دوباره ميپرسم:
ببخشيد اينكه ميگن امكان ويرايش وبلاگ هم داره... ميشه وبلاگساز هاي ايراني مثل بلاگفا هم باز كرد؟
اين واسه من خيلي وهمه...
تورو جون مادرتون جواب بدين...
اين بلاگرش چجوريه؟
دوباره ميپرسم:
ببخشيد اينكه ميگن امكان ويرايش وبلاگ هم داره... ميشه وبلاگساز هاي ايراني مثل بلاگفا هم باز كرد؟
اين واسه من خيلي وهمه...
اين بلاگرش چجوريه؟
کمک فوری
10 -15 تا برنامه جاوا نصب کردم که گوشیم هنگ کرد البته فکر کنم یکی از برنامه ها ویرووس داشت .
بعد هرکاری کردم که اونارو پاک کنم نشد .مستر ریست کردم .حالا روشن میشه اما عکس دسکتاپ گوشیرو ناقص نشون میده منو هاروهم هیچ کدوم رو نشون نمیده درهمه حالات همون عکس ناقص رو نشون میده .
یه بامرام پیدا میشه راهنماییم کنه؟
فوری لطفا
عذر می خوام ولی اگه گوشی خودت هم این بلا سرش اومده بوود همین حال رو داشتی
ببین دوست عزیز حتی اگه گوشی آدم هم بسوزه آدم نباید یه تاپیک به این خوبی رو به گند بکشه
دوستم بلاستر راست میگه یعنی چی هر چی پست ردیف میکنی من فکر میکردم به خاطر سرعت اینترنت پایین اینجوری شده ولی خودت اعتراف کردی که از قصد این کار رو کردی
بهت توصیه میکنم دیگه این کار رو نکن بچه ها کور که نیستن می بینن که شما چه درخواستی داری اگه میتونستن کمکت میکنن خب از حرفام دلخور نشو این فقط یه نصیحت بود که وجهه شما پیش دوستان خراب نشه آقای بلاستر از بهترین کاربر های این فروم و بالاخص این تاپیک هستش
به نظر من گوشیت رو فلش کنی مشکلت حل میشه
به نظر من هم با فلش درست میشه
![]()
در واقع راه ديگه اي وجود نداره. آخرينش همون مستر ريست بوده كه انجام دادي.
فرمايش دوستان هم در مورد كاري كه كردي كاملا درسته.
با عرض سلام خدمت همه دوستان
میخواستم بدونم ایا برای دو کلید بالای مونیتور(کنار بلند گو)هم مثل جوی استیک میشه برنامه ریزی کرد تا میانبر جدید رو باز کنه ؟
با تشکر از همه دوستان![]()
سلام خدمت استادین
دوستان کسی میدونه این سایته به کجا منتقل شده یا سایت مشابه اینو دارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم بار سوم...
اين واسه من خيلي وهمه...
اين بلاگرش چجوريه؟
بايد منم مثل آقاي nazarat 2005كنم كه جواب بدين؟
سلام دوستان میخواستم ببینم آیا برنامه ای واسه افزایش کیفیت فیلمبرداریه k800 وجود داره ؟ (حداقل 352*288) اگه بذارید خیلی ممنون میشم آخه یه مدتیه در به در دنبالشم مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)