سلام ممنون از نظرتون. ولی من تو سایتش بسته های پرحجم رو پیداش نکردم؟ کجا نوشته؟
سلام ممنون از نظرتون. ولی من تو سایتش بسته های پرحجم رو پیداش نکردم؟ کجا نوشته؟
سلام خواهش میکنم. به طور مثال برای سرعت 3 مگابیت بسته 3048 گیگ + 1092 گیگ افزایش ترافیک به مبلغ 588/000 تومان با مالیات قرارداده اند (با انتخاب گزینه های بخش سرویس غیر حجمی، سرعت 3 مگابیت/ 365 روز)
درود میگم پشتیبانی اینترنتیشون کلا پاسخگو نیست دیگه ظاهرا
سلام. متاسفانه همین طوره. قبلا از داخل سایت به پشتیبان اینترنتی میگفتم سرعت رو ببر بالاتر و می برد، بعد چند وفت طرف گفت دیگه نمیشه و برو تلفنی. برای طرح و...هم سوال بکنی میگه با بخش فروش تماس بگیر
یعنی مشکلات فنی رو رفع نمیکنن؟
درود دوستان
یک سوال/ من الان رو طرح ۸ مگ هستم خطم رو ده مگ بسته شده
اگه طرح سرعت پایینتر مثلا ۴ بگیرم سرعتمم کم میکنن ؟ پشتیبانیشون میگه کم میشه ولی من فکر نمیکنمکسی داره سرعت زیر ۸ مگ ؟
سلام. من سرعت 3 مگابیت رو دارم. قبلا رو سرعت های بالاتر ست می کردن اما الان چند ماهه که میگن مصوبه قبلی برای افزایش سرعت لغو شده و سرعتی که مشترک دریافت میکنه میبایست دقیقا همان سرعت اسمی طرح خریداری شده باشه
والا من تجربه خودم رو به اشتراک گذاشتم اما باز هم فکر میکنم بستگی به نوع درخواست داره. به طور مثال بحث درخواست افزایش سرعت رو که خدمتتون گفتم رو جدیدا باهاش راه نمیان ولی ممکنه درخواست های دیگه رو اکی کنن
خجالت بکشن دیگه!
این سرعتا چیه اخه
من ۶ هزار گیگ حجم دارم هزار تاشم بزور استفاده میشه
معلومه با سرعت ۸ مگ مگه کل روز پی سی رو بذاری رو دانلود
تف بهشون
دوستانی که دیده بان نت دارن لطفا راهنمایی کنن که وضعیت دیده بان خوبه یا نه؟ قطعی داره؟ سرعتش چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)