تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 278 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ولی من حس میکنم یه مقدار داره الکی گندش میکنه نمیدونم ولی حسم میگم اینجوری هم که این میگه نیست یعنی داره بزرگنمایی میکنه یه خورده
    چرا همچین حسی داری؟ نکنه نسبت به N550JK زده شدی؟ شما خودت از اولین کسایی بودی که واسه وارد شدن این محصول خدا خدا میکردی، الان چی شده؟ نکنه مدل دیگه چشتو گرفته و دودل شدی؟ به نظر من فیدهاش درسته و اگه احتمال بزرگنمایی باشه که شایدم باشه 10% بیشتر نیس، به هرحال این دوست ما با علاقه این محصول رو خریده و نکات + این لپ تاپ رو خیلی بزرگ تر از نکات - میبینه و به همین دلیل احتمال بزرگنمایی توو فیدهاشون هس به قول شما، ولی همون به اندازه 10%، بیشتر نه!
    ایشالله بازم فید گذاشت نقل قول میکنم :-)

2. 2 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

نه زده نشدم و دودل هم نشدم دیگه بهتر این نمیشه ولی ایشون حس میکنم بیشتر به جای اینکه بیان نقطه ضعف ها رو خیلی ضفاف بگن میان مزیت های این لبتاپ رو میگن مثلا درمورد صفحه براق تو خونه و بیرون بگن چطوری هست یا وقتی با لمس کار میکنیم جلو و عقب میره یا نه ؟؟؟ اصلا چقدر براشون کاربرد داشته صفحه لمسی ؟؟؟ استفاده میشه یا نه ؟؟ وو از اینجور موارد که بین لمسی و غیر لمسی ادم بتونه تصمیم بگیره بین این دو دودل شدم

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

میشه همون موقع خرید رم هم دو تا 4 گیگ بخریم بدیم نمایندگی برامون بندازه ؟؟؟؟ یا خود فروشنده میتونه برامون بندازه ؟؟؟ چند هست رم 4 گیگ این لبتاپ ؟؟؟؟میخوام دوتا بخرم بندازم روش لطفا qazmlp رفتی بازار حتما سوال کن رم 4 چنده برای این لبتاپ و خودشون عوض میکنن یا باید ببریم نمایندگی ؟؟

5. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

والا رم 8 گیگ رو میدونم که 240 تومنه، پس رم 4 گیگ حدودا میشه 120 تومن! درمورد گارانتی رو نمیدونم که آیا از بین میره یا نه ولی اگه بدی خود گارانتی برات بندازه مطمین تره (هرچند گارانتی توو ایران مفهومی نداره!!!) درمورد اون سوالات هم من از ایشون میپرسم و اگه ج دادن میام اینجا باز نقل قول میکنم، ولی درمورد یکی از سوالاتتون ایشون ج داده بود که اصلا صفحه در حین کار لمسی عقب جلو نمیشه و لولاها کاملا سفت هستن! ولی باز سوالات شما رو مطرح میکنم! اگه کانفینگی از این لپ تاپ بیاد که رم 16 داشته باشه بدون بلوری خیلی عالی میشه، چون بلوری اصلا کاربرد نداره و فقط پول اضافه دادن به نظر من!

7. 3 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

نه زده نشدم و دودل هم نشدم دیگه بهتر این نمیشه ولی ایشون حس میکنم بیشتر به جای اینکه بیان نقطه ضعف ها رو خیلی ضفاف بگن میان مزیت های این لبتاپ رو میگن مثلا درمورد صفحه براق تو خونه و بیرون بگن چطوری هست یا وقتی با لمس کار میکنیم جلو و عقب میره یا نه ؟؟؟ اصلا چقدر براشون کاربرد داشته صفحه لمسی ؟؟؟ استفاده میشه یا نه ؟؟ وو از اینجور موارد که بین لمسی و غیر لمسی ادم بتونه تصمیم بگیره بین این دو دودل شدم
    دوست عزیز، اینم جواب و فید اون دوستمون آقای کارنما نسبت به سوالات شما (دقیقا فیدها نقل قول میشن):

با سلام در جواب دوست عزیزمون باید بگم صفحه موقع استفاده از تاچ اصلا جلو و عقب نمیره و نسبت به n550jv خیلی بهتر شده و من بخاطر این صفحه تاچ رو انتخاب کردم چون از نظر من تا 2-3 سال دیگه همه به این نوع صفحات رو میارن و این انتخاب نیز شخصی است و برای من کاربرد زیادی داشته

یکی از دوستان خواست از نقاط ضعف این لپ تاپ بگم اول باید به ایشون بگم که تا چیز بدی ازش نبینم نمیتونم الکی یه چیزی بگم ولی یه چند تا مشکل جزعی میگم 1 : پشتش شدید اثر انگگشت رو جذب میکنه 2 : کولینگ این سیستم کمی ضعیف عمل میکند 3 : برای راست کلیک کردن با تاچ پد باید یکم زیاد پایین تاچ پد رو فشار داد تا عمل کنه دیگه چیزی به چشمم نمیاد
    یه نقطه قوت دیگه هم درونش کشف کردم من خودم 5s دارم و به جرئت میتونم بگم تاچش در حد اون هستش

9. 3 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اینم یه فید جدید دیگه از آقای کارنما (البته جواب سوال من بوده، درمورد سیستم کولینگ!):

صدای فن به هیچ وجه ولی موقع بازی یک کم داغ میکه بازم میگم یک کم ( با یه کول پد حل میشه ) ولی معیار عالی بودن فن اینکه در زمان کار کردن کارت گرافیک اصلی سیستم بدون نیاز به کول پد دمای عادی داشته باشه و یا شاید من دارم یکم وسواس نشون میدم در این زمینه

11. 2 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

از نظر کولینگ jv رو من میدونم خیلی خوبه هر لبتاپی حتی بهترین لبتاپ هم هنگام بازی یه مقدار گرم میشه ( نه داغ ) و صدای فن به گوش میرسه البته نه بصورت ازاردهنده که هنگام بازی حتما لبتاپ باید به برق وصل باشه و یه کول پد هم زیرش باشه تا دیگه همه چی حل بشه .

13. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

اینم یه فید جدید دیگه از آقای کارنما (البته جواب سوال من بوده، درمورد سیستم کولینگ!):

صدای فن به هیچ وجه ولی موقع بازی یک کم داغ میکه بازم میگم یک کم ( با یه کول پد حل میشه ) ولی معیار عالی بودن فن اینکه در زمان کار کردن کارت گرافیک اصلی سیستم بدون نیاز به کول پد دمای عادی داشته باشه و یا شاید من دارم یکم وسواس نشون میدم در این زمینه
    من دارم از دودلی میترکم.....کنسول بگیرم یا اینو........ای خدا کمک..........در مورد watch dogs که صد در صد نمیتونه رو اولترا بازی کنه........
    من فعلا میخوام کنسول بگیرم....یه مدت بعد اینم میگیرم

15. 2 کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من دارم از دودلی میترکم.....کنسول بگیرم یا اینو........ای خدا کمک..........در مورد watch dogs که صد در صد نمیتونه رو اولترا بازی کنه........
    نمیدونم چرا اون شوق و اشتیاقی که برا ورود این لپ تاپ به ایران و بعد خریدش داشتیم کم کم داره از بین میره! اگه موردی هس به منم بگین شاید منم منصرف بشم از خریدش :-(
    من فعلا نظرم روی این لپ تاپ هس ولی اگه تا یک ماه دیگه که میخوام بخرم یهو Y50 لنوو هم وارد بشه اون موقع دودل خواهم شد بین این دو، وگرنه الان به هیچ وج دودل نیستم...

17. این کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز کنسول خیلی بهتر است. اگر هفته ای 6،7 ساعت بازی می کنید لپ تاپ مناسب است. همین بازی watch dogs رو روی لپ تاپم نصب کردم و روی تنظیمات ultra افت فریم داره، حالا دو سال دیگه فکر کنم بازی ها رو روی medium به زور اجرا کنه.

19. این کاربر از amirfakhrian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •