تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2072 از 4428 اولاول ... 1072157219722022206220682069207020712072207320742075207620822122217225723072 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,711 به 20,720 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه Kaiser 2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

13 راه حل کاهش اتلاف حجم دانلودی؟

سلام

دوستان کسی هنوز نتونسته راه حلی برای کاهش هدر روی حجم دانلودی توسط idm پیدا کنه؟
    من که هر شب تقریباً 1 گیگ حجم دانلودیم کمتر از اونیه که تو اکانتم میزنه!

مثلاً امروز صبح دیدم که یکی از فایل های دانلودیم 99.93 درصد دانلود شده و تقریباً فقط 500 کیلوبایت ازش باقی مونده
    گفتم با اینکه الآن ساعت رایگان نیست ولی خب بزنم دانلودشو ادامه بده تا کامل بشه؛ 500 کیلوبایت که چیزی نیست دیگه!

قبل از اینکه resume رو بزنم، با کلیک روی آیکون اینترنت در سمت راست پایین صفحۀ ویندوز و بعد کلیک راست روی نام کانکشن، status رو انتخاب کردم تا بتونم ریز ترافیک دریافتی رو برای دانلود این 500 کیلوبایت ناقابل نگاه کنم...بعد از زدن resume دیدم که ترافیک دریافتیم داره با سرعت 350 کیلوبایت بر ثانیه زیاد میشه، در حالیکه idm داره جون میکَنه تا یک کیلوبایت-یک کیلوبایت حجم فایلو زیاد کنه!!
    یه خرده که صبر کردم از status دیدم 20 مگ دانلود کرده ولی حجم فایل 300 کیلوبایت کاملتر شده!!
    بعد کانکشن رو از 16 به 1 تغییر دادم چون میدونستم idm با کانکشن زیاد در انتهای دانلود فایلها قاطی میکنه؛
    تفاوتی که داشت این بود که سرعت دریافتم تو status شد 100 کیلوبایت بر ثانیه و یه مقدار کمتر حجمم هدر رفت ولی با این حال بازم اتلاف حجم وجود داشت تا بالأخره اون یه ذره هم کامل شد.

این مثالی که گفتم مربوط به 5 تا 10 درصد انتهایی فایلهای دانلودی هست که همیشه باعث هدر رَوی حجم زیادی به هنگام دانلود با idm میشه. البته من فکر میکنم علاوه بر این در طول دانلود فایلها هم idm نمیتونه از تمام ظرفیت واقعی استفاده کنه و تداخل کانکشنها باعث هدر شدن حجم دریافتی میشه
    جالب اینجاست به هنگام استفاده از یک کانکشن (چه دانلود با خود اکسپلورر و چه با idm) میزان هدر روی سرعت کمتر میشه ولی خب سرعت دریافتی هم خیلی کمتر میشه

امیدوارم که دوستان راه حلی واسه این کار پیدا کرده باشن، آیا نرم افزاهای دیگه هم چنین مشکلی رو با کانکشنها دارن؟
    راستی اخیراً با نرم افزاری به نام cFosSpeed آشنا شدم که گویا میتونه به ترافیک تبادلی نظم بده، کسی امتحانش کرده و اثری در این مورد داره؟
    در مورد تغییر سرور DNS هم اگر فکر میکنین میتونه مرتبط باشه، نظر بدید ممنون میشم (نرم افزار Namebench)

سپاس

2. این کاربر از Kaiser 2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    من طول روز اصلا دانلود نمی کنم و بیشتر تو سایت هایی مثل فیس بوک می رم و فقط دانلود شبانه دارم.
    اما الان طی 24 روز از 7 گیگ فقط 1.8 گیگ برام باقی مونده.
    لطفاً راهنماییم کنید.
    متشکرم
    Last edited by pedromi; 30-11-2012 at 10:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان ایا تو همه جا دانلود رایگان حداقل تا هفت و ده دقیقه هست چون سرعت دانلود من از هفت تا هفت و ده دقیقه یکدفعه چند برابر میشه . مودم من هم به چند تا کامپیوتر وصله نمیشه گزارش دقیق بگیرم میترسم این ده دقیقه رو از ترافیکم کم کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

دوستانی که دچار مشکل کاهش حجم شبانه هستند ، قبل از ساعات رایگان برای چند دقیقه دیسکانکت شوند و برای احتیاط چند دقیقه پس از شروع ساعات رایگان کانکت شوند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

اقا من دانلود شبانه میزارم ولی نمیتونم تا 2 بیدار بمونم یزارم برا دانلود دیشب هم به زور نخوابیدم گذاشتم که تو 1 ساعت 1گیگ گرفته 512 هم هست . بعد الان میهوام خود لپ تاپ روشن بشه بعد دانلود کنه بعد تموم شد خاموش بشه . میشه ؟ بعدشم من میخوام وفتی مثلا 1 گیگ از ساعت 2 تا 3 مثلا تموم شد اون دانلود هایی که pause شده رو خودش اتوماتیک دانلود کنه ؟ یکی کمک کنه تو رو خدا

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

امیدوارم این افت سرعت روش جدیدی برای دور زدن کاربر نباشه :|
    سرعت خیلی بالا و پایین میشه و در نهایت باعث میشه حجم الکی در روز مصرف بشه.
    جدا اگه قرار باشه با سرعت اسمی خط دانلود کنیم، مغز خر نخوردیم که این همه پول به کسی بدیم.
    همون اینترنت مخابرات هم جواب میده، هم خیلی ارزونتره.

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اقا من دانلود شبانه میزارم ولی نمیتونم تا 2 بیدار بمونم یزارم برا دانلود دیشب هم به زور نخوابیدم گذاشتم که تو 1 ساعت 1گیگ گرفته 512 هم هست . بعد الان میهوام خود لپ تاپ روشن بشه بعد دانلود کنه بعد تموم شد خاموش بشه . میشه ؟ بعدشم من میخوام وفتی مثلا 1 گیگ از ساعت 2 تا 3 مثلا تموم شد اون دانلود هایی که pause شده رو خودش اتوماتیک دانلود کنه ؟ یکی کمک کنه تو رو خدا
    کسی جواب مارو نمیده ؟ تورو خداااااا کمکککککککککککککک

10. این کاربر از ozzy2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی داش . فقط اینکه اون قضیه ای که گفتم تو idm که وقتی یه فایل دانلود تموم شد اونایی که pause شدن اتومات دانلود بشن اونم تو لینک بالا توضیح داده شده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    اگه وی پی ان قطع بشه و بخواهیم بطور اتوماتیک وصل شه باید چی کار کنیم؟
    متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •