باید!!!!رابطه جنسی قبل از ازدواج باید وجود داشته باشه.
اگه کسی دنبال شریک زندگی بگرده که قبلا رابطه ای نداشته داره خودشو سر کار میزاره.
پس باید بعد زا ازدواج هم رابطه جنسی قبلیشو با دیگران حفظ کنه با این اوصاف لابد ؟؟؟
باید!!!!رابطه جنسی قبل از ازدواج باید وجود داشته باشه.
اگه کسی دنبال شریک زندگی بگرده که قبلا رابطه ای نداشته داره خودشو سر کار میزاره.
پس باید بعد زا ازدواج هم رابطه جنسی قبلیشو با دیگران حفظ کنه با این اوصاف لابد ؟؟؟
در صورتی که آموزش های این مسائل در کشور فرهنگ سازی شده بود ..همچنین حرفی رو پیشنهاد نمی دادید...فکر کنم از آمار بیماری های که از این طریق افزایش یافته است بی خبر هستین؟نوشته شده توسط J@viD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رابطه جنسی قبل از ازدواج باید وجود داشته باشه.
زندگی مشترک محل مقایسه و به کارگیری تجربه های ناموفق قبلی نیست.
چشم.
از نظر من با توجه به اینکه سن ازدواج انقدر بالا رفته انسانی که تا سن ازدواج رابطه جنسی نداشته مریض محسوب میشه.
مگه اینکه تو سن پایین ازدواج کنه.
من الان دهه سوم عمرمو میگزرونم مرد هستم اگر قصد ازدواج داشته باشم مطمئنا با دختری ازدواج میکنم که قبلا دوست پسر داشته.
دختری که تا این سن و سال با هیچکس رابطه نداشته از نظر من یا مشکلی داره یا دروغ میگه.
باکره بودن یا نبودن هیچ ارزشی از نظر من نداره.مهم اینه آدمی که با من یه رابطرو شروع میکنه ازون به بعد فقط با من باشه گزشتش به خودش مربوطه.
اون حرفی که من زدم با اینی که شما گفتی هیچ ربطی به هم نداشت.ممکنه شما اینجوری بپسندی ولی من نه.
اتفاقا در صورتی که این مسائل در کشور فرهنگ سازی شده بود کسی دیگه دنبال دختر باکره نمیرفت.من فکر میکنم شما از نحوه کار وسایل پیشگیری از انتقال بیماری بیخبری.زندگی مشترک هم محل یادگیری ارتباط برقرار کردن با جنس مخالف نیست.شما باید همه جوره آماده باشی بعد بری ازدواج کنی.مخصوصا اینکه باید به لحاظ جنسی با طرف مقابلت کاملا هماهنگ باشی یعنی قبل ازینکه باهاش ازدواج کنی تجربه رابطه جنسی رو داشته باشی تا وقتی ازدواج کردی یکدفعه نبینی طرف اصلا با نیازهای تو زمین تا آسمون متفاوته.پیشنهاد میکنم دوستانی که دنبال دختر باکره میگردن یه قفل کتابی به خودشون وصل کنن کلیدشم بدن دست معتمد محل.که چهار روز دیگه خواسنین ازدواج کنین شما هم باکره باشین نه اینکه هزارو یه جور کار خودتون انجام بدین خسته که شدین برین دنبال دختر باکره.
سلام
من 2 سال پیش که ازدواج کردم ، اینقدر فشار مالی داشتم که هر روز هزار بار خودمو نفرین می کردم چرا این کارو کردم، چند تا کار هم عوض کردم ولی واقعا سخت میگذشت و همین مشکل مادی روی خلق و خوی من نسبت به اطرافیان هم تاثیر منفی گذاشته بود...
نمیدونستم چه کار کنم ، هیچ کس کمکم نمیکرد حتی پدرومادر خودم و همسرم، همیشه یاد حرف یکی از اساتید دانشگاهمون میفتادم که اصرار داشت """ یک نفر یه جایی دستتون رو میگیره""" هر وقت ناامید میشدم به این جمله فکر می کردم و با خودم میگفتم پس کو؟
تا این که بعد از 8 -9 ماه واقعا سختی کشیدن که نمیشه توضیحش داد چه سختی هایی بود ، بدون این که خودم خیلی متوجه بشم چطور تو این مسیر قرار گرفتم ، کاری بهم پیشنهاد شد و با وجود مشکل بودن کار قبول کردم، الان خداروشکر زندگی خوبی رو دارم
اینو همیشه یادتون باشه """"" یک نفر یک جایی دستتون رو میگیره""""
موق باشید
باکرگی مقیاس درستی برای سنجش نیست . خیلی از دخترها هستن که از همون بدو تولد بدون پرده بکارت بدنیا میان . خیلی ها هم پرده بکارتشون تا موقع زایمان خونریزی نمیکنه .
یک سری دیگه هم دارای پرده ارتجاعی هستن که خونریزی نداره . خیلی ها هم در دوران زندگی ممکنه بخاطر حادثه یا ورزش یا ... بکارت رو از دست بدن .
از طرف دیگه امروزه دیگه به سبب پیشرفت علم پزشکی کسی که بکارتش رو از دست داده میتونه دوباره باکره بشه .
الان شما با تفاسیر بالا چطور میتونین تشخیص بدین و انتخاب کنین ؟ با تفاسیر شما از نمونه های بالا همگی باید خانه نشین بشن .
شما بهتره در مورد بکارت و وجود اون در حیوانات و جانوران مختلف بررسی و مطالعه کنین تا بدونین که چیز ویژه ای مختص به انسان نیست و گزینه خوبی هم برای سنجش درستکاری نیست . این نوع نگاه برای انتخاب خیلی کلیشه ای و سطحیه .
وقتی ملتی که دقیقه ای، تجاوز لفظی و فیزیکی به زن ها و دید ابزاری بهشون رو کنار نمیگذارن (و اصولاً بخش جدایی ناپذیر فحاشی هاشون هست) ولی در عین حال، مهم ترین ویژگی فردی که قراره باهاش زندگی کنن، میشه یک تکه گوشت و اینکه کارهایی که خودشون انجام داده بودن رو انجام نداده باشه و یک سرکوب شده ی احتمالاً عقده ای و روانی باشه...
در چنین جامعه ای، انسان ها که معمولاً ناتوان از سرکوب این غرایز حیوانی اند و اغلب از راه های مختلف تجربه ش کردن به هر حال، زندگی هاشون رو با دروغ به همدیگه در مسائل مختلف آغاز میکنن و اصولاً جنس مذکر، زیاد براش مهم نیست طرف چه خصوصیات فکری ای داره؛ فقط مهمه اون تیکه سالم باشه برای 5 دقیقه توهم لذت و اینکه طرف میخواد احتمالاً خون ببینه دفعه ی اول! خون نبینه نمیشه... البته مهمه که طرف برده ی خوبی هم باشه و هر چی آقا گفت رو اطاعت کنه.
ملت ابله!
ارتباطش به اینکه "چرا ازدواج میکنم/نمیکنم" رو هم درک نمیکنم. یعنی شما میگی یک فرد که هیچ مال و اموال و کار دارای درآمد مناسب و غیره ای نداره، بره یک نفر دیگه رو هم به خودش اضافه کنه، زجر بکشن و احتمالاً در آینده بچه هایی پس بندازن که توان حمایت مالی برای تأمین سلامت روانی و فکریشون و تحصیلاتشون رو ندارن؟!
Last edited by Stream; 20-05-2015 at 15:10. دليل: بحث مذهبی
اون مواردی که گفتی جزء اقلیت اتفاقهایی هست که برای یه دختر می افته وهستند کسانی که اگر حقیقت امر روبدونن حاضرن با این افراد ازدواج کنداما دختر و پسری که در دروان مجردیشون بدون محدودیت هر کاری دوست داشتند و انجام دادن باید به این مسئله واقف باشند که نمیتونن به همین راحتی نظر جنس مخالف رو برای ازدواج جلب کنندچون هر پسرها عمدتا روی این موضوع حساسیت دارن و هم دختران...و اینکه امروزه روز دختر و پسر انقدر باید زرنگ باشند که تو دوران آشنای تشخیص بدن طرف مقابل در گذشته چه گندهایی زده داده...
اتفاقا در صورتی که این مسائل در کشور فرهنگ سازی شده بود کسی دیگه دنبال دختر باکره نمیرفت.من فکر میکنم شما از نحوه کار وسایل پیشگیری از انتقال بیماری بیخبری.زندگی مشترک هم محل یادگیری ارتباط برقرار کردن با جنس مخالف نیست.شما باید همه جوره آماده باشی بعد بری ازدواج کنی.مخصوصا اینکه باید به لحاظ جنسی با طرف مقابلت کاملا هماهنگ باشی یعنی قبل ازینکه باهاش ازدواج کنی تجربه رابطه جنسی رو داشته باشی تا وقتی ازدواج کردی یکدفعه نبینی طرف اصلا با نیازهای تو زمین تا آسمون متفاوته.پیشنهاد میکنم دوستانی که دنبال دختر باکره میگردن یه قفل کتابی به خودشون وصل کنن کلیدشم بدن دست معتمد محل.که چهار روز دیگه خواسنین ازدواج کنین شما هم باکره باشین نه اینکه هزارو یه جور کار خودتون انجام بدین خسته که شدین برین دنبال دختر باک
دنبال باکره نیمرفت ؟؟؟؟؟؟×!!!
با توضیحاتی مکه شما دادین یه پسر میتونه با 10 تا دختر رابطه جنسی داشته باشه و اگر دید تناسب جنسی نداره رهاشون کنه به سلامت...فکر نمیکنی یکم خر تو خر میشه ؟
و اینکه این مسائل از طرف دختر و پسرهایی که رابطه های متععد جنسی داشتن بیشتر مطرح میشه تا بتونند راه رو برای ازدواج کردن خودشون هموار کنند
Last edited by hamid_diablo; 20-05-2015 at 15:03.
اون افرادی که شما میگی دارن به اسم دین دزدی یا هر کاری می کنن آخه فک می کنن باهوشن![]()
نمیدونن هوش به اینا نیستش
در مورد پرستیده شدن یا نشدن برای خودت میگه منو بپرست نه خودش یه کم فکر کنی متوجه میشی چرا
شما که رد می کنی ادعای بودن خدا یا هر چی اسمشو فک نمی کنی خوب پس شروع کن به زنده کردن مرده های فامیلت تا من به تو ایمان بیارم زود فقط که وقت ندارم
یادم میاد یک جایی یکی از همین روحانی ها گفته بود بیش از 70% دخترها بدون باکرگی به خانه بخت میرن . البته من از ملاک این آمارگیری خبر ندارم و راست و دروغش بماند ولی مقدار اونقدری هم که شما فکر میکنین کم نیست .
همونطور که گفتم این نوع حساسیت جزئی از کلیشه هایی هست که ملت ما بخوبی اسیرش شده . شما هر چقدر هم زرنگ باشی بالاخره خیلی ها هم هستن که زرنگ تر از شما باشن .
در ضمن قرار نیست طرفین از همدیگه مچ گیری کنن .هر چیزی که در گذشته اتفاق افتاده باید در پس پرده گذشته بمونه نه این که دنبال این باشیم که از همدیگه آتو بگیریم .
الان با عمل های جراحی و بکارت های ساعتی میشه خیلی راحت دهن خیلی ها رو بست و خیالشون رو راحت کرد که خانومشون باکره بوده . اینطوریه که کلیشه ها برای طرفین به هدف تبدیل میشه .
Last edited by B3HZ@D; 24-05-2015 at 18:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)