تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 207 از 391 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

با سلام و تبریک سال نو

بابا این ایرانو یه جوری ساختن که ..................

از هر تیم هر که داشته یه چنتا واحد بهش اضافه کردن " ایران شده قول "

آخه اینم کاره که چی چون اونا ایرانو ضعیف ساختن شما ایرانو ابر قدرت کنین ؟!؟!؟!

یه کم برا تجهیزات ایران کار کنین !!

گفتن ارق میهن پرستیو از این جور چیزا نگفتن دروغ گویو از این جور چیزا " قافیه رو بداشته باش "

2. این کاربر از aggus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

میگم حالا این ارزش داره ما بگیریم؟ ارزش داره که ما افتخار کنیم اینو ایران ساخته؟ ما حالا افتخار کنیم وزارت ارشاد این بازیو مجاز اعلام کرده؟ یعنی شما وا میستی وزارت ارشاد بازی تایید کنه بعد بخری؟ اصلا مگه این بازیو رژیم غاصب آمریکا نساخته؟
    در ضمن تبلیغات فروش تو این تاپیک تا جایی که میدونم ممنوعه
    دو ست گرامی اولا من هیچ وقت نگفتم بازی اصلی رو من سا ختم
    دو ما ایر ان نسا خته و یک ایر انی ساخته او نهم مد نه بازی
    سو ما ارشاد تمام بازی ها رو باید تائید کنه و گرنه بازی یا هر CD -DVDبدو ن هو لو گرام غیر قا نونی است و هیچ شر کتی حق پخش نداره و باید تمام بازی ها پس از مصوبه مجلس چه ساخت ایر ان چه هر کشوری باید نیاد ملی بازی های را یانه ای رده سنی بده و مجاز اعلا م کنه و ارشاد هم نامه و مجوز رو صادر کنه این قانو نه حالا ما به عنو ان یک فرد متمدن باید تابع قانو ن باشیم چه قانو ن خوب یا به نفع ما باشه یا نه.......
    من بار ها اعلا م کردم بازم می گم این مد یکی از بر ترین مد های ساخته شدست من با بیش از 2200 ساعت کار این مد رو سا ختم ویکی دیگه اینکه دوستان عزیز تمام چیز های این بازی نو و جدیدند اکثر شون طر احی شدند از لباس سر باز ها گرفته تا تکسچیر تانکها و بیش از 55 تانک و26 هو اپیما بیش از 20 دفاع جدید ، وو.... به بازی اضافه شدند که در اصل بازی نیست بر تر از همه پس از تلاش بیش از سه ماه ما داستان بازی جدید شده یعنی شما بر ای هر یک از تیمها ی ایر ان و امر یکا و روسیه هر تیم 6 ماموریت جدید با دمو دارید تمام سا ختمانها با نمای جدید ارائه شدند تمام عکسها منو ها شل مپ ها دمو ها صداه(صدای انفجار ها صدای-موزیک -موزیک متن -و...عوض شدند ) بازی دوبله به زبان فارسی شده
    اثر ات گردغبار طبیعیتر شدن اثر ات انفجار به بازی اضافه شده اثر ات ناشی از دود آتش و لیزر و اثر ات محیطی عوض و جدید ند ،

گرافیک بازی حداقل 30% تعقیر کرده گرد و غبار هوا در شش فضای بار انی و برفی شب شب بر فی و بار انی صحرا و...اضافه شدند
    تکسچیر آبو گرافیک آب عوض شدند آبو جریان آب بسیار هوشمندانه طر احی شده یعنی در بار ان رو د خانه گل آلو د میشه و در زمستان یخ میزنه و در سو احل گرم در یا خزه دارهو در سو احل آب های شیر ین رنگ آب فر ق می کنه و در ....
    هوش مصنو عی بازی حداقل 50% ارتقا پید ا کرده به صورتی که اگر حریف دفاع شما رو ببینه قویه عقب نشینی یا فر ار میکنه از جا های که اصلا فکر شو هم نمی کنید بهتو ن حمله میکنه، هر تیمی با یک نقطه قوتش یا تانک یا هو اپیما یا سر باز یا هر تیمی با تا کتیک خودش به شما ضر به می زنه بهتو ن قول می دم بر ترین بازیکن نمی تونه با بیش از دو تیم در حالت هارد بازی کنه من با هوش قبلی بازری با هفت تیم همزمان هارد بازی می کردم ولی الان با یکی اش مشکل دارم ....
    حالا ببینم اینقدر تعقیر و تحول در بازی اسمش چیه ...
    فکر می کنید این کار کار آسو نیه اگه اینطور فکر میکنی یک سر باز به بازی اضا فه کن تا سختی این کار رو درک کنید ...
    یک مطلب دیگه اینکه دوست من من تنها مد ساز نیستم شر کتهای بسیار قول دیگی هم مثل وست وود و...
    مد می سازند مد سازی یک صنعت در دنیای ساخت بازی است و بر ای خودش مهره بسیار اثر گزاریست حالا خودتون می دو نید ببینید ارزش داره بازی کنید من خالصانه قصدم در درجه اول فقط و فقط انجام این کار بود که الحمد الله به انجام رسید باقی اش با شما
    می تونید حمایت کنید یا .....
    من هم قبو ل دارم این باز سا خت شر کت بزر گ EA GAMEمی باشد و من رسما اعلا م میکنم این بازی تنها یک مد است که از موتور این شر کت معظم استفا ده کرده .
    درمورد تبلیغ هم دوست من به تیتر این تایپیک و علت درست شدنش دقت کن اگه ق ار بود این کار رو انجام ندیم و تو ضیح در بارش ندیم پس کسی که بالاخره موفق به ساخت آرزوی این تایپیک شد چطور باید اطلاع رسانی کنه؟؟؟
    موفق باشید
    Last edited by ufo-alien; 24-03-2010 at 11:19.

4. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

با سلام و تبریک سال نو

بابا این ایرانو یه جوری ساختن که ..................

از هر تیم هر که داشته یه چنتا واحد بهش اضافه کردن " ایران شده قول "

آخه اینم کاره که چی چون اونا ایرانو ضعیف ساختن شما ایرانو ابر قدرت کنین ؟!؟!؟!

یه کم برا تجهیزات ایران کار کنین !!

گفتن ارق میهن پرستیو از این جور چیزا نگفتن دروغ گویو از این جور چیزا " قافیه رو بداشته باش "
    سال نو شما هم مبار ک انشا ئ الله همیشه شاد باشید
    دوست من بذار جرم بشه بعد سر ما رو بزن بابا مگه شما بازی رو دیدی
    نه دو ست گرامی بازی کاملا منطقی و متعادل طر احی شده ایر ان نقاط مبت و منفی زیادی داره و سعی شده همه اینها رعایت بشه ایر ان به سختی می تونه جلو امر یکا مقا ومت کنه حتما باید تاکتیک داشته باشید تا پیروز بشید و گرنه متاسفم شکست خواهید خورد امر یکا تیم بسیار قوی هستش هر تیمی یک نقاط قوت داره و یک نقاط ضعف بقیش بمونه وقتی بازی رو بازی کردید خودتون متو جه میشید ...
    مطمئن باشید دوستان بازی کاملا متعادل طر احی شده
    موفق باشید

6. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

میگم دوست من خوب وقتی شما ها همچین بازی قوی می تونید بسازید که از بازی EA هم قویتره چرا یه بازیه جدید با نام ایرانی نساختید که ماهم افتخار کنیم.

سو ما ارشاد تمام بازی ها رو باید تائید کنه و گرنه بازی یا هر CD -DVDبدو ن هو لو گرام غیر قا نونی است و هیچ شر کتی حق پخش نداره و باید تمام بازی ها پس از مصوبه مجلس چه ساخت ایر ان چه هر کشوری باید نیاد ملی بازی های را یانه ای رده سنی بده و مجاز اعلا م کنه و ارشاد هم نامه و مجوز رو صادر کنه این قانو نه حالا ما به عنو ان یک فرد متمدن باید تابع قانو ن باشیم چه قانو ن خوب یا به نفع ما باشه یا نه.......
    یعنی شما وا میستی این ارشاد تایید کنه بعد بخری؟ الان چند نفر تو ایران هستن که بازیه تایید شده این وزارت ... رو میخرن؟ اگه ما بخوایم صبر کنیم اینا تایید کنن باید یه 5-6 سالی واستیم.برو بازیای تایید شده رو ببین ماله چن سال پیشن.

8. 2 کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

میگم دوست من خوب وقتی شما ها همچین بازی قوی می تونید بسازید که از بازی EA هم قویتره چرا یه بازیه جدید با نام ایرانی نساختید که ماهم افتخار کنیم.

یعنی شما وا میستی این ارشاد تایید کنه بعد بخری؟ الان چند نفر تو ایران هستن که بازیه تایید شده این وزارت ... رو میخرن؟ اگه ما بخوایم صبر کنیم اینا تایید کنن باید یه 5-6 سالی واستیم.برو بازیای تایید شده رو ببین ماله چن سال پیشن.
    مشکل موتور بر ای بازی سازی است و گرنه ما تمام کار ها رو می تو ئنیم بکنیم یک مو تور درجه سه الن با زمان چند ماهه چند صد میلیو ن تو مان قیمت داره ... پس تنها راه که می مو نه hak موتور بازی ها ست ....

من هم دوست دارم بازی هر چه زودتر به دست همه می رسید همین بازی 5 ماه پیش تمام شده ولی مملکت ماست دیگه ...
    من چون قصد دارم این بازی در تمام ایر ان به راحتی پخش و به دست همه برسه این مرا حل رو اجبارا باید طی کنم انشا ئ الله حتما تا آخر ار دیبهشت ماه قول دادند پخش شه ....تو کل به خدا
    Last edited by ufo-alien; 25-03-2010 at 11:37.

10. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

کسی هست پایه ShockWave
    باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا من پک Rise of the Reds رو دارم ولی هرکاری می کنم اجرا نمیشه حجمش 140 مگ هست وقتی داخل فولدر Zero hour نصبش می کنم روی یه سری فایلهای این فولدر replace میشه ولی اتفاقی نمی افته و بازی مثل قبل بالا میاد و چیزی تغییر نمیکنه مشکل چیه . ممنون .

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

آقا من پک Rise of the Reds رو دارم ولی هرکاری می کنم اجرا نمیشه حجمش 140 مگ هست وقتی داخل فولدر Zero hour نصبش می کنم روی یه سری فایلهای این فولدر replace میشه ولی اتفاقی نمی افته و بازی مثل قبل بالا میاد و چیزی تغییر نمیکنه مشکل چیه . ممنون .
    بر و به منو ی استارت در قسمت اall programs از او نجا اجراش کن به دو صور ت می تونی اجراش کنی یا تمام صفحه یا نیم صفحه ... بر و اینجا که گفتم خودت متو جه میشی
    موفق باشی

14. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshinaghasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

http://www.war-armageddon.mihanblog.com
    همون جنرال قدیمیه هست حتما تغییراتی رو درش دادن ولی واسه این زمونه این بازی خیلی دیگه قدیمیه گرافیکش ضایع هست
    طرف چه حالی داشته اومده ایرانیش کرده اخه با این همه بازی توپ مگه عقلمونو از دست دادیم که یه همچین بازیهای ضایع رو یازی کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

http://www.war-armageddon.mihanblog.com
    همون جنرال قدیمیه هست حتما تغییراتی رو درش دادن ولی واسه این زمونه این بازی خیلی دیگه قدیمیه گرافیکش ضایع هست
    طرف چه حالی داشته اومده ایرانیش کرده اخه با این همه بازی توپ مگه عقلمونو از دست دادیم که یه همچین بازیهای ضایع رو یازی کنیم
    در اشتباهی جانم....
    بازی به این قشنگی..

17. این کاربر از AhmadReza. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •