تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2070 از 3195 اولاول ... 1070157019702020206020662067206820692070207120722073207420802120217025703070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,691 به 20,700 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

چرا آخرش به حرف هاتون جهت میدید؟ چه ربطی داره؟
    --
    آقا یه سوال دارم از شماها:
    ببینید ما همیشه با بچه ها میریم کلوپ XBOX 360 بازی Modern Warfare 2 شرطی میزنیم(Split Screen )
    معمولا حدود 8 نفریم. مشکل اینه که بیشتر از 4 نفر نمیشه!
    حالا من میدونم که میشه Lan کرد فقط میخوام بدونم چه جوری؟ تنظیمات خاصی داره؟ اگه آره چیه؟
    یه چیزه دیگه این که اگه اسپلیت کنیم آیا میشه که 8 نفر بازی کنن دیگه؟ یعنی 4 اینور 4 اونور؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    کسی جواب منو نمیده؟
    ممنون میشم جواب بدین!
    به من ربطی نداره؟ ربطش هم باید از ام ای فایو یا 6 و سرویس های اطلاعاتی بپرسی شوخی کردم
    اقا این حرف من نیست من از یه خبر گزاری نقل کردم پس مسئله رو به انحراف نکشید
    من فقط برای خودتون گفتم زیرا دفع ضرر محتمل چی =واجبه

در ضمن اگه وسیله ای جاسوسی نباشه که نیست می تونه خوراک بسیار خوبی برای هکر ها و دزدهای اینترنتی باشه
    آقا معذرت من فکر کردم خودتون نوشتین!
    ممنون از اطلاع رسانیتون!
    من معذرت میخوام.

2. 2 کاربر از farbod N73 me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

به قول تو پا میخوام واسه بازی.من تو ایران نیستم ولی مثل اینکه کسی تو ایران live نداره.

کسی اگه مثلا این این بازی های رو انلاین زیاد بازی میکنه بگه:CALL OF DUTY:OPS , HALO:REACH ,FIFA11,یه چندتا دیگه هم هست ولی اینا خوبن واسه انلاین.
    فعلا نه میتونم لایو برم نه ADSL دارم ولی در کل اگه بتونم FIFA خوراکمه !

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------

روشی هست که بشه تم ریخت رو xbox?
    روشی که مجانی باشه و نخواد پوینت مصرف کنی!
    تو لایو فکر کنم مجانی باشه ولی انگار خوب نیست !

از اون خوشگلاش باید پوینت بدی !

...
    چرا این دشبرد جدیده تم جدید نداره ؟

4. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xfati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    لاس وگاس

پيش فرض

سلام دوستان .... من میخام ایکس باکس بگیرم از همین جدیداش که مشکی رنگه و کلا کوچیکه و خوشکلتر از بقیه مدلاش هم هست ...... میشه کلا این سری جدید رو بگید چه مدل هایی هست فک کنم چند تا باشه که مدل هارداشون فرق میکنه ؟؟
    البته هر چی گشتم اطلاعات خوبی گیرم نیومد میشه کمکم کنید ..... بعد میگن بعد از اینکه خریدم باید ببرم هکش کنم این قضیه -- کردن چیه ؟ و ضرری به دستگاه نمیزنه ؟ چون میگن هکش کنن دی وی دی کپی میخوره .... بعدا کسی اگه قیمت همه این سری رو داره بزنه ممنون میشم .... قیمت دسته هاش چنده ؟ چقد هزینه هکش هست ؟

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

سلام دوستان .... من میخام ایکس باکس بگیرم از همین جدیداش که مشکی رنگه و کلا کوچیکه و خوشکلتر از بقیه مدلاش هم هست ...... میشه کلا این سری جدید رو بگید چه مدل هایی هست فک کنم چند تا باشه که مدل هارداشون فرق میکنه ؟؟
    البته هر چی گشتم اطلاعات خوبی گیرم نیومد میشه کمکم کنید ..... بعد میگن بعد از اینکه خریدم باید ببرم هکش کنم این قضیه -- کردن چیه ؟ و ضرری به دستگاه نمیزنه ؟ چون میگن هکش کنن دی وی دی کپی میخوره .... بعدا کسی اگه قیمت همه این سری رو داره بزنه ممنون میشم .... قیمت دسته هاش چنده ؟ چقد هزینه هکش هست ؟
    سلام

اون خوشگلا اسمشون اسلیمه........ اسلیم 3نوع هست در حال حاضر 250 گیگ با باندل کینکت که قیمتش حدود 600 تومن...... 250 گیگ بدون کینکت 420 تومن .... 4گیگ که اونم 360 -70تومن باید باشه ..... 250 گیگ خام که کپیخور نشده حدود 390.... دستگاه اگه -- نشه بازی کپی نمیخونه و باید 60 تومن بدی واسه ارجینال..... دسته مدل فت 55 و اسلیم 45 تومن هستش...... هزینه کپی خور کردن هم حدودا 10 تومن

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

دوستان برا آنلاین بازی کردن ADSL 128 با پینگ 250-260 خوبه لگ نداره بازی؟! مخصوصا برا فیفا11

اگه نباشه جاش خالی می مونه xfati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    لاس وگاس

پيش فرض

سلام

اون خوشگلا اسمشون اسلیمه........ اسلیم 3نوع هست در حال حاضر 250 گیگ با باندل کینکت که قیمتش حدود 600 تومن...... 250 گیگ بدون کینکت 420 تومن .... 4گیگ که اونم 360 -70تومن باید باشه ..... 250 گیگ خام که کپیخور نشده حدود 390.... دستگاه اگه -- نشه بازی کپی نمیخونه و باید 60 تومن بدی واسه ارجینال..... دسته مدل فت 55 و اسلیم 45 تومن هستش...... هزینه کپی خور کردن هم حدودا 10 تومن
    بعد میشه بگید رو این 3 تا مدل چند تا دسته میدن ..... رو هر مدلش یکی یا مدلیش هم هست که 2 تا دسته بدن .....
    بعد این سوپر ایلایت و ایلایت چین ؟؟؟؟ مدل قدیمیهاشن ؟؟؟؟
    بعد یه جایی خوندم که گفته بود میشه هارد اکسترنال هم بهش وصل کرد حالا میشه واقعا یا نه ؟؟؟؟
    بعد این دسته فت و اسلیم خیلی با هم تفاوت دارن ؟ کدومش خوش دست تره ؟
    من اون مدل قدیمش رو دیدم فک کنم اونا یه مدل دسته بیشتر نداشته باشن ...... فت مثل قدیمیهاس یا اسلیم ؟؟؟
    چقد شارژ نگه میدارن این دسته هاش ؟

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

بعد میشه بگید رو این 3 تا مدل چند تا دسته میدن ..... رو هر مدلش یکی یا مدلیش هم هست که 2 تا دسته بدن .....
    بعد این سوپر ایلایت و ایلایت چین ؟؟؟؟ مدل قدیمیهاشن ؟؟؟؟
    بعد یه جایی خوندم که گفته بود میشه هارد اکسترنال هم بهش وصل کرد حالا میشه واقعا یا نه ؟؟؟؟
    بعد این دسته فت و اسلیم خیلی با هم تفاوت دارن ؟ کدومش خوش دست تره ؟
    من اون مدل قدیمش رو دیدم فک کنم اونا یه مدل دسته بیشتر نداشته باشن ...... فت مثل قدیمیهاس یا اسلیم ؟؟؟
    چقد شارژ نگه میدارن این دسته هاش ؟

نه فقط باندل بگیری 2تا دسته داره ... سوپر الیت هم از نظر اندازه مثل فتهاست و تفاوتشون تو هارد 250 گیگ

و دو دسته و بازی ارجیناله و مثلا میگن باندل modern warfar2 .... آره میشه هارد و حافظه وصل کرد ولی فقط 16

گیگ استفاده میشه..... دسته فرقی از نظر اندازه نداره و فقط دسته اسلیم خوشگلتره........ الیت دستش

سیاهه و آرکید سفید...... بستگی به باطری داره ( باطری آلکالاین اوراسل خوبه)

10. این کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

salam
    کنسول من نه آپدیت دشبورد داره و نه lt+
    میخواستم بدونم اگه فقط فقط آپدیت دشبورد کنم میتونم کینکتو بهش وصل کنم و باهاش بازی کنم؟؟؟؟

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

آقایون لطف میکنید قیمت 360معمولی و ELITE رو برام بگید ممنون میشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

دوستان برا آنلاین بازی کردن ADSL 128 با پینگ 250-260 خوبه لگ نداره بازی؟! مخصوصا برا فیفا11

بله صادق جان ... جواب میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •