پسوندش vs4هستش با اولترا ايزو نميشه اون آمزش مهدي هم كه همون مقاله خودته ديگهنوشته شده توسط mehdi_7070
باتشكر
پسوندش vs4هستش با اولترا ايزو نميشه اون آمزش مهدي هم كه همون مقاله خودته ديگهنوشته شده توسط mehdi_7070
باتشكر
قديمي رو ميشه شكوند ولي قفط ايميجش كار ميكنه البته رايتيش تو سيدي رام هم كار ميكنهنوشته شده توسط 7918+khoram
قفل كليپ ساز از مال كارگاه ميكس قويتره خوب اگه اوتورن بالا ميومد كه مشكلي نبود راستي قفل ش با كدومش فرق كردهنوشته شده توسط mehdidll
سلام عزيز! من قصد توهين به اون تاپيكو نداشتم و نميخوام بگم تاپيك جالب و مفيدي نيست ولي چيزي كه ايان است چه حاجت.....بگذريم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 1نوشته شده توسط mehdi_7070
مهدي جان ميدوني ميخواهم چي كار كنم. يه سيدي دارم كه شامل 480 فولدر است كه الزاما بايد قابل كپي روي هارد باشند.ميخواهم نام فولدر ها را به صورت كد هكز بنيويسم كه كسي نفهمه محتويات آن چيه تا مجبور بشه تك تك فولدر ها را باز كنه و فايل اجرايي رو اجرا كنه. كه اينم كلي از وقتشو ميگيره. ميتونم يه اسم قرار دادي به هر فولدر بدم ولي اينكار چندان جالب نيست چون بايد معادل هر اسمو روي كاغذ بنويسم و هر بار كه بخواهم سي دي را
آپديت كنم كاغذو بزارم جلوم و ..... كه كار سختي است و درصد خطاي زيادي هم داره چون فولدر ها ار طريق اتو ران باز ميشن. لطفا اگه راهي به نظرت ميرسه بگو. ممنون ميشم
قربانت:سيلوستر
سلام ...
mohsengrisly جان !
با کدوم ورژنش . سعی کن از ورژن پایین استفاده کنی ، شاید به نتیجه برسی ...
در ضمن اون روش هم این هست که با blind write ازش ایمیج بگیری . البته باید bad sector را انتخاب کنی . بعد با UltraISO اون را تبدیل به ccd کنی . فایل ccd را با clone رایت کنی .
SILWESTER جان !
(( درخواست نرم افزار p30world ، یک انجمن هست ! نه یک تاپیک !
عیان : ایان ! ))
اما هیچ جا نوشته نشده که اگر درخواست یک کاربر ، جواب داده نشد ، اون انجمن یا تاپیک در پیت هست ! ... ما هم بگذریم ...
به نظر من که کار جالبی نیست ! نرم افزارش هم سراغ ندارم .
ساده ترين راه تبديلش ميتونه اين باشه كه ايميج رو توي VCD4 يعني برنامه سازنده اش Mount كنيد و بعد با يك برنامه ديگه ازش ( از درايو مجازي ) Image بگيريد.نوشته شده توسط IRANI118
نوشته شده توسط persiankitty
من امتحان کردم نمیشه نمیدونم واسه چی
جيگر دست شما درد نكنه اما اين راه ها رو رفتم قبلانوشته شده توسط mehdi_7070
من از اون دسته افراد نيستم كه تا مشكلي توي كار ديدن زود يه تاپيك باز كنن و همه رو مشغول خودشون
راههاي زيادي رو تست كردم كه هر يك مشكل خودش رو داشت
با بليند رايت هم رفتم توي قسمتي كه بد سكتور و فايل قفل وجود داره ميمونه حدود 4 ساعت هم شد
اما بيشتر نرفت .
اصلا كسي اين نوع مدل قفل رو تونسته باز كنه تا حالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد يكي ديگه از دوستان هم كه از استوديو ميكس صحبت كرده بود .قفل اين محصول خيلي هم خفن نيست و با كلون به راحتي رايت شد (البته با يه پروفايل خاص)
سلام
من بيست صفحه اول رو خوندم و خوندن بقيش برام مقدور نيست لطفا راهنمايي كنيد چه برنامه اي براي قفلگذاري روي سي دي آتوران استفاده كنم كه براحتي نتونن كپي كنن/ممنون
با سلام ...
mohsengrisly جان !
اگر روش هاي گفته شده جواب نداد ، من نمي تونم ديگه به شما كمك كنم .
بايد سي دي را داشته باشم تا كمكتون كنم .
شرمنده ... خودتون مي فهميد كه وقتي من سي دي را ندارم ، نمي تونم كمكي به شما بكنم .
mahtabesfahan جان !
سلام !
خوب اگه منظورتون از كپي ، كپي سي دي هست كه من توضيحش را دادم . ( توي صفحات قبلي )
براي قفل گذاري هم اين پيشنهاد را بهت مي كنم ( همشهري ! هوات را دارم ! ) :
اول فايل exe اتوران را با TZ Executable Protector قفل گذاري كن .
بعد به وسيله TZCP ، از step هاي 1 و 2 و 3 و 4 استفاده كن . البته بايد بلد باشي از TZ Executable Protector و TZCP استفاده كني .
بعدش فايلها را به وسيله UltraISO و پوشه ها را به وسيله CD Secure مخفي كن .
حتما كليه فايل هايي را كه TZ Executable Protector بهت ميده را به جز exe مخفي كن .
الان يك قفل داري كه از اتورانش محافظت شده و يك سري از پارامترهاي يك قفل را داراست .
نرم افزارهاي TZ را از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگير .
با تشكر ـ مهدي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)