خوشبحالت.من با 512 تقریبا یک ششم شما هم دانلود بزور بتونم بکنم یعنی زیر یک گیگ.ایمیل هم بزنم به پارس میگن سرعتم باید 64 باشه![]()
خوشبحالت.من با 512 تقریبا یک ششم شما هم دانلود بزور بتونم بکنم یعنی زیر یک گیگ.ایمیل هم بزنم به پارس میگن سرعتم باید 64 باشه![]()
البته اینجا شهرک صنعتیه, فکر نمی کنم افراد زیادی اینجا دانلود شبانه داشته باشن, اگه از من بپرسی که می گم فقط خودم اینجا دانلود شبانه دارم![]()
سلام میشه یکی به ما بگه این تمدید موقت چیه؟
من 256 سه ماه برداشتم و 500 مگ بیشتر برام باقی نمونده با 27 روز باقی مانده و قطعا قبل از اتمام زمان باقی مانده حجمم تمام میشه
حالا اگر از تمدید موقت استفاده کنم ایا این 5 روز رایگانه یا اینکه بسته به میزان حجمی که مصرف میکنم توی تمدید دوره بعد از من پول میگیرند؟
در کل بگید بهترین حالت برای من چیست؟
ضمنا من تا حالا از تمدید موقت استفاده نکردم
می خواستم بدونم خاموش و روشن کردن زیاد مودم ضرر نداره؟ آخه من هر بار که میخوام ببینم چقدر مصرف کردم باید مودم رو خاموش و روشن کنم. مثلا شاید روزی 2-3 بار.
سلام
دکمه ی خاموش روشن مودم خراب نشه، مشکل دیگه ای نیست
حوب دستی کانکت بشید، یکبار روی Bridge تنظیم کنید و خلاص
نه مشكلي نيست .توي مودم هاي جديد بخاطر يه سري مسائل مثه تنظيمات نرم افزاري يا اتصالات يا در بعضي شرايط مشكلات داخلي خود مودم به علت بار ترافيكي بالا ، مجبوري ريست كني ، يه دكمه رو واسه ي ريست سخت افزاري روي مودمهاي قرار دادن.
مشكلي پيش نمياد
ولي با در آوردن فيش برق ممكن بعد از مرور زمان اون سوكت خراب بشه يا مثلا بخاطر اتصالي از ارتباط بد ، مودم بسوزه..
دانلود شبانه سرويس پارس آنلاين چطوره؟؟
-
كسي از شهراد سرويس گرفته؟؟؟؟؟؟
اگه از تمدید موقت استفاده کنی بعدا پولش را ازت میگیرن
درواقع دفعه بعدی که پول دادی و تمدید کردی از حجمت (برای کاربرای حجمی) یا از تعداد روزت (برای غیر حجمی ) کم میشه .
همون كمترين سرعت رو براي بازي بگيريد كافيه چون بازيهاي آنلاين معمولا در هر ثانيه4 الي 5 كيلوبايت سند و ريسيو مي كنند. البته فقط براي بازي اين مقدار كافيه و براي وب گردي و دانلود شبانه بهتره سرعت 256 كيلوبيت به بالا رو درخواست كنيد.
موفق باشيد.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
وقتي دوره تموم ميشه(تعداد روزها) ميتوني 5 روز موقت فعال كني. بهت نصف ترافيك يكماه سرويس قبلي ميدن كه توي اين 5 روز موقت استفاده كني. يعني سرويس داشتي كه ماهي 2 گيگ بوده حداكثر توي اين 5 روز ميشه 1 گيگ استفاده كرد. البته كمتر استفاده كردي منتقل ميشه و از بين نميره. توي اين 5 روز شبانه رايگان نيست.
اگه در صورتي كه مثل شما دوره تموم نشده و ترافيك تموم شده بزني تمام 27 روز شما از بين مي ره . پس اصلا براي شما مناسب نيست شما بايد ترافيك اضافه بگيري گيگي 5200!
مثال تمديد موقت: دوره اشتراك تموم شده وقبلا سرويس 256 با حجم 6 گيگ سه ماهه داشتي. الان با تمديد موقت 5 روز بهت ميدن با حجم 1 گيگ. توي اين 5 روز كه شبانه هم رايگان نيست 200 مگ مصرف ميكني. بعد كه ميري تمديد كني دوباره همون 256 با 6 گيگ سه ماهه رو ميگيري . جاي 6 گيگ هم 5.8 گيگ بهت ميدن چون 200 تا توي دوره موقت خوردي!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)