حدود ۲ماه هستش VDSL گرفتم از مرکز پیروزی
سرعت برام رو۶۰ هستش اما متاسفانه به شدت قطعی دارم با وجود اینکه خطم نویز نداره. دیگه کلافم کردن . مودم یوتل ۳۰۱ استفاده میکنم. پشتیبانی هم که جواب درست نمیده
حدود ۲ماه هستش VDSL گرفتم از مرکز پیروزی
سرعت برام رو۶۰ هستش اما متاسفانه به شدت قطعی دارم با وجود اینکه خطم نویز نداره. دیگه کلافم کردن . مودم یوتل ۳۰۱ استفاده میکنم. پشتیبانی هم که جواب درست نمیده
از صفحه تنظیمات یه عکس بذار شاید بشه کمک کرد
از اطلاعات مودم مثل snr اینا هم یه عکس بگیر
رفیق شما یه بار اون گزینه آخر special vectoring رو فعال کن(اینکار باعث میشه یکم مودمت دیر آی پی بگیره و دیر چراغ dsl ثابت بشه نگران نشو)
اگر حل نشد G.inp رو تست کن
اگر حل نشد بیا پروفایل های پایین تر به ترتیب رو تست کن،یه بار بذار اول رو 12a نشد بذار رو 8a
در نهایت نشد هم اون تیک annex M رو بردار،بذار روی annex a
اون SRA هم غیر فعال باشه بهتره
خلاصه که انقد باید چک کنی که به ایده آل برسی
سلام کسی اپدیت جدید مودم V301 Utel رو داره تو اینترنت هر چی میگردم قدیمی هاش میاد
منم همین مشکل رو دارم (قطع و وصلی خیلی خیلی زیاد)
واقعا دیگه نمیشه تحمل کرد. سرعت بد نیست ولی روزی دهها بار قطع و وصل میشه با اینکه کیفیت خط خوبه
وقتی به پشتیبانی تیکت میزنم راهکارشون اینه سرعت منو از 40 میکنن 16 مگابیت ولی قطعی و وصلی مشکلش حل نمیشه و هیچ اقدامی نمیکنن. میگن نویز کمه و اوکیه.
پشتیبانی صفره. من فکر میکنم نیروی ماهر ندارن و سر در نمیارن وگرنه درستش میکردن.
البته من به مودم هم شک کردم مودم تی پی لینک 9960 همه کانفیگ های مختلف هم تست کردم. فرمور هم آپدیت کردم. ریست هم کردم. درست نمیشه که نمیشه.
Upstream Downstream
Current Rate (kbps) 4094 32762
Max Rate (kbps) 43003 74431
SNR Margin (dB) 30 17.1
Line Attenuation (dB) 22.5 12.3
Errors (pkts) 7 201
VDSL2/ANNEX A/Bitswap enabled/SRA disabled
فعلا سرعت دانلود روی 32 مگابیت و آپلود 4 مگابیته
نسبت نویز دانلود هم معمولا بین 17 تا 20 و نسبت نویز آپلود هم همیشه 30
Last edited by farshidtt; 23-12-2021 at 11:42.
کلا تیم بی سوادی دارند. بسیار بی سواد.
شما SRA رو Enable کنید.
سرعتتون هم هردو جا داره ببریدش بالا.
خط تلفنتون یه جا مشکل داره که ارور پکت میگیرید... 201 عدد پکت ارور گرفتید... بدون شک یکجا یه اتصالی داره.... توی 24 ساعت نهایت باید 10-20 دونه پکت ارور بگیرید... ممکنه پریز تلفن سولفاته کرده باشه و هر علتی دیگه...
دوستان وضعیت خط من در ۲ حالت Adsl و VDSL
وقتی مود مودم رو میزارم روی Adsl مقادیر line attenuation خیلی کم میشه در صورتی که سرعت رو تقریبا همون قدری نشون میده که توی VDSL واسم بستند ، کابل کشی از جعبه توی خیابون انجام دادم ، فاصله ام تا مرکز مخابراتی حدود ۵۵۰ متر و تا کافو ۳۵۰ متره ، کشش خط رو توی مودم ADSL قبل گرفتن VDSL میزد ۲۲.۵ مگ و روی ۱۶ مگ آسیا تک واسم snr رو عدد ۱۰ میداد کسی نظری داره ؟ آیا این قدر تفاوت line attenuation در ۲ مود adsl و vdsl طبیعی هست؟ چون باعث شده خطم رو نشه بالا ببندم با اینکه کشش خط رو توی مودم زده ۵۵ مگابیت،کسی تجربه داره بگه چکار کنم، ممکنه از پورت کافو باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم کشش خط روی مود VDSL پروفایل 12a
Last edited by 1234567mm; 07-01-2022 at 12:33.
VDSL اصفهان مرکز بهارستان
خط روی حالت Fast نیست واسه همینه که پینگ بالاست
اینم تست تک کانکشن :
اینم وضعیت خط:
![]()
Last edited by ...Moein...; 20-02-2022 at 13:25.
فاصله ات تا کافو زیاده. شما میتونید دانلود رو تا 35 مگ بگید ببرند بالا و آپلود رو بکنند 5 مگ. SNR هم احتمالا میاد بین 6 تا 8 و اگه نوسان نداشته باشید بیشتر نمیتونید استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)