موقع اتصال این خطا رو میده
C:\Users\hamed va mahshid\Desktop\New folder (3)>adb.exe adb connect 192.168.0.1
:5555
Android Debug Bridge version 1.0.26
-d - directs command to the only connected USB devic
e
returns an error if more than one USB device is
present.
-e - directs command to the only running emulator.
returns an error if more than one emulator is r
unning.
-s <serial number> - directs command to the USB device or emulator w
ith
the given serial number. Overrides ANDROID_SERI
AL
environment variable.
-p <product name or path> - simple product name like 'sooner', or
a relative/absolute path to a product
out directory like 'out/target/product/sooner'.
Last edited by hamedxx1; 16-12-2018 at 17:31.
دوبار adb نوشتی adb.exe اول رو بردار درست میشه
سلام . امکان داره این قسمت رو کمی باز کنید و با تصویر یا یه راهنمایی بگید بعد از استراخ فایل nvram که به صورت nv.bin هستش حالا توسط این برنامه چگونه شروع به ادیت اون کنیم . با تشکر . دوستان یاد بدند اونوقت ماله هر دو تا مودم b612 , fd-m60 رو استخراج و ادیت و اینجا میزارم .
Last edited by saber73; 16-12-2018 at 11:26.
چشم بزار اموزش رو بدن ببینم میتونم استخراج و ادیت کنم . حتما اونوقت اینجا اپلود میکنم .
کامند هاش رو حفظ نیستم، منم خودم هر موقغ کار میکنم میرم help رو ترجمه و استفاده میکنم ولی سعی میکنم امشب رسیدم کامند هایی که بیشتر مورد احتیاجه رو اینجا بزارم که استفاده کنید
دوست عزیز زمانی که imei مودم سرجاش هست پس تعویض nvram چه تاثیری داره؟الان مودم روشن میشه وارد پنل میشم و تمام قسمتها از جمله وایفای و لن و غیره سالمه فقط سیم کارت نمیخونه میشه سخت افزار اسیب دیده باشه؟میتونه زمان اتصال کوتاه برای انلاک باعث این مشکل و خرابی سخت افزار شده باشه؟
- - - Updated - - -
Last edited by juolipuoli; 16-12-2018 at 15:45.
بعید میدونم سخت افزاری باشه
اگر ورژن اخری ایرانسل رو تونستی پیدا کنی بزنی احتمال زیاد درست میشه احتمالا تو این نسخه کاری کردن که بخش مودم روتر قابلیت دانگرید نداشته باشه
خودم من هم خیلی بعید میدونم سخت افزاری باشه چرا که تا قبل از انلاک مودم سیم کارت رو میخوند و مشکلی نداشت و ما کاری با سخت افزار نکردیم فقط اتصال کوتاه برقرار و مودم رو انلاک کردم بعد از انلاک هر سیمکارتی وار کردم نخوند!البته فریمور ورژن 192 ایرانسل رو زدم ولی درست نشد و فریمور 196 ایرانسل رو ندارم البته یکی از دوستان فروم فریمور 197 گلوبال رو اپلود کردن که زدم با اون هم سیم کارت رو نخوند!اگر دوستان فروم فریمور 196 ایرانسل رو دارن لطفا اپلود کنند
دوستان فروم دقت کنند تا مشخص شدن علت این مشکل از انلاک کردن مودم فریمور 196 ایرانسل خودداری کنند تا احتمالا دچار چنین مشکلی نشوند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)