تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2071 از 2365 اولاول ... 10711571197120212061206720682069207020712072207320742075208121212171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,701 به 20,710 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام دوستان اگه میشه لطف کنین یه مقایسه ای بین این 3 مدل انجام بدین نکات ضعفو قوتشون چیاست؟
    cda-117
    cde-145
    80prs
    اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام امیر حسین خان ، اختیار دارین ، حتما خیلی بی راه گفتم ، اما حاجت ها قاطی بشه ممکنه خطرناک بشه ،
    ماشین پارس داشبورد جدید ، پخش پرونيکس تصویری ، ( متاسفانه) ، حقیقت اینکه واقعا موندم ، اصلا دیگه هاج مز شدم ، از طرفی پخش درست درموني نیست ، از طرفی انتخاب و تنوع خیلی زیاد هست ، ممنون میشم اگر شما پیشنهاد بدین برای یک سیستم دو استيجي ، نهایت با دو تا آمپلی ، باکس نمی خوام بگذارم اگر ساب تو طاقچه بگذاریم خیلی جالب نیست ، یه سیستم کیفیتی مد نظرم هست که از موزیک لذت ببری حالا اگر قدرت و کیفیت با هم بشه هم عالی هست . این باندها را به نظرم خوب آمدند
    Kappa 693
    Hcx690
    Jbl 939
    Helix e69x
    و کامپ های voceavk6
    Helix e62c.2
    و آمپ واقعا نمی دونم 8400 یا 6604
    ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمائید ، پیش یه نصاب رفتم گفت ترکیب کاپا 693 با هرتز 690 عالی در میاد . در هر صورت ممنون از توجه شما
    باندهایی که انتخاب کردین خوبه اما صداهاشون خیلی تفاوت داره.
    بودجه چقدره ؟
    پخش دودین نمیخوره عوضش کنین ؟؟؟
    من نظرم یه جفت کامپ جلو و یه جفت باند عقب هستش اگر نمیخواید از باکس استفاده کنین .
    اگر بودجه رو تعیین کنین خیلی بهتر میشه راهنمایی کرد در مورد برندها و مدل های مختلف.

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام امیر حسین عزیز...
    منظور شما امپ درست درمان مثل پایونر وکنوود است یا امپهای گران هلیکس و گرند زیرو و هرتز و.... است.
    والا من اصلا نه پایونیر قبول دارم نه کنوود .
    امپهای گرندزیرو و هرتز و ادیسان و اینجور چیزا همه که گرون نیستش هم جنس رده پایین داره هم رده بالا .
    اما همون رده پایینش هم به پایونیر و کنوود میارزه.پایونیر دیگه مثه جنسهای قدیمیش نیس فقط سری prs و odr الان فوق العاده اس که قیمت هم میلیونیه .
    کنوودم که کلا تعطیلات
    مثلا شما الان بخوای یه امپ 8604 پایونیر پول بدی 400ت بجاش میتونین 4115 گرندزیرو بگیرید با همون قیمت و خیلی خیلی بهتر از 8604.

4. 2 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوستان اگه میشه لطف کنین یه مقایسه ای بین این 3 مدل انجام بدین نکات ضعفو قوتشون چیاست؟
    cda-117
    cde-145
    80prs
    پخش های الپاین کیفیت خوبی دارن و
    145 وکال خوب اما بیس ضعیف
    پایونیر وکال مصنوعی بیس قوی و میدرنج پررنگ.
    117 هم مثه 145 اما کیفیت یه مقدار بالاتر اما همچنان بیس ضعیف
    اینایی که گفتم نسبت به پایونیر هستش.
    صدا هم کاملا سلیقه ایه شاید من الپاین دوس داشته باشم و شما پایونیر و تا نشنوین هم نمیشه به حرف کسی استناد کرد
    یه چیز دیگه هم که هست پخش خیلی بسته به بقیه قطعاتتون داره چون مغز سیستمه.

6. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

باندهایی که انتخاب کردین خوبه اما صداهاشون خیلی تفاوت داره.
    بودجه چقدره ؟
    پخش دودین نمیخوره عوضش کنین ؟؟؟
    من نظرم یه جفت کامپ جلو و یه جفت باند عقب هستش اگر نمیخواید از باکس استفاده کنین .
    اگر بودجه رو تعیین کنین خیلی بهتر میشه راهنمایی کرد در مورد برندها و مدل های مختلف.
    سلام ، عرض ادب آقا خیلی ممنون بابت راهنمایی ، فقط اینکه برای طاقچه دو جفت کواک قوی تر نیست ، بعد اینکه بودجه حدود ۲ تومان هست و پخش نمیشه نصب کرد ، مرسی از محبت تون بزرگواران

8. این کاربر از ghassemi_82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام ، عرض ادب آقا خیلی ممنون بابت راهنمایی ، فقط اینکه برای طاقچه دو جفت کواک قوی تر نیست ، بعد اینکه بودجه حدود ۲ تومان هست و پخش نمیشه نصب کرد ، مرسی از محبت تون بزرگواران
    والا من نظرم اینه کامپ جلو گلیدن sqx165 بردارید از k6 خیلی بهتره .
    باند بیضی هم 6921 سونی یا mc609 گلیدن .
    امپ هم نظرم 4125x گرندزیرو یا hdp4 هرتز یا ep4x هرتز .
    راستش من اصلا با گذاشتن دو جفت باند موافق نیستم . چون هم صدا به هم میریزه و هم کلا خراب میشه . من باشم یه ساب m12 گلیدن میگیرم توی یه باکس سیلد 17 لیتری هم خیلی خیلی کوچیکه که اصلا تو صندوق جایی نمیگیره هم صداتون فوق العاده فرق میکنه .

10. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

با سلام
    آقا حمید با توجه به اینکه از خروجی پخش فقط برای یک باند گرد استفاده میشه و باندهای بیضی به وسیله آمپ مربوطه تغذیه می شود در این صورت یک جفت از خروجی پخش برآیم باقی می ماند آیا می شود یک جفت خروجی باقی مانده را با خروجی دیگر سری یا موازی کرد برای صدای بیشتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

والا من نظرم اینه کامپ جلو گلیدن sqx165 بردارید از k6 خیلی بهتره .
    باند بیضی هم 6921 سونی یا mc609 گلیدن .
    امپ هم نظرم 4125x گرندزیرو یا hdp4 هرتز یا ep4x هرتز .
    راستش من اصلا با گذاشتن دو جفت باند موافق نیستم . چون هم صدا به هم میریزه و هم کلا خراب میشه . من باشم یه ساب m12 گلیدن میگیرم توی یه باکس سیلد 17 لیتری هم خیلی خیلی کوچیکه که اصلا تو صندوق جایی نمیگیره هم صداتون فوق العاده فرق میکنه .

سلام امیرحسین جان. وقت بخیر.
    آقا این آمپ گراوندزیرو مدل 4125x که معرفی کردین چطور آمپیه؟ از نظر قدرت و کیفیت صدا و همینطور کیفیت ساخت؟ راستی ساخت کجاست؟ بعیده ساخت آلمان باشه. درسته؟
    و اینکه حدود قیمتش چنده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام امیرحسین جان. وقت بخیر.
    آقا این آمپ گراوندزیرو مدل 4125x که معرفی کردین چطور آمپیه؟ از نظر قدرت و کیفیت صدا و همینطور کیفیت ساخت؟ راستی ساخت کجاست؟ بعیده ساخت آلمان باشه. درسته؟
    و اینکه حدود قیمتش چنده؟
    از لحاظ قدرت که خوبه کیفیت هم خوبه من سری پایین ترش رو داشتم چندسال پیش واقعا راضی بودم هم خوش صدا بود هم به قیمتش می ارزید .
    این مدل که به شما معرفی کردم 600ت قیمتشه اگر ارزونتر بخواید من 4115hpx رو پیشنهاد میکنم 400ت .
    گرندزیرو یه برند آلمانی هستش اما فقط رده بالاهاش مثه رفرنس رو المان میزنه بقیه در چین اسمبل میشه.
    کیفیت ساخت خوبه هم داره.

14. 2 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا من اصلا نه پایونیر قبول دارم نه کنوود .
    امپهای گرندزیرو و هرتز و ادیسان و اینجور چیزا همه که گرون نیستش هم جنس رده پایین داره هم رده بالا .
    اما همون رده پایینش هم به پایونیر و کنوود میارزه.پایونیر دیگه مثه جنسهای قدیمیش نیس فقط سری prs و odr الان فوق العاده اس که قیمت هم میلیونیه .
    کنوودم که کلا تعطیلات
    مثلا شما الان بخوای یه امپ 8604 پایونیر پول بدی 400ت بجاش میتونین 4115 گرندزیرو بگیرید با همون قیمت و خیلی خیلی بهتر از 8604.
    سلام امیر حسین عزیز..
    اگر اجازه بدهید من یک نتیجه گیری کلی از حرف شما بکنم..ببینید درست فهمیدم..
    اگر من باندهایی مثل هرترhcx690 یا سونی 6921 یا گلادن mc609 یا جی وی سی 7158 و.....داشته باشید که وات اونها تقریبا بین 100 تا 120 وات باشد می شود با این امپهای که فرمودید مثل ادیسان وگرند زیرو یا الپاین و... باشند که دو کانال باشند و هر کانال حدود 60 وات بدهند این باندهای که بالا ذکر کردم می تواند به طور قابل قبول راه اندازی کنند....
    درست فهمیدم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •