ممنون داداش فقط من با این خط میتونم اولترا بگیرم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان همه با سرویس الترا ی مخابرات مشکل سرعت داره!؟
یعنی لیمیتی که میشه رو همه احساس میکنن....
مال من اول از 1.9مگ شروع میشه و به 480 ختم میشه....
سلام عزیزان
با هزینه ماهانه 50 هزار تومان با کدام سرویس از کدام شرکت یا مخابرات می تونم *****روزانه 30 الی 40 گیگ *****دانلود داشته باشم کارم فقط دانلود است اگر پاسخ منفی است باید چقدر هزینه کنم و بی زحمت اسم سرویس را ذکر کنید با تشکر %
فک نکنم همچین سرویسی موجود باشه
تنها راه حلت اینه که دوتا سرویس بگیری با دو تا سیستم دانلود کنی
بیشترین سرعتی که من میدونم سرعت 8 مگ هست که اونم تو 6 ساعت رایگان میشه 21 گیگ
حالا گیریم سرعت 10مگابیت جشنواره رو گرفتی بازم حتی اگه سرعت واقعی رو بده جوابگو نمیشه
تا جایی که من میدونم اکثر سرویسهای مخابرات رو 8 مگ بسته میشه
از شرکتای دیگه اطلاعی ندارم
سرعتی که شما میخوای یه چیری حدود 14-16 مگ هست که تا حالا ندیدم شرکتی تو دانلود شبانه همچین سرعتی بده
از کجا و چی این همه دانلود می کنی ؟
سایت دانلود فیلم برای بقیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزیز شما مگا بگیری بهتره اگه اولترا تمدید کنی فقط پولتو می ریزی دور
با این قیمت میشه گفت از هیچ شرکتی نمی تونین 30 گیگ دانلود داشته باشین.
فقط با اولترای مخابرات روزی حدود 18 تا 19 گیگ دانلود کنی اونم تو بهترین شرایط
داداش یعنی من با این خط نمیتونم اولرترا بگیرم
Line State :Showtime Modulation :G.DMT Annex Mode :ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin :16.5 8.0 db Line Attenuation :51.0 26.0 db Data Rate :4096 928 kbps Max Rate :7136 1148 kbps POWER :19.0 12.0 dbm CRC :0 0
همارا جدیدا سرویس های نا محدودش رو تغییر داده و برا 128 نامحدود نوشته 'حداقل ترافیک دریافتی ماهانه: 5 گیگابایت'. الان یعنی حجم مصرفی از اون بیشتر بشه ، چی میشه ؟ سرعت کم میشه ؟ به چند میرسه ؟ همیشه سرعت رو 20 بود و حالا بخوان کم کنن چطوری میشه ؟
یعنی همون طرح منصفانه. شما تا ۵ گیگ با سرعت بالا دانلود می کنی بعد از اون با سرعت اسمی که برای ۱۲۸ میشه 16KB. شما به جای اون می تونین از 128 نامحدود مخابرات که سرعت دانلودش 30 الی 40 هست استفاده کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)