امروز ایرفون موبایل xperia x1 رو به ایپاد شافل وصل کردم کفم برید - خیلییی توپ باس می زدد
می خواستیم ببینیم کریتیو ۶۵۰ از این هدفون بالاتر هست یا پایین تر ؟
تهرون نیستم نمی تونم تست کنم مجبورم اینجا بپرسم - ببخشید
امروز ایرفون موبایل xperia x1 رو به ایپاد شافل وصل کردم کفم برید - خیلییی توپ باس می زدد
می خواستیم ببینیم کریتیو ۶۵۰ از این هدفون بالاتر هست یا پایین تر ؟
تهرون نیستم نمی تونم تست کنم مجبورم اینجا بپرسم - ببخشید
اتفاقا بین همین ایرفونهای ارزون قیمت هم میتونی مدلی انتخاب کنی که بیس خوبی داشته باشه ایرفونهای کرایتیو غیر 630 بیش از اندازه و کیفیت خودش قیمت داره من 850 که میگفتن بهتر هست رو گرفتم دیدم خیلی تفاوتی با همون 630 نداره فقط یکمی بیس نرمتری پیدا کرده فیلیپس هم بعضی مدلهاش کیفیت خوبی دارن
این مدل philips shs 8000 هم بیس قوی داره همینطور اینها philips shs 4700 و philips shg 5000
دوستان یکی جواب مارو هم بده . مرسی
حذف...........
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
شما با این بودجه باید فکر هدفون نکنید ....
ایرفون خوب کیتونی بگیرید ...
ep830 کریتیو
این مدل بیس عمیق و فکر میکنم باب میل شما داشته باشه ...
ضمن اینکه تفکیک و شفافیت این مدل (تو این رنج قیمت) قابل تحسین هست......
قیمتش بین 45 تا 50 باید گیر بیاری .....
چند صفحه قبل azpz قیمت و مکان فروش رو هم گفته بود فکر کنم
سلام
دوستام من تا حالا استفاده می کردم از cresyn c750e این عالی بود واقعا عالی تنها ایرادش پر قدرت نبودن sub bass بود
قیمت باور نکردنی 27 از پایتخت خریدم
اما حالا دنبال هدفون هستم با این شرایط : پخش کردن صدای Lead در بهترین شرایط - Bass و Sub Bass پر قدرت و اصلا در خبری از استریو نباشه در پخش صدا ها مونو -
از برند کریتیو هیچ پیشنهادی ندید
امروز رفتم مرکز تجاری شهرک ... aurvana in ear بالاخره گیر اوردم ... 90 تومن میداد ...
![]()
چه گرون
مبارک
-----
من که بین ۸۳۰ - ۶۵۰ موندم کدوم رو بگیرم ... از جفتشون خوشم نمیاد - بازار ایرانه دیگه![]()
خریدی؟
اصفهان نداشتن............
عجب زدی تو حالمون !
باشه اگه بخوام یه هدفون با شرایطی که گفتم:
بگیرم چقدر باید هزینه کنم و چی بگیرم؟ زیاد دست بالا نگیرد ولی بد هم نباشه .سلام دوستان یه هدفون خوب تو قیمتای حدود 30 تا 40 تومن برای موزیک با bass نرم و بالا و صدای با کیفیت . میخوام کیفیت پخش بالای داشته باشه والبته open باشه . چی بگیرم خوبه ؟
یه سرچ زدم هدفون سونی mdr-xd200 چجوریه؟
و نظرتون در مورد ایرفون های فیلیپس چیه ؟ مثلا shs8000 که یکی از بچه ها میگفت , اینا نیاز منو براورده میکنه؟
خریدی ؟
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
اقا 830 نگیر
چون اون موقع که من xfi گرفتم یه 830 هم روش بود همون موقع هم 630 داشتم خیلی تفاوت نداشتنفکر کنم 650 بهتر باشه البته 830 یه نموره تو bass بهتر عمل میکرد ولی نسبت به تفاوت قیمتش با 630 به درد نمیخوره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)