شما به شبکه وصلی ؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
شما به شبکه وصلی ؟
یعنی شما توی کانتر میتونی یه سری دستورات بزنید که مثلاً پولتون یه حد خاصی بشه و یا اینکه بدون اینکه خرید کنی، هر تفنگی که خواستی بهت داده بشه.
دوستان من مي خوام كانتر رو آنلاين بازي كنم.آيا بايد حتما اي دي اس ال داشته باشم.
لطفا اگه مي تونيد در مورد چگونگي و شرايط لازم براي بازي كردن آنلاين يه توضيح كامل و جامع بديد.اگرم قبلا توضيح داديد.لطفا لينكشو بزاريد.
ممنون
دوستان ببخشيد پست دوباره زدم
ولي اگه ميشه در مورد رپ گيم بگيد
هیتمن جان بدون اینترنت پرسرعت که اصلا امکان نداره ..
آهان . حواسم نبود . خوب فقط میتونی رنگ هایی که خودش داده عوض کنید . بابا شماها دنبال چه کد هایی میگردید !در پست گفتن غیر از پیش فرضها.
نه دوست من . من خودم شبا تا صبح با Dial Up 56KB PS بازی میکنم ! فقط بعضی جاها گیر میکنه .دوستان من مي خوام كانتر رو آنلاين بازي كنم.آيا بايد حتما اي دي اس ال داشته باشم.
لطفا اگه مي تونيد در مورد چگونگي و شرايط لازم براي بازي كردن آنلاين يه توضيح كامل و جامع بديد.اگرم قبلا توضيح داديد.لطفا لينكشو بزاريد.
ممنون
فقط باید قبل از بازی کردن این نکات رو رعایت کنید :
قبل از شروع بازی هیچ صفحه ای از IE باز نباشه . یعنی داخل هیچ سایتی نباشی و تمام سایتهایی که باز کردی رو ببندی .
هر چی آنتی ویروس و فایر وال داری از کار بندازی چون خیلی از سرعت اینترنت رو میگیره .
برنامه ی Yahoo Messenger رو ببندی و آی دی رو هم Signed Out کنی .
اگه این کارا رو انجام بدی خیلی راحت میتونی بازی کنی . البته بگم به ISP سرویس دهنده هم مربوط میشه ها .
این چیزا رو نمی دونستم ... ممنون
در مورد چی بگیم ؟ Ip یا چیز دیگه ای ؟دوستان ببخشيد پست دوباره زدم
ولي اگه ميشه در مورد رپ گيم بگيد
نگقتی لینک ایم پچ لعنتی چیه
بابا چرا خودت رو اذیت میکنی ؟
خوب باید آپلود میکردم یا نه ؟
بفرما :
البته با کمک *BATMAN* عزیز :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)