نقد که برو بازی کن خودت عزیز برادر ورزشگاه های اسپانیا رو ea طوری خریده نمیشهpes استفاده کنه
نقد که برو بازی کن خودت عزیز برادر ورزشگاه های اسپانیا رو ea طوری خریده نمیشهpes استفاده کنه
همونجور که دوست بالایی گفتن باید اول برین تو ستینگ بازی دسته هارو مشخص کنین
ببین سعی کن موقعی که جلو میفتی توپ رو در درست داشته باشی و اونو از دست ندی بهتره
بابا ینی وضعیت بازی انقدر فجیهه؟
انقدر هم ازش بد گفتن من بیخیالش شدم
من Fifa13 رو دارم ولی از سبک فیفا خوشم نمیاد. از Wining Eleven6 نسخه ی PES رو بازی میکردم. الان خیلی ها دارن ازش بد میگن. چرا واقعا؟ یه نقد درست درمون یکی بکنه .نه که هی بگی بده ، ضایعس . ناجوره !
ادم گیج میشه!![]()
ببین داداش بازی سلیقه ای هست هرکی یه چیزی خوشش میاد از نظر من سال بعدی بی نظیر میشه البته الان هم خوبه
باو کونامی شده مثل اکتیویژن :| فقط برا پول بازی میده بیرون![]()
بازی واقعا پیشرفت کرده و طبیعی شده اما در عین حال خیلی سخت شده به خصوص برای کسانی مثل من که ماهی نهایت 2-3 بازی و اونم اگر رفقا جور بشند انجام میده. بازی خیلی سخت شده و در 4-5 بازی که با کیبورد بازی کردم در پاس کاری و به خصوص پاس عمق دادن خیلی مشکل داشتم. این آدرس دادنش که با زدن پاس عمقی میاد خیلی برای من بده به خصوص که با کیبورد فعلا مجبورم بازی کنم. از هر 10 پاس عمقی 1 پاسم سالم در میاد که خوب نیست.
راهی نداره پاس عمقی رو به شکل سابق برگردوند و آدرس دادنش رو حذف کرد؟
کلا نظرات خیلی متفاوته،یه سری میگن عالی شده و یه سری میگن افتضاح،به نظرم شما بازی رو بگیر+پچ پیس ادیت رو نصب کن بازی گیم پلیش خیلی بهتر میشه،من خودم اون اول میگفتم افتضاحه و... ولی یه فصل مستر زدم و پچ رو نصب کردم نمیشه گفت خوب ولی قابل تحمل تر شده
صفحه های قبل دوستان گفتن برین تو تنظیمات بازی،پاس و شوت رو از حالت advench به basic تغییر بدین
Last edited by M A S T 3 R; 22-09-2013 at 19:29.
من این پچ که PES edit گذاشته بود دانلود کردم و نصب کردم و درست شد ! 2 تا سوال :
1- این پچ روی گیم پلی هم تاثیر میزاره ؟!
2- میشه کاری کرد تا تاخیر توی پاس ها و شوت ها برطرف بشه ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)