تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 266 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

سلام. آيا درسته لپتاپهاي z510 ديگه وارد نميشن و اينايي كه الان فروخته ميشه چون در انبار بوده و از باتري استفاده نشده كارايي باتري كم شده و مثلا وقتي كاليبره شه 30 درصد باتري رو ازدست رفته نشون بده؟
    این دیگه از اون حرفها بوده که بعضی فروشندگان برای فروش مدلهای دیگران و سود بیشتر میزنند.
    من مطمئن نیستم دروغ باشه !
    وقتی با نرم افزار SiSoftware Sandra Business تو قسمت Hardware => Power Management باتری رو چک میکنم بجای 48Wh مینویسه 40Wh و بجای 3.3Ah مینویسه 2.5Ah !! که از مقدار طراحی شده حدود 8 درصد ضعیفتره. این در حالیه که خوده منیجمنت لنوو مینویسه 48 وات ساعت و تغییری نمیکنه ! در اینصورت پیشنهاد لنوو برای یکبار کالیبره در ماه چه معنی میده ؟؟

گرافیکش سوییچ نمی کنه از روی آن برد به اصلی ( جی فورس )
    چکار کنم ؟!
    اگه درایور گرافیکها رو درست نصب کرده باشین ( یعنی اول اینتل و بعد انویدیا ) باید گزینه کنترل پانل انویدیا رو با کلیک راست در دسکتاپ ببینید. برای اجرای هر نرم افزار که به انویدیا نیاز داره روش راست کلیک کنید و گزینه Run with graphic processor و بعدش change default graphic processor رو بزنید و از منوی انویدیا نرم افزارها رو تنظیم کنید که با کدوم گرافیک اجرا بشن.

در حالت عادی اینتل فعال هست ولی برای تست میتونید از نرم افزار کم حجم GPU-Z استفاده کنید و ببینید گزینه Geforce 740 قابل انتخاب هست یا نه ؛ اگه فقط گزینه اینتل 4600 بود یعنی یه جای کار مشکل داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من مطمئن نیستم دروغ باشه ! وقتی با نرم افزار SiSoftware Sandra Business تو قسمت Hardware => Power Management باتری رو چک میکنم بجای 48Wh مینویسه 40Wh و بجای 3.3Ah مینویسه 2.5Ah !! که از مقدار طراحی شده حدود 8 درصد ضعیفتره. این در حالیه که خوده منیجمنت لنوو مینویسه 48 وات ساعت و تغییری نمیکنه ! در اینصورت پیشنهاد لنوو برای یکبار کالیبره در ماه چه معنی میده ؟؟
    48 وات بايد باشه ولي چون در انبار فروشگاه باتري بدون اسقاده بوده حالا شده 40 وات؟ و اين يعني 16.6 درصد كاهش توان باتري . تاريخ توليد لپتاپ شما چند ماه پيش بوده؟ يعني بعد چند ماه بدون استفاده بودن باتري 17 درصد توانش كم شده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

با سلام.به کمک فوری شما نیازمندم.
    .من ویندوز ۷ روی لپ تاپ lenovo z510 نصب کردم وenergy manager مخصوص ویندوز ۷ رو دانلود و نصب کردم ولی برای پیدا کردن ایکن روی نوار start دچار مشکل شدم با کلیک راست در نوار start و کلیک روی گزینه customize notification icon , و پیدا شدن ایکن مورد نطر و تنظیم گزینه show icon and notifications اخطاری با این متن امده .this notification icon is not currently active.
    چه باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام دوستان...یکی میشه بیاد این قضیه ی ثابت موندن ولتاژ cpu روی 0.77GHz رو و روش حل این مشکل رو کامل توضیح بده...یه کم که سرچ کردم فهمیدم مشکل از Bios و باید آپدیت شه ولی بعضیا بعد از آپدیت مشکلات دیگه ای براشون پیش اومده که حالا به آپدین Bios مربوط بوده و یا نه رو دیگه نمیدونم...شنیدمم که آپدیت کردنش کار خیلی راحتی نیست و کل کل داره...اگه کسی آموزشی داره یا در مورد این موضوع تجربه داره لطف کنه در اختیار ما قرار بده تا شاید بتونیم ما هم از دست این مشکلمون خلاص بشیم...خیلی خیلی سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه محرمانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كوچه پشتي نيوكمپ

پيش فرض

دوستان کیفیت صفحه نمایش این لپ تاپ بدون تعصب چطوریه؟
    هر کسی یه نظری میده و آدم گیج میشه ...

افتضاحه بعضی ها میگن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ضمن تشکر برای ایجاد تاپیک، من وزنش کردم دقیقا 2.4 کیلوگرمه!
    منم مثل ایشون z510 رو وزن کردم 2.4 کیلو بود نه 2.2. کسی z410 رو تا حالا وزن کرده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminrafael3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان وقتی باتری 100 درصد شارژ بشه از مدار خارج میشه و مستقیما از برق استفاده میکنه؟ منظورم بدون استفاده از نرم افزاره

چون energy managment رو روی سون نتونستم اجرا کنم میپرسم.نصب میشه ولی بالا نمیاد

پروفشنال M.K_Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه نکته ای!
    وقتی هدفون میزنم و موس وصل میکنم، با حرکت موس، یه صدای بیچ توی هدفون پخش میشه. یه صدای خیلی کم ولی تقریبا آزاردهنده. تو انجمن های رسمی هم تو مدل های دیگه لنوو سری y و z این مشکل هست. کسی حلش کرده؟

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

48 وات بايد باشه ولي چون در انبار فروشگاه باتري بدون اسقاده بوده حالا شده 40 وات؟ و اين يعني 16.6 درصد كاهش توان باتري . تاريخ توليد لپتاپ شما چند ماه پيش بوده؟ يعني بعد چند ماه بدون استفاده بودن باتري 17 درصد توانش كم شده؟
    نه ، از اول تقریبا همینطوریه و تاریخ خرید و تست تقریبا دو ماه بعد از تاریخ تولید بوده. من همیشه از conservation استفاده میکنم . درصدش اشتباه شد همون 83 درصد کل میشه ، یعنی 17 درصد کاهش.
    اگه کسی میتونه نرم افزار مفید SiSoftware sandra business رو نصب کنه و ببینه نتیجه چی هست .

جالبه که بدونید در حال استفاده از باتری جریان مصرفی رو هم مینویسه مثلا از 400mA تا 1300mA بسته به نرم افزار مشاهده کردم. در حالت عادی حدود 700 میلی آمپر میکشه.
    مصرف برق کل با شارژر هم از حدود 15 وات تا 70 وات هست ( 70 وات = های پرفورمنس و بازی سنگین با گرافیک انویدیا )

دوستان وقتی باتری 100 درصد شارژ بشه از مدار خارج میشه و مستقیما از برق استفاده میکنه؟ منظورم بدون استفاده از نرم افزاره

چون energy managment رو روی سون نتونستم اجرا کنم میپرسم.نصب میشه ولی بالا نمیاد
    کلا وقتی شارژر وصله دیگه باتری از تغذیه خارج میشه و فقط شارژ میشه تا به 100 برسه. البته شارژ 100 درصد باعث کاهش عمر باتریهای لیتیوم یون میشه. تقریبا بین 25 تا 75 درصد ظرفیت ، مقدار مناسب هست که conservation در انرژی منیجر اینکارو میکنه. (بین 55 تا 60 )

10. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام دوستان...یکی میشه بیاد این قضیه ی ثابت موندن ولتاژ cpu روی 0.77GHz رو و روش حل این مشکل رو کامل توضیح بده...یه کم که سرچ کردم فهمیدم مشکل از Bios و باید آپدیت شه ولی بعضیا بعد از آپدیت مشکلات دیگه ای براشون پیش اومده که حالا به آپدین Bios مربوط بوده و یا نه رو دیگه نمیدونم...شنیدمم که آپدیت کردنش کار خیلی راحتی نیست و کل کل داره...اگه کسی آموزشی داره یا در مورد این موضوع تجربه داره لطف کنه در اختیار ما قرار بده تا شاید بتونیم ما هم از دست این مشکلمون خلاص بشیم...خیلی خیلی سپاس
    هیچ کس در این مورد نظری نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •