البته یه دروازبان جوون تر میخوایم. دیگو و ایکر فک کنم هر دو 33 باشن!امیدوارم این خبر صحیح نباشه! دروازه بان می خوایم چیکار؟؟
ولی من دوست دارم دروازبان بعدی مونم یکی از آکادمی باشه.
مثه ایکر و دیگو!
البته یه دروازبان جوون تر میخوایم. دیگو و ایکر فک کنم هر دو 33 باشن!امیدوارم این خبر صحیح نباشه! دروازه بان می خوایم چیکار؟؟
ولی من دوست دارم دروازبان بعدی مونم یکی از آکادمی باشه.
مثه ایکر و دیگو!
آخه هر دو تا دروازه بانمون دو سه فصل دیگه حداقل می تونن بازی کنن... نمی دونم والا!
دقیقا
الان به نظرم دروازبان احتیاج نداریم
خریدش اشتباهه ، چون معلوم نیست باهاش میخوان چیکار کنن
در حال حاضر هم لوپز خوبه و هم کاسیاس ، پس احتیاجی نیست به دروازبان
شما الان بوفون یا چک رو ببین(تو این سن هنوز خیلی خوب بازی می کنن)برا دراوزه بان سن فاکتور زیاد مهمی نیست.دروازه بان هامون راحت تا 3،4 سال دیگه می تونن تو بهترین شرایط بازیکنن تازه هرچی دروازه بان سنش بالا تر باشه بهتره(تجربه خیلی مهمه)
تبریک بابت برد...
خبر به توافق رسیدن با کورتوا دروازبان اتلتیکو از طرفی کاملا غیر منتظره هست {پیوستن دروازبان اتلتیکو در آینده به تیم مقابل مادرید، حضور کاسیاس و لوپز در حال حاضر و موارد دیگه} اما از طرف دیگه منبع واقعا موثقی این صحبت رو کرده. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] {مطمئنا منظورم ورزش3 نیست}، de la Morena شخصی که توی این چند سال هروقت از انتقالی صحبت کرده بعد از چند مدت صحبت هاش محقق شده و از قضا هوادار دو آتشه اتلتیکو هست، برای همین این خبر رو باید از یک شایعه معمولی جدی تر گرفت. خبرها از این حکایت دارن که کورتوا طی صحبت هایی که با باشگاه اتلتیکو داشته، به دنبال این هست که تابستان امسال، در شرایطی که قرارداد قرضیش با اتلتیکو به پایان می رسه، به چلسی بره و تا پایان قراردادی که با چلسی داره یعنی تابستان 2016 در اونجا مشغول باشه، اما قرارداد جدیدی رو امضا نکنه و طبق توافقی که انجام داده بعد از به پایان رسیدن قراردادش یعنی تابستان 2016 به رئال بیاد.
در هر صورت اگه در آینده همچین اتفاق غیر منتظره ای بیفته و "واقعا" همچین برنامه ای رو داشته باشیم، از نظر فنی تصمیم بسیار خوبی هست، اولا مسئله حضور همزمان کاسیاس و لوپز و تقسیم بازی ها به اعتقاد من نمی تونه راه حل دائمی داشته باشه و دیر یا زود {شاید حتی در انتهای همین فصل} یکی از اونها از تیم جدا میشه، چون ثباتی که در حال حاضر شکل گرفته کاملا شکننده هست، حتی همین الان مطبوعات فشار زیادی رو برای بازگشت کاسیاس ایجاد کردند. مسئله دوم شرایط سن و سال هر دو در زمانی که این انتقال فرضی صورت بگیره هست، تا تابستان 2016 کاسیاس 35 ساله میشه و مطمئنا از شرایط بدنی ایده آل فاصله می گیره و باشگاه دیر یا زود باید به فکر جانشین مناسب باشه، کورتوا در حال حاضر 21 ساله هست با 199 سانتی متر قد{23 ساله در تابستان 2016} و اگه نگیم بهترین، قطعا یکی از بهترین دروازبانان جوان حال حاضر جهان هست و یک گزینه کاملا ایده آل. باید صبر کنیم و منتظر تایید و تکذیب های بعدی باشیم![]()
+بعید میدونم چلسی بفروشتش چون فک کنم مورینیو رو کورتوا به عنوان جانشنین چک حساب باز کرده![]()
دوستان خوب خواهش میکنم در فکر تغییر دروازبان نباشین . کاسیاس بهترینه
سرخیو راموس، در حال به رخ کشیدن اندامش
Real Madrid vs Levante
خب قرار نیست که کاسیاس تا آخر عمر تو دروازه باشه
بالاخره تا 2 تا 4 سال آینده باید به فکر جا نشین بود !!!
Last edited by wooooow; 11-03-2014 at 12:50.
خب تکذیب ها شروع شد
کورتوا در صحبت با AS و در جواب به سوالی در مورد خبر اخیر گفته که قرارداد/توافقی یا تیم خاصی {رئال} نداشته. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
البته انتظار همچین تکذیبی می رفت، چرا که اگه "حتی" قصد داشته باشه دو سال دیگه به رئال بیاد، به هیچ وجه نمی تونه از الان
علنا از اون صحبت کنه و راه دیگه ای جز تکذیب نداره چون باید دو سال رو زیر فشار هواداران تیمی که در اون بازی کنه سپری کنه.
جواب قطعی و نهایی سوالمون رو نمی گیریم تا زمانی که قرارداد/تمدید رسمی رو با چلسی/اتلتیکو انجام بشه.
البته فعلا صحبت تکذیب شده، اما اگه طبق اون شایعه قوی پیش بریم، نیازی به موافقت چلسی یا شخص مورینیو نیست.بعید میدونم چلسی بفروشتش چون فک کنم مورینیو رو کورتوا به عنوان جانشنین چک حساب باز کرده
کورتوا تا 2016 قرارداد داره و هر بازیکنی می تونه در پایان قراردادش به عنوان بازیکن آزاد منتقل بشه، مثل انتقال لواندوفسکی به بایرن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)