کسی جواب منو نمیده؟
ممنون میشم جواب بدین!
آقا معذرت من فکر کردم خودتون نوشتین!
ممنون از اطلاع رسانیتون!
من معذرت میخوام.
کسی جواب منو نمیده؟
ممنون میشم جواب بدین!
آقا معذرت من فکر کردم خودتون نوشتین!
ممنون از اطلاع رسانیتون!
من معذرت میخوام.
فعلا نه میتونم لایو برم نه ADSL دارم ولی در کل اگه بتونم FIFA خوراکمه !
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
تو لایو فکر کنم مجانی باشه ولی انگار خوب نیست !روشی هست که بشه تم ریخت رو xbox?
روشی که مجانی باشه و نخواد پوینت مصرف کنی!![]()
از اون خوشگلاش باید پوینت بدی !
...
چرا این دشبرد جدیده تم جدید نداره ؟
سلام دوستان .... من میخام ایکس باکس بگیرم از همین جدیداش که مشکی رنگه و کلا کوچیکه و خوشکلتر از بقیه مدلاش هم هست ...... میشه کلا این سری جدید رو بگید چه مدل هایی هست فک کنم چند تا باشه که مدل هارداشون فرق میکنه ؟؟
البته هر چی گشتم اطلاعات خوبی گیرم نیومد میشه کمکم کنید ..... بعد میگن بعد از اینکه خریدم باید ببرم هکش کنم این قضیه -- کردن چیه ؟ و ضرری به دستگاه نمیزنه ؟ چون میگن هکش کنن دی وی دی کپی میخوره .... بعدا کسی اگه قیمت همه این سری رو داره بزنه ممنون میشم .... قیمت دسته هاش چنده ؟ چقد هزینه هکش هست ؟
سلام
اون خوشگلا اسمشون اسلیمه........ اسلیم 3نوع هست در حال حاضر 250 گیگ با باندل کینکت که قیمتش حدود 600 تومن...... 250 گیگ بدون کینکت 420 تومن .... 4گیگ که اونم 360 -70تومن باید باشه ..... 250 گیگ خام که کپیخور نشده حدود 390.... دستگاه اگه -- نشه بازی کپی نمیخونه و باید 60 تومن بدی واسه ارجینال..... دسته مدل فت 55 و اسلیم 45 تومن هستش...... هزینه کپی خور کردن هم حدودا 10 تومن![]()
دوستان برا آنلاین بازی کردن ADSL 128 با پینگ 250-260 خوبه لگ نداره بازی؟! مخصوصا برا فیفا11
بعد میشه بگید رو این 3 تا مدل چند تا دسته میدن ..... رو هر مدلش یکی یا مدلیش هم هست که 2 تا دسته بدن .....
بعد این سوپر ایلایت و ایلایت چین ؟؟؟؟ مدل قدیمیهاشن ؟؟؟؟
بعد یه جایی خوندم که گفته بود میشه هارد اکسترنال هم بهش وصل کرد حالا میشه واقعا یا نه ؟؟؟؟
بعد این دسته فت و اسلیم خیلی با هم تفاوت دارن ؟ کدومش خوش دست تره ؟
من اون مدل قدیمش رو دیدم فک کنم اونا یه مدل دسته بیشتر نداشته باشن ...... فت مثل قدیمیهاس یا اسلیم ؟؟؟
چقد شارژ نگه میدارن این دسته هاش ؟
نه فقط باندل بگیری 2تا دسته داره ... سوپر الیت هم از نظر اندازه مثل فتهاست و تفاوتشون تو هارد 250 گیگ
و دو دسته و بازی ارجیناله و مثلا میگن باندل modern warfar2 .... آره میشه هارد و حافظه وصل کرد ولی فقط 16
گیگ استفاده میشه..... دسته فرقی از نظر اندازه نداره و فقط دسته اسلیم خوشگلتره........ الیت دستش
سیاهه و آرکید سفید...... بستگی به باطری داره ( باطری آلکالاین اوراسل خوبه)
salam
کنسول من نه آپدیت دشبورد داره و نه lt+
میخواستم بدونم اگه فقط فقط آپدیت دشبورد کنم میتونم کینکتو بهش وصل کنم و باهاش بازی کنم؟؟؟؟
آقایون لطف میکنید قیمت 360معمولی و ELITE رو برام بگید ممنون میشم
بله صادق جان ... جواب میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)