل نباشه قبول نمیکنن.کپی شناسنامه و کارت ملی خودشو مادرشو و همسرشو از تمام صفحات بزنه،فک کنم یه نامه هم باید از ثبت احوال بگیره.ضمنا ما روز اول ک رفتیم 1 هفته مرخصی اول دوره به هممون دادن.بره اونجا بپرسه میگن چ مدارکی بیار.روز سوم میره پذیرش میشه برمیگرده.موقعی هم که رفت پادگان سعی کنه گردان ایرانیان گروهان چهارم خودشو بندازه.گروهان سوم فرماندش فتحیه خیلی فرمانده سخت گیریه ولی فرمانده گروهان چهارم جناب سروان صالحیه فرمانده باحالیه ،یه خرده غر زیاد میزنه ولی هرچی باشه از فتحی بهتره.گروهان یکم خوبه از گروهان چهارم شاید بهتر.من خودم گروهان چهار بودم.موفق باشین...

4. 2 کاربر از mohamad_hesabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام عزیزم.من اعزامی 1/10/92 همین پادگان 02 آموزش دیدم.برای سوال اولت باید بگم ک موقعی که رسید تهران میره میدان آزادی از اونجا سوار ماشین های شهریار میشه کرایشم 2100 تومنه.بعد موقعی که شهریار رسید اونجا ماشین های 02 هستن اونجا هم کرایش 1500 تومنهبرای سوال دوم هم باید بگم جای نگرانی نیست چون یکی دو روز اول پذیرشه.ممکنه یه خرده غر بزنن ولی جریمه ای نداره.مدارک هم چون شرایط متأهلی داره هر چی داره با خودش ببره.فقط هیچ چیزی اصلش رو نبره.ضمنا از هر مدرکی که کپی میگیره اونو برابر اصل کنه.چون اگه برابر اصل نباشه قبول نمیکنن.کپی شناسنامه و کارت ملی خودشو مادرشو و همسرشو از تمام صفحات بزنه،فک کنم یه نامه هم باید از ثبت احوال بگیره.ضمنا ما روز اول ک رفتیم 1 هفته مرخصی اول دوره به هممون دادن.بره اونجا بپرسه میگن چ مدارکی بیار.روز سوم میره پذیرش میشه برمیگرده.موقعی هم که رفت پادگان سعی کنه گردان ایرانیان گروهان چهارم خودشو بندازه.گروهان سوم فرماندش فتحیه خیلی فرمانده سخت گیریه ولی فرمانده گروهان چهارم جناب سروان صالحیه فرمانده باحالیه ،یه خرده غر زیاد میزنه ولی هرچی باشه از فتحی بهتره.گروهان یکم خوبه از گروهان چهارم شاید بهتر.من خودم گروهان چهار بودم.موفق باشین...
    سلام دوست عزیز
    شما میدونید کپی شناسنامه مادر برای چی نیاز هست ؟ منظورتون برای تکفرزند بودنه یا تاهل ؟ اگر راهنمایی کنید ممنون میشم. نامه ای که از ثبت احوال باید گرفت برای تک فرزند بودنه دیگه, درسته ؟ یا برای تاهل ؟
    Last edited by rezakiaa; 23-02-2014 at 23:13.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

غیر از تاهل و تک پسر بودن و بدون استفاده از پارتی راهی نداره داخل شهر خودت بیفتی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

غیر از تاهل و تک پسر بودن و بدون استفاده از پارتی راهی نداره داخل شهر خودت بیفتی؟
    تو هیچکدوم رو نداری؟!بعد از 6 ماه میتونی انتقالی بگیری اگه موافقت بشه میتونی بیای!اگه
    روش زیاد حساب نکن

8. این کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان برای تاهل غیر از عقدنامه و
    کپی شناسنامه خود مشمول و همسرش,
    کپی شناسنامه
    پدر و مادر یا نامه ثبت احوال نیازه یا اینا واسه تک فرزند بودنه ؟ یکی از بچه ها تو
    پست بالا واسه تاهل توضیح داده من خوب نگرفتم چی شد. واسه محل زندگی همسر باید نامه یا فرم یا چیزی از جایی بگیریم یا حرف و نوشته خودمونو واسه آدرس محل زندگی قبول میکنند؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

تو هیچکدوم رو نداری؟!بعد از 6 ماه میتونی انتقالی بگیری اگه موافقت بشه میتونی بیای!اگه
    روش زیاد حساب نکن
    شیطونه میگه بریم زن بگیریما

11. این کاربر از afshar4444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تا سرباز هستی ، واقعا مشکلات بیرون رو درک نمی کنی ( با اینکه می فهمی )
    ولی وقتی دیگه اسم سرباز روت نیست ، اونجاست به خودت می یایی
    می گفتن بعد خدمت تازه سختی ها شروع می شه ، باورم نمی شد

13. این کاربر از LoveLIfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله بهتون تعلق میگیره و طبق جدول زیر هم با توجه به سابقه حضور پدرتون در جبهه محاسبه میشه

ممنونم پدرم سمت اهواز حدودا یه سالی خدمت کرد...بعد یه سوال دیگه عمو من شهید شده .تاثیری نمیتونه داشته باشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •