تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2072 از 2199 اولاول ... 10721572197220222062206820692070207120722073207420752076208221222172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,711 به 20,720 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من شکایت میکنم ولی مطمنم به جایی نمیرسه! (موتور 2میلیونیه منو تو پارکینگ دزدیدن قبضش تو دستم بود شکایت کردم بعد 1سال یه ریال هم بم ندادن این که چیزی نیست ، تو این مملکت ... بیخیال)
    خوشبختانه 19/1/93 میرم خدمت تا 2 سال نیستم هیچجوره دیگه شارژ نمیکنم.
    موفق باشید/.
    همین 2 سال خدمت رفتن هم خودش دزدیه وقت جوونای مملکته !! 2 سال از بهترین سال های عمرشون رو به باد میدن

کلا همه چی این مملکت به همه چیش میاد ، این از مبین نت دزد اونم از بقیه اوضاع مملکت ...

Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 9 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

این افرادی که تازه از این موضوع خبردار شدن بدترین ضرر رو کردن که از حجمشون الکی الکی رفته و هیچکس هم جوابگو نیست .. حالا چندتاییشون میان اینجا حسابشو بکنید تو کل کشور چند نفر اینجوری هستند و کلی از حجمشون میره ! و مبین نت با لبخند نظاره گر ماجراس !

4. 7 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

شماره پشتیبانی مبینت چنده ؟؟از شهرستان
    و قضیه اعتبار 1 گیگ هدیه چیه ؟؟ میشه گرفت ؟؟ فرمش رو پر کنم واقعیت داره ؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شماره پشتیبانی مبینت چنده ؟؟از شهرستان
    و قضیه اعتبار 1 گیگ هدیه چیه ؟؟ میشه گرفت ؟؟ فرمش رو پر کنم واقعیت داره ؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

شماره سراسری ۰۹۶۷۹۰ هست اما اگه اشغال دائم بود شاید این شماره تهران ۸۳۸۶۹۹۹۹ سریعتر جواب بده. البته هزینه خط شهرستان رو هم باید درنظر بگیرید.

یک گیگ رو می‌ده، اما خوب چند برابرش رو بعداً زیرسبیلی از شما و البته از همه کم می‌کنه.

7. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

منم فکر نکنم بجای برسه.

تاحالا دزدی اومده ایفون خونتون رو بزنه بپرسه ببخشید امشب هستین یا نه ؟
    جالب گفتی ! انصافا جالب گفتی !
    راست میگی ازینا بر میاد

9. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اشتباه شد........
    Last edited by danielo; 10-03-2014 at 03:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

خـب خداروشکر کارای Adsl من هم درست شد و شر مبین نت راحت شدم؛ ایشالا شما ها هم راحت شین

مودمم رو میفروشم؛ اگه کسی خواست پی ام بده.

کاملا سالم و تمـیز: چـراغ ها ، پورت ها و بدنه
    حـدود دو سال کارکرد
    همراه با جعبه و کابل لَـن
    ریست شده و آماده استفاده

قیمت پایه 115.000 تومان
    فروش به بالاترین پیشنهاد
    هـزینه پسـت به عهده خریدار

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خریدارم دوست گرامب اگه نفروختید پیام بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

بنده هم شکایتم رو ثبت کردم.. انشالا تو همین هفته ای‌دی‌اس‌ال میگیرم
    از شر این مبینت دزد‌ خلاص میشم
    امیدوارم هرچه زود یه فکری به حال مبین‌نت بکنن

راستی‌ مودمم رو میفروشم دقیقا شبیه مودم بالای هست
    کاملا سالم حدود ۲ سال کارکرد
    Last edited by ali_z051; 10-03-2014 at 08:01.

13. 2 کاربر از ali_z051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

یه خاطره از ADSL گرفتن من:
    آقا منم مبین نت دارم؛ البته الان دادم به یکی از دوستام داره استفاده میکنه. من همش وقتی شارژش می کردم و یه طرح انتخاب میکردم مجبور بودم تا آخرش استفاده کنم؛ که معمولا هم همون روزهای اول حجمش تموم می شد. منم چون همیشه 1 مگ یا 2 مگ میگرفتم همش باید 10 یا 12 هزار تومن پول میدادم بابت ترافیک اضافه. همینجوری حساب می کردم میدیدم که من فقط می تونم هر شب 1 گیگ دانلود کنم اونم تازه از ساعت 2 تا 8 صبح. ولی کلی هم باید بابتش پول بدم. گفتم سری آخر و بیام و نامحدود یک ماهه بگیرم.آقا چشمت روز بد نبینه. سرعت 1 مگ نامحدود به من حدود 12 تا سرعت دانلود میداد.

کلی پیگیری کردم و زنگ زدم با چند تا از کارشناساشون هم صحبت کردم ولی هر کی یه چیزی میگفت و هیچ کس هم قبول نمی کرد. می گفتن توی سایت ما نوشتیم که طرح 1 به 8 یا 1 به فلانه. منم میگفتم بابا این همه شرکت اینترنتی همه دارن میگن 1 به فلان ولی سرعتی که به مشتری می رسه اگر بالاتر نباشه دیگه Dedicate هست. شما سرعت رو به من به اسم 1 مگ فروختی دقیقا همین 1 مگ رو بین 10 نفر پخش کردی؟ بیچاره اونی که 128 نامحدود بگیره.... گفتش آره ما کلا توصیه نمیکنیم که نامحدود بگیرید چون اصلا خوب نیست.

توی اون یک ماه با اینکه کلا سیستم من روشن بود ولی در کل کمتر از 1 گیگ دانلود می کردم.
    همون موقع 13 آذر امسال رفتم مخابرات 1 مگ گرفتم. سرعت رو که Dedicate میده حدود 120 تاست. منم که چون سیستمم همیشه روشنه در روز میانگین حدود 8 تا 10 گیگ دانلود می کنم. دیگه هم اون مسخره بازی های مبین نت رو هم نداره؛ خداییش پولی که میدم (فکر کنم هر ما حدود 45 هزار تومنه) به همون اندازه در میاد؛ شایدم کمتر. ولی خب این همه اعصاب خوردی مبین نت رو ندارم که همش ببینم که حجمم تموم شده یا هنوز مونده....

در مورد این آخرین قضیه ی مبین نت هم که ساعت شبانه رو کمتر کرده:
    البته این موقع که این کارو کرد مودم من دست دوستم بود و اون بیچاره چند روزی 2 ساعت دانلود بیشتر می کرد (همون اختلاف ساعت شبانه رو). بنده خدا یه هفته ای زنگ زد و گفت اینترنتش تموم شده...
    حالا من کلا این قضیه رو توی شکایت هم مطرح کردم؛ مگه انتخاب یه طرح مثل یه قرارداد نیست؟ پس چرا مبین نت بدون هیچ هماهنگی قبلی طرحش رو عوض کرده؟
    موقع خرید همه ی طرح های قبلیش نوشته بود که کلا همه ی طرح ها از ساعت 2 تا 8 صبح رایگان...
    بعد از انتخاب؛ مثلا کسی که 6 ماهه خریده و مثلا 1 ماه رو استفاده کرده، یعنی وسط قرارداده پس چرا مبین نت بدون هماهنگی قبلی میاد و قرارداد رو عوض میکنه و اون رو به قراردادهای قبلی هم اعمال میکنه؟ (این یعنی یه شرکت مسخره بازی.... من دوستم تو زیرساخت مبین نت کار میکنه؛ یه وقتایی یه سوتی هایی رو ازشون توی تنظیمات سویچ و روترها میگه که آدم شک میکنه که اونا واقعا چجوری دارند به ما سرویس میدن؛ همه چیزشون رو هواست)

دیدم پست دوستان زیاده در مورد این آخرین قضیه ی مبین نت گفتم منم تجربه خودمو براتون بگم.

15. 6 کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با توجه به تغییرات جدید و دزدی جدید مبین نت کسی توی اینجا هست که شبا از اون محدودیتی که گفتم بیشتر دانلود کرده باشه ؟ (منظورم محدودیتی هست که حداکثر تا دو برابر حجم طرحتون می تونید دانلود بکیند)
    می خوام بدونم سرعتتون تغییری میکنه ؟ اتفاق خاصی میوفته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •