اويل 4 فقط دو حالت داره نرمال و سخت... آسون نداره![]()
اويل 4 فقط دو حالت داره نرمال و سخت... آسون نداره![]()
پس چطور من دارم با easy ميرم جلو saveها هم مينويسه easy![]()
خوب اگه داره پس من نديدم من همش يا با نرمال ميرم يا با سختش![]()
باباprofessional
همچينم تشويق نداره چون من با ترينر ميرم!!!!!!!!!!
soliman جان سلام.اگه میشه طریقه افزایش virtual memory را برام بنویس،چون خودم بلد نیستم.ممنونم از توجهت.![]()
کسایی که اقبلا این بازی رو تموم کردن.
به نظرتون بهتره با پولمون اسلحه ها رو تون آپ کنیم یا نگه داریم اسلحه های جدیدی که میده بخریم؟
من الان punishrرو دارمred9هم اومده اونو بخرم یا پانیشرو تون آپ کنم؟
اگه با ترينر ميرفتي بهتر بود اونوقت هم ميتونستي آپ كني هم ميتونستي اسلحه ي جديد بخري اما حالا كه داري بدون ترينر ميري بهتره اون اسلحه هايي كه خيلي برات كاربرد دارن ( مثل مسلسل) رو آپ كني بعدش هرچي از پولت موند اسلحه بخري![]()
بهتره ببینی که اسلحت ارزش خرج کردن داره یا نه.میتونی مشخصات اسلحتو از طریق گزینه Examine چک کنی،بعد با اسلحه ای که می خوای بخری مقایسه کنی ببینی کدوم بهتره.باید در نظر داشته باشی که محدودیت جا هم داره،پس سعی کن اسلحه هایی با قدرت و سرعت شلیک بیشتر بگیری و ضعیفارو بدی بره.(البته امکان افزایش ظرفیت تو مراحل بعد هست،برا اونم پولتو نگه دار که خیلی به دردت میخوره) به نظر من برای پانیشر خرج نکن،Red9 خیلی قوی تره.تا میتونی اسلحه هایی مثل شاتگان و ماین ترور رو تیون کن.ولی باز خودت ببین با کدوم اسلحه حال میکنی.
راستی چیدن سلاح ها هم مهم هست تا از جای بیشتری استفاده کنی.میتونی از کلید F برای برداشتن سلاح استفاده کنی و با Shift بچرخونیش.
مگی جان سلام.من اون قسمت غول رو بدون ترینر نمینونم رد کنم.با اینکه تا غول سالازار از ترینر استفاده نکردم تونستم ردش کنم،ولی تو این قسمت موندم.چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)