تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2070 از 2376 اولاول ... 10701570197020202060206620672068206920702071207220732074208021202170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,691 به 20,700 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    جباري: قلعه نويي من را نخواست

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: من به واعظ آشتياني زنگ زدم تا در بازي مقابل الجزيره باشم اما قلعه نويي نخواست.

مجتبي جباري در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد شعار هواداران اين تيم عليه او در جريان بازي مقابل الجزيره اظهار داشت: از تماشاگران گلايه اي ندارم. آنها فكر مي كنند من سر تمرين نرفتم اما باشگاه نخواست كه در تمرين باشم.
    وي افزود: من حتي به واعظ زنگ زدم تا در اين بازي حضور داشته باشم اما ظاهرا قلعه نويي قبول نكرده بود. من خيلي كارها براي استقلال انجام دادم كه نمي دانم چرا هواداران آن را به ياد نمي آورند.
    اين بازيكن ادامه داد: لحظه اي كه به پرسپوليس گل زدم و به سمت هواداران رفتم فكر چنين روزهايي را مي كردم. آنها در بطن قضيه نيستند. تماشاگران خصلت هاي خاصي دارند و من از دست آنها ناراحت نمي شوم.
    جباري تاكيد كرد: اكنون حرف هايم را نمي زنم تا به استقلال لطمه اي نخورد اما بعدا كه حرف هايم را زدم خيلي از اينهايي كه چنين رفتاري را انجام دادند شرمنده مي شوند.
    هافبك آبي پوشان تصريح كرد: مجتبي جباري هيچ وقت دقيقه 70 تعويض نمي شد. به خاطر يك عصبانيت كوچك اين طور محاكمه نمي كنند. اشكالي ندارد؛ من صبوري مي كنم و به موقع حرف هايم را مي زنم.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

هافبك آبي پوشان تصريح كرد: مجتبي جباري هيچ وقت دقيقه 70 تعويض نمي شد. به خاطر يك عصبانيت كوچك اين طور محاكمه نمي كنند. اشكالي ندارد؛ من صبوري مي كنم و به موقع حرف هايم را مي زنم.
    حیف و حیف و حیف فکر کنم قلعه نوعی دنبال بهانه بود!
    سیاوش و علی و عباسفرد و مجیدی خیلی ضعیف!برین رای بدین من که از اینا خوشم نمیاد!

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

ای کاش تو نظرسنجی به مربی هم نمره میدادند تا یک صفر کله گنده به قلعه نویی میدادم.
    یا باجهایی که از علیزاده میگیره خیلی توپوله که نمیتونه ازشون دل کنه یا اینکه میخواد حرص هواداران رو دربیاره.

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

بازيبعدي استقلال چه روزي؟
    Last edited by Elendil1; 20-03-2009 at 12:32.

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

استقلال به خاطر بدشناسي نبود كه مساوي كرد به خاطر بي دقتي بود!!!

داره خودمونی میشه mastaneeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

happy new year

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

بازيبعدي استقلال چه روزي؟
    استقلال - ملوان

14 فروردین .... ورژشگاه آزادی

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تماشاگرا بیاین علی چشم انتظار شماست!ملوان که بازیکن گران قیمت نداره؟نه!ولی داور ایرانیه!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

برای این که کمی اطلاعاتت زیاد شه میگم:

زمانی که عابدزاده توی تیم شما بود جوجه عقاب هم نبود چه برسه به عقاب! این پرسپولیس بود که بهش پر و بال داد

در ضمن افرادی مثل مهدی مهدوی کیا (هامبورگ)، علی کریمی (بایرن مونیخ)، علی دایی (بایرن مونیخ) و کریم باقری (چارلتون) و خیلی بازیکنان دیگه که در بهترین تیم های جهان بازی کردند از همین پرسپولیس به دنیا معرفی شدند

شما فقط یک بازیکن استقلال رو بگو که در حد علی کریمی افتخار کسب کرده باشه اون وقت حق باشما!

علی دایی رو نگفتم چون توی استقلال که هیچ هنوز توی جهان کسی به پاش نرسیده

راستی یادم رفت بگم که علیزاده و هاشمی نسب از پرسپولیس به تیم شما اومدند.
    اصلا بحث این نیست که تو تیم ما بود جوجه عقاب بود یا جوجه اردک بود یا هر جوجه دیگه ای... بحث اینه که پرسپولیس بازیکن تیمهای دیگه رو میدزده... همه اون بازیکنهای دیگه ای که گفتی هم پرسپولیس دزدیده... اینکه میگم دزدیده منظورم این نیست که خریده وگرنه استقلال هم خیلی از بازیکنهای تیمهای دیگه رو میخره ولی هیچ وقت مربیش به یه بازیکن نمیگه اگه میخوای تو تیم ملی بازی کنی باید بیای پرسپولیس و .... این میشه دزدی... در هر صورت پرسپولیس بازیکنی نداشته که خودش ساخته باشه از بیخ... مثل جباری.... همش مرده خوری... در ضمن پرسپولیس به قول شما با این همه ستاره و بازیکن در حد بین المللی چرا حتی یه بارم نتونست تو آسیا قهرمان بشه ؟ میدونی چرا ؟ چون تیم نیست...

علی دایی رو هم نگفتی بهتره چون همه میدونن چرا اومد پرسپولیس خودش گفت دلیلش چی بوده... با اون حرفهایی که علی دایی زد شما الان باید خجالت بکشید بجای اینکه افتخار کنید....

ینا که گفتی از روی تعصب بید و ارزشی نداشته بید

در ثانی اگر هزار تا ستاره دیگم که روسینت باشه ولی به دسته سوم لیگ کشورت سقوط کرده باشی هیچ ارزشی نداره جیگر

نمی دونم چرا یهو یاد عدد 6 افتادم
    ببین من با پرسپولیسی جماعت زیاد کل کردم. حرف خاص و منطقی برای زدن نداره.... قبلا گفتم وقتی کم بیاره ممکنه به گروه خونی و رنگ لنگ و لباس شمر و اینا هم استناد کنه. پس بیخیال...
    ولی قبول کن توی ایران هیچ کس از لحاظ معروفیت در دنیا به پای دایی نمی رسه .الان هم که قراره یه سمتی توی فیفا بهش بدن
    ای بابا بازم دایی دایی میکنن. دوباره بگم ؟ علی دایی تو برنامه نود اومد گفت . من وقتی تو بانک ملی بازی میکردم. علی پروین به من زنگ زد ( پروین اون موقع مربی تیم ملی بود ) گفت اگه دوست داری به تیم ملی دعوت بشی باید با پرسپولیس قرارداد ببندی... دایی میگفت اون موقع خیلی پیشنهادات بهتری داشتم ولی به خاطر عشق به تیم ملی مجبور شدم بیام پرسپولیس.... حالا هم علی دایی از پرسپولیس متنفره... اینو دیگه همه میدونن. پرسپولیسی ها هم از دایی متنفرن اینم همه میدونن. تیمی که اینجوری بازیکن جذب میکنه معلومه هیچ وقت نمیتونه یه مقام بین المللی کسب کنه... حالا باز شما بگید علی دایی فلانه.... اصلا فرض کنیم کریس رونالدو هم از پرسپولیس به دنیا معرفی شد. چه فایده آخه ؟ تیم باید افتخار داشته باشه تا سربلند باشه نه اینکه از روی بی افتخاری دست به دامن بازیکنهای سالهای دورش باشه که نهایتا یه فصل تو این تیم توپ زدن.... حالا شما تا آخر عمر بازیکن به بوندس لیگا ترانسفر کنید وقتی تیم ، تیم نباشه چه فایده... پس یه دفعه تیمو جمع کنن یه بنگاه ترانسفر راه بندازین سنگین ترن اینجوری : دی

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام

سال نو بر تمام استقلالی ها مبارک باد

به امید قهرمانی استقلال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •