سلام
دوستان کسی ترفندی چیزی بجز بسیج و جبهه بلده که کسری بشه گرفت؟
یا اینکه معافی
لطفا اگه بلدین بگین
سلام
دوستان کسی ترفندی چیزی بجز بسیج و جبهه بلده که کسری بشه گرفت؟
یا اینکه معافی
لطفا اگه بلدین بگین
دوستان عزيز اگر اندازه قد رو توي فرم معاينه پزشكي بالاتر بزنيم مشكل پيش مياد؟؟
يه وقت مشكل ساز نشه...
دقیقا، حتی بین گروهان های ما هم گفته ها متفاوت بود
به ما گفتن عکس نظامی حتما داخل پادگان گرفته بشه!
بچه ها من امروز تقسيم شدم افتادم سه راه شهريار پادگان دپوي ارتش، كسي اماري چيزي داره كه اونجا چه خبره اصلا و جو چجوريه؟ من فوق ليسانسم، توي امريه نوشته رسته اداري پرسنلي، كد اداري
اینطور که دوستان میگن
به جز اینا اگه مدرکتون ارشد به باا هست میتونید پروژه بگیرید که اگه زرنگ باشی از کسری بسیج هم بیشتر میتونی بگیری.
اگر زیاد نیست که مشکلی نداره ولی اگه زیاد باشه همون تو پروندتون ثبت میشه که اونم زیاد مهم نیست ولی بهتره تصحیح بشه
خیلی ها مثل خود شما قبل خدمت سوالاتی براشون پیش میاد و میخوان به جواب برسن
یا انتخاب مناسبی داشته باشن
پس بهتره با پست های غیر مفید تاپیک رو شلوغش نکنیم تا کسی میاد مطلب مفیدی ببینه
بین این پست ها گم نشه
مثلا ساعت چند رسیدی یا ما امروز رفتیم ,کیا فلان پادگان هستن و ...
در غیر این صورت این گونه پست ها حذف میشن .
سلام
دوستان من نیرو انتظامی اموزشی تمام کردم،حالا توی برگه تقسیماتم زده خوزستان!!!فقط نوشته خوزستان
باید کجا برم؟فقط میدونم اهواز ،میشه راهنمایی کنید؟
ممنون
اونایی که میگن معافیت پزشکی مانع از انتخاب شغل آیندمون نمیشه برن سایت ارتش قسمت استخدام تو قسمت شرایط نوشته اونایی معافیت پزشکی دارن حق ثبت نام ندارند.
و اونایی که دنبال یه راه دیگه برا خدمت نکردن هستن ( البته دپلمه ها ) میتونن برن ارتش استخدام 6 ساله بشن با تمام مزایا و در آخر هم کارت پایان خدمت بگیرن.
البته یه آموزشی داره که خیلی بهتر و راحت تر از آموزشی هست که برای سربازی در نظر گرفتن .
سلام دوس عزیز،من خضرایی هستم و الان تو مرخصی ام،اول اسفند که رفتیم پذیرش کردن و لباس دادن و تا 3شنبه صبح مرخصی دادن.
مثل اینکه خیلی جای خوبی هست،حتی لفظ سرباز رو هم به کار نمیبرن و به جاش از عنوان دانشجو استفاده میکنن.
کلا به نظر خوب میاد،ضمن اینکه برخلاف 02 اور هم دادن،اما خبری از کوله نبود و گفتن خودتون باید ساک مشکی بیارید.
سلام دوستان
من 3 روز از آموزشیم رفت.الان مالک اشترم.اومدم ی چیزی بگم برا کسایی ک تو نیروانتظامی اند.دوستایی ک آموزش تکمیلی رو گذرونده باشن آموزشیشون تا قبل از عید تمومه یعنی کلا یک ماه آموزشی دارن.
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)