یکی نیست یه لینک از این پچ بده ؟؟؟
یکی نیست یه لینک از این پچ بده ؟؟؟
یعنی منتظر بمونید کرک کامل و بدون مشکل ریلیز بشه بجای این که کرک های مخزرف و پر از باگ رو دانلود کنیدخوب این الان یعنی چــــَ ؟؟؟!!!ترجمه لطفا![]()
داداش تست کردم این کار رو ولی نتیجه ای نداشت ! تو تنظیمات درسته همه چی ولی تو بازی نه .تنظیمات رو پاک کن و وقتی دوباره بازی رو اجرا کنی ازت تنظیمات شخصی میخواد.همون اول همه چیز رو درست کن.
ویرایش : پیدا کردماینم پچ مودینگ وی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fg_war2000; 13-10-2013 at 20:37.
نه اصلا! من 2 تا بازی کردم، 3 تا کارت زرد گرفتم یه قرمز که بخاطر باگ نبود،فروارد حریف داشت تک به تک میشد اومدم
توپ رو بزنم ولی بازیکن رو قیچی کردم رفت هوا
ضمنا من فقط کرک ورژن3 واسه اسکیدرو را ریختم، آپدیتشم دانلود کردم ولی چون سردرنیاوردم چی به چیه نریختم
فقط یه مشکلی دارم،وقتی بازی رو از تنظیمات میذارم رو High موقع شروع شدن بازی، بازی بسته میشه
فک کنم بخاطر ضعف سخت افزاری سیستم من باشه چون زیاد قوی نیست
دوستان این پچ چیکار میکنه دقیقا ؟؟؟
Last edited by urumchi; 13-10-2013 at 21:42.
سلام
این پچ به چه درد میخوره
آقا یکی کمک کنه چیکار کنم هم آپدیت 1 و هم کرک ورژن 3 رو ریختم ولی بازی بالا نمیاد
پس تاپیک مشکلات نصب و اجرای فیفا رو واسه خنده و دور همی درست کردن که اینجا ده صفحه همش شده بحث مواد مخدر و کرک؟؟؟؟؟
ناظر اینجا نظارت نمیکنه؟؟؟؟؟
اپدیت 2.5 گیگی فقط با کپی پیست انجام میشه copy paste and replace
کارت گرافیک های ضعیف اصلا بازی رو اجرا نمیکنند و اگر اجرا کنند با لگ اجرا میکنند پس شاید مشکل شما از اپدیت نبودن درایور باشه
در مورد کارت قرمز من تو بازی کیک آف مشکلی نداشتم ولی تو کریر مشکل رویت شد شما بیزحمت کریر هم یه تست کن
شما
محتوای مخفی: اینجا
همچین تایپکی می بینی ؟!!!!
![]()
به نظرم بهتره فعلا همینجا در موردش بحث بشه.
کرک توی کریر مشکل داره. همش کارت قرمز میده داور.. باید منتظر کرک سالم بود
آقا یه باگ جالب...وقتی کریر رو میری بعد اون دیگه نمیشه از اول بری و فقط ادامش هست ...یعنی کریر جدیدی نمیتونی بازی کنی از نو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)