از هر دو نظر نسبت به قیمتش انتخاب بسیار خوب و مناسبیه . البته مطمئنأ به پای رقیبان 890fx نمی رسه!!!
من این برد رو به g45 ترجیح می دم .
از هر دو نظر نسبت به قیمتش انتخاب بسیار خوب و مناسبیه . البته مطمئنأ به پای رقیبان 890fx نمی رسه!!!
من این برد رو به g45 ترجیح می دم .
نظر خودم رو گیگا هستش .به نظر شما بین بردهای زیر کدوم بهتره ؟ (برای اور و قیمتاشونم چنده)
770T-UD3P
770T-USB3
785GT-UD3H
همشون USB 3 و ساتا 3 دارند دیگه؟
Last edited by Nico-SMY; 22-07-2010 at 14:17.
تفاوت زیادی با هم ندارند ، ولی 785 کمی بهتر عمل می کنه .
در کل اگه می خواین پردارنده رو تا فرکانس های بالا اورکلاک کنید ، بهتره دنبال مدل های 790,890 fx.gx باشین.
نه.همشون USB 3 و ساتا 3 دارند دیگه؟
770 USB3 فقط USB 3 داره sata2 هستش.
من همین بردو دارم.
---------
دوستان من میخوام Athlon II 635 رو اور کنم.
حالا چیکار میتونم بکنم ؟
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
بعد یه سوال بی ربط
البته متغیر ها فرضی هستند.
یه CPU ی دو هسته ای 1 گیگاهرتز بهتره
یا یه CPU ی تک هسته ای 1.8 گیگاهرتز ؟
دلیلش هم بگید لطفا.
و یه سوال دیگه اینکه چرا Athlon 240 تو همه ی تست های پرفورمنس از Athlon 635 نتیجه ی بهتر داده ؟
بهتر هست كه يك تاپيك جديد بزنيد و مشخصات سيستم و سه تا شات از تبهاي مموري و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z بذاريد و يك تست 30 دقيقه اي هم با PRIME95 از سيستم بگيريد و دماي پردازنده را هم حين تست با HW MONITOR كنترل كنيددوستان من میخوام Athlon II 635 رو اور کنم.
حالا چیکار میتونم بکنم ؟
البته اضافه كنم كه 635 با فن استوك توان بالايي در اوركلاك نداره و بهتر هست كه يك خنك كننده متوسط تهيه كنيد
بستگي به كاربرد داره ولي خيلي كلي بگم هر دو پردازنده تفاوت خاصي با هم ندارند و اگر د لپتاپ باشند پردازنده دو هسته اي كمي ارجحيت دارهبعد یه سوال بی ربط
البته متغیر ها فرضی هستند.
یه CPU ی دو هسته ای 1 گیگاهرتز بهتره
یا یه CPU ی تک هسته ای 1.8 گیگاهرتز ؟
ممكن نيست!!دلیلش هم بگید لطفا.
و یه سوال دیگه اینکه چرا Athlon 240 تو همه ی تست های پرفورمنس از Athlon 635 نتیجه ی بهتر داده ؟
كدوم تست؟
حتي با در نظر گرفتن فركانس دو پردازنده هم 635 در تمامي كاربردها(تاكيد مي كنم تمامي كاربرد ها) از 240 قويتر هست!!
حتما شما به پارامتر هاي تست توجه نكردين و LOWER را با HIGHER اشتباه گرفتين
این تعبیر درستیه که بگیم اتلون 635 قدرت پردازشش 2.9 گیگاهرتز ضرب در 4 است پس قطعا از یه سی پی یوی 4 گیاهرتزی قویتره ؟( کش مساوی )
شاید.سایته رو نتونستم پیدا کنم.ولی تست بازی Call of Duty World at War بود.تو پایینترین رزولیشن.حتما شما به پارامتر هاي تست توجه نكردين و LOWER را با HIGHER اشتباه گرفتين
نه غلط هست.این تعبیر درستیه که بگیم اتلون 635 قدرت پردازشش 2.9 گیگاهرتز ضرب در 4 است پس قطعا از یه سی پی یوی 4 گیاهرتزی قویتره ؟( کش مساوی )
فركانس در 4 ضرب نميشه بلكه اطلاعات در 4 صف پردازش مي شوند كه ميشه نتيجه گرفت كه اگر نرم افزار قابليت ساپورت پردازش بيش از دو رشته را داشته باشه قويتر از يك تك يا دو هسته اي عمل مي كنه (در فركانس مشابه)
دوستان کسی میدونه این تکنولوژی ازراک UCC به چه دردی می خوره؟ خاموش باشه بهتره با روشن ؟؟
براي آنلاك كردن كش L3 و هسته هاي لاك شده پردازنده هاي سمپروم و آتلون و فنومدوستان کسی میدونه این تکنولوژی ازراک UCC به چه دردی می خوره؟ خاموش باشه بهتره با روشن ؟؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)