تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2071 از 2605 اولاول ... 107115711971202120612067206820692070207120722073207420752081212121712571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,701 به 20,710 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان. لطفا راهنمایی کنید. من 4 ساله سرویس 2 مگ نامحدود مخابرات دارم. حالا تصمیم گرفتم سرویس 16 مگ بگیرم. سرویس 16 مگ حجم محدود هستش؟ و اینکه ایا این کار رو بکنم یا خیر. سرویس postpaid که تو سایت زده همین adsl هست؟
    اول به نظرم مطمئن شو خطت فیبره یا نه
    بعد ببین بهترین شرکت واست کدومه
    مخابرات هم میتونه خیلی خوب باشه هم خیلی بد (بستگی به منطقه ات داره)
    ............
    تمام سرویس ها حجمی و محدود
    سرویس postpaid یعنی پس پرداخت( هزینه سرویس رو قبض تلفن میات)
    فعلا تمام حجم بین المللی که خیلی خوبه اما به این شکل بعید میدونم بمونه، ریسکش با خودتونه

2. این کاربر از ARASH119 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اول به نظرم مطمئن شو خطت فیبره یا نه
    بعد ببین بهترین شرکت واست کدومه
    مخابرات هم میتونه خیلی خوب باشه هم خیلی بد (بستگی به منطقه ات داره)
    ............
    تمام سرویس ها حجمی و محدود
    سرویس postpaid یعنی پس پرداخت( هزینه سرویس رو قبض تلفن میات)
    فعلا تمام حجم بین المللی که خیلی خوبه اما به این شکل بعید میدونم بمونه، ریسکش با خودتونه
    مرسی بابت راهنمایی. خط ما چون فیبر هست هیچ شرکتی سرویس adsl نمیده و مجبوریم از مخابرات سرویس بگیریم. منطقه مخابراتی هم جماران هست و در مورد خوب یا بد بودن منطقه مخابراتیمون میشه گفت تا حدودی خوب بوده تو این 4 سال . بعد این سرویس 50 مگ که الان تو سایت مخابرات هست و به صورت پس پرداخته adsl میشه؟
    Last edited by hosseinscoot; 13-04-2018 at 15:17.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

مرسی بابت راهنمایی. خط ما چون فیبر هست هیچ شرکتی سرویس adsl نمیده و مجبوریم از مخابرات سرویس بگیریم. منطقه مخابراتی هم جماران هست و در مورد خوب یا بد بودن منطقه مخابراتیمون میشه گفت تا حدودی خوب بوده تو این 4 سال . بعد این سرویس 50 مگ که الان تو سایت مخابرات هست و به صورت پس پرداخته adsl میشه؟
    منطقه جماران خوبه سرویس
    البته رییس زیاد آدم با فهمی نیست
    تانوما رو اصلا نمی‌دن به کسی
    و

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

5. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام. دوستان من منطقه 5 هستم و به تازگی از مخابرات سرویس گرفتم.. در تماس اولیه که داشتم درخواست اینترنت 8 مگ دادم و از کارشناس فروش پرسیدم آیا خط بنده کشش دارد و ایشان پاسخ دادند قیل از رانژه قسمت فنی تماس میگبرن خدمتتون !! اما فرداش خطم رانژه شد و متاسفانه در بهترین حالت 4 مگ میکشه ؟!!! بنده شدیدا پیگیر شدم ولی شرکت اصرار دارن که مشکل نویز دارم ؟! البته snr بنده پایین هست 65=db 0.1 یا حدود 6.5 !! بنده پیگیر شدم که خودشون کارشناس بفرستن اما فرداش از مخابرات منطقه زنگ زدن و گفتن اشکال از کابل های قدیمی و داغون منطقه هست و حتی اگر ما بیایم از انشعاب درب هم تست بگیریم مشکل از شما نیست و فرقی نمیکنه !؟؟ لازم به ذکر هست فاصله کابلی بنده تا مخابراتم فقط یک خیابون هست !!! و از لحاط کابلی به گفته خودشون 2 کیلومتر !! والا من نمیدونم اگه اشکال از هرچی که هست نباید درست بشه ؟؟ پس مخابرات واسه چی 300 هزار تومان پول خط میگیره و این همه عوارض واسه چی هست ؟!!! نباید کابل ها درست بشن ؟!! در آخر مدارک را برای 195 فرستادم و امیدوارم واقعا پیگیری کنن گرچه مخابرات گردنش کلفت تر از این حرف ها هست متاسفانه !!!
    Last edited by ramin20r; 14-04-2018 at 12:54.

7. این کاربر از ramin20r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام. دوستان من منطقه 5 هستم و به تازگی از مخابرات سرویس گرفتم.. در تماس اولیه که داشتم درخواست اینترنت 8 مگ دادم و از کارشناس فروش پرسیدم آیا خط بنده کشش دارد و ایشان پاسخ دادند قیل از رانژه قسمت فنی تماس میگبرن خدمتتون !! اما فرداش خطم رانژه شد و متاسفانه در بهترین حالت 4 مگ میکشه ؟!!! بنده شدیدا پیگیر شدم ولی شرکت اصرار دارن که مشکل نویز دارم ؟! البته snr بنده پایین هست 65=0.01 db یا حدود 6.5 !! بنده پیگیر شدم که خودشون کارشناس بفرستن اما فرداش از مخابرات منطقه زنگ زدن و گفتن اشکال از کابل های قدیمی و داغون منطقه هست و حتی اگر ما بیایم از اتشعاب درب هم تست بگیریم مشکل از شما نیست و فرقی نمیکنه !؟؟ لازم به ذکر هست فاصله کابلی بنده تا مخابراتم فقط یک خیابون هست !!! و از لحاط کابلی به گفته خودشون 2 کیلومتر !! والا من نمیدونم اگه اشکال از هرچی که هست نباید درست یشه ؟؟ پس مخابرات واسه چی 300 هزار تومان پول خط میگیره و این همه عوارض واسه چی هست ؟!!! نباید کابل ها درست بشن ؟!! در آخر مدارک را برای 195 فرستادم و امیدوارم واقعا پیگیری کنن گرچه مخابرات گردنش کلفت تر از این حرف ها هست متاسفانه !!!
    Attainable Rate و Rate چقدره؟
    SNR من حتی از تو بدتره ولی سرعت رو بالا بستن واسم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم وضعیت من هست... جالب اینجاست هر کدام از اپراتورهای مخابرات یه جواب میدن !! یکی میگه سیستم جدیدا اتومانیک خودش تنظیم میکنه سرعتو بر اساس کیفیت که قطعی نداشته باشید !! یکی میاد پاور زیاد میکنه به قول خودش تقویت میکنه یهو 2 روز سرعت دانلود از 400 میره بالا 500 اما دوباره خراب میشه ... یکی میگه اشکال از نوبز داخلی ساختمان هست !! و در آخر پیگیر که میشم مخابرات منطقه زنگ میزنه میگه اشکال از کابل داغون ما هست و شما اگه 2020 زنگ زد یگو مشکلم حل شد چون کاریش نمیشه کرد !!! و حتی به خودشون زحمت نمیدن بیان بررسی کنن ببینن اشکال از کجاست !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم وضعیت من هست... جالب اینجاست هر کدام از اپراتورهای مخابرات یه جواب میدن !! یکی میگه سیستم جدیدا اتومانیک خودش تنظیم میکنه سرعتو بر اساس کیفیت که قطعی نداشته باشید !! یکی میاد پاور زیاد میکنه به قول خودش تقویت میکنه یهو 2 روز سرعت دانلود از 400 میره بالا 500 اما دوباره خراب میشه ... یکی میگه اشکال از نوبز داخلی ساختمان هست !! و در آخر پیگیر که میشم مخابرات منطقه زنگ میزنه میگه اشکال از کابل داغون ما هست و شما اگه 2020 زنگ زد یگو مشکلم حل شد چون کاریش نمیشه کرد !!! و حتی به خودشون زحمت نمیدن بیان بررسی کنن ببینن اشکال از کجاست !!!
    خطط تا 8 مگ جواب میده مشکلت داخلیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

امروز دوباره زنگ زدم 2020. و گفتن مخابرات منطقتون قطعا نمیاد واسه یه آدم چیزیو پیگیری کنه و درست کنه و توی گزارشه مخابرات منطقه برای ما ( 2020 ) اومده که دوسیم مسی هست خط شما و بیشتز از 4 نمیکشه !!! الان من چه کنم با اینا !! ؟؟؟؟؟ گفتن اگه خطت فیبر نوری بشه درست میشه !! البته اگه براتون انجام بدن !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا یه شاهکار دیگه از مخابرات!!
    سرویس یک ماهه 2 مگ 150 گیگ گرفته بودم. 20 گیگ استفاده کردم و بعد یک ماه که تاریخش تموم شد دیدم اینترنت قطع نشد، ولی ترسیدم شاید بازی دربیارن و رو قبض اضافه کنن سرویس رو یک ماه دیگه تمدید کردم. الان تو پنل نگاه کردم دیدم نوشته ترافیک باقیمانده 280 گیگ!
    یعنی 130 گیگ استفاده نشده ماه قبل رو منتقل کرده به ماه بعد!
    چقدر این مخابرات خوب شده!!!

13. 2 کاربر از mostafa_gm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

آقا یه شاهکار دیگه از مخابرات!!
    سرویس یک ماهه 2 مگ 150 گیگ گرفته بودم. 20 گیگ استفاده کردم و بعد یک ماه که تاریخش تموم شد دیدم اینترنت قطع نشد، ولی ترسیدم شاید بازی دربیارن و رو قبض اضافه کنن سرویس رو یک ماه دیگه تمدید کردم. الان تو پنل نگاه کردم دیدم نوشته ترافیک باقیمانده 280 گیگ!
    یعنی 130 گیگ استفاده نشده ماه قبل رو منتقل کرده به ماه بعد!
    چقدر این مخابرات خوب شده!!!
    بله برای همه همینطوره و ظاهرا مخابرات داره با این اوصاف اینترنت رو تقریبا مفت به دست کاربر میرسونه و امیدوارم سر این موضوع ، کیفیت اینترنتش افت نکنه و ضمنا کسی هم زیرآبش رو نزنه چون بعیده شرکت های خصوصی به این موضوع اعتراض نکنن . اینجور که بوش میاد بعد از مدت ها ، بالاخره میتونیم یه دلی از عزا دربیاریم

15. 2 کاربر از Mohammad Aghaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •