تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 379 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

قبلا گفتم بازم میگم این بازی برای PC میاد دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نه ممکنه حتی یک سال طول بکشه ولی میاد... پس این مسائل رو واسه خودتون دغدغه نکنید. باید منتظر بود که برای PC بیاد اما اینم بگم منتظران باید یه سیستم تاپ خفن داشته باشن واسه پذیرایی از GTA V بعضی مواقع توی چهارراه های شلوغ کنسول هم کم میاره توی رندر... شاید برای بازی کردن این بازی روی کیفیت High مجبور باشید کامپیوتر شخصی سم هوسر رو ازش قرض بگیرید
    در مورد سیستم سیستم قوی میخواد اما به نظرم نه اونقدر، زمان GTA SA و GTA IV رو اگه یادتون باشه همینجور بود به نسبت بازی های همزمانش بازی با گرافیک و شاخی بودن، مخصوصا IV اما سیستم شاخی به اون صورت نمیخواست و معقول بود نسبتا، یادمه سن اندریاس با اینکه همه میگفتن گرافیک 128 میخواد یا اگه بخوای خوب باشه 256 میخواد من با 64 به راحتی بازی میکردم (یادش بخیر)، خیلی هم به تکنولوژی و تجربه بازی ساز برمیگرده این مساله، الان کالاف رو میبینید که با اینکه از نظر گرافیک برتری خاصی نداره اما ببینید چه سیستمی میخواد، چون با یه موتور عهد عتیق خواستن تکنولوژی و گرافیک روز رو بسازن، از این نظر راکستار خیلی با تجربس و با اینکه بازی شاخیه اما بعید میدونم سیستم خیلی عجیب غریبی بخواد

2. 2 کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها MUSK£T££R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

آره درست اومدنو که صد در صد میاد راکستار نمیتونه کنسول مادرو نادیده بگیره مخصوصا بازی GTA که از اول تا الان برای PC بوده ...!

منتظران باید یه سیستم تاپ خفن داشته باشن واسه پذیرایی از GTA V بعضی مواقع توی چهارراه های شلوغ کنسول هم کم میاره توی رندر... شاید برای بازی کردن این بازی روی کیفیت High مجبور باشید کامپیوتر شخصی سم هوسر رو ازش قرض بگیرید
    چند سال پیش داداش کوچیکم میخواست یه PS3 بخره قبلش رفته بود سی دی هاشو خریده بود منم خیلی مسخرش میکردم
    الان من این سیستم خفنرو واسه همین بازی جمع کردم ولی بازی نمیاد اونم هر روز میاد میپرسه بازی نیومد میگم همین روزا میاد بعد میشینه توپ بهم میخنده...!

در مورد سیستم سیستم قوی میخواد اما به نظرم نه اونقدر، زمان GTA SA و GTA IV رو اگه یادتون باشه همینجور بود به نسبت بازی های همزمانش بازی با گرافیک و شاخی بودن، مخصوصا IV اما سیستم شاخی به اون صورت نمیخواست و معقول بود نسبتا، یادمه سن اندریاس با اینکه همه میگفتن گرافیک 128 میخواد یا اگه بخوای خوب باشه 256 میخواد من با 64 به راحتی بازی میکردم (یادش بخیر)، خیلی هم به تکنولوژی و تجربه بازی ساز برمیگرده این مساله، الان کالاف رو میبینید که با اینکه از نظر گرافیک برتری خاصی نداره اما ببینید چه سیستمی میخواد، چون با یه موتور عهد عتیق خواستن تکنولوژی و گرافیک روز رو بسازن، از این نظر راکستار خیلی با تجربس و با اینکه بازی شاخیه اما بعید میدونم سیستم خیلی عجیب غریبی بخواد
    احتمالا مثل بازیهای جدید که دلوکس و گلد ادیشن هستن دو نسخه واسه PC بیاد . یکی با گرافیک پایینتر و یکی با گرافیک بالاتر یعنی همونی که واسه کنسولای نصل جدید میاد ..!
    مثلا واچ داگز سایت shopto دونسخه واسه PC پیش فروش کرده یکی قیمتش 29.86 £ و یه نسخه به نام Dedsec Edition قیمتش 74.86 £ هست ..که البته این نظر منه ..
    Last edited by MUSK£T££R; 16-01-2014 at 00:37.

4. 7 کاربر از MUSK£T££R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

برای پی سی باید تاپیک جداگانه خودش رو بزنیم وقتی اومد

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

برای پی سی باید تاپیک جداگانه خودش رو بزنیم وقتی اومد
    نه داداش لازم نیست وقتی واسه PC بیاد اینقدر اینجا بحث داغ میشه که کنسولیا خود به خود یا به بیرون هدایت میشن یا مهاجرت میکنن به PC (مثل خودم)

7. 5 کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام من یه pc باز بدبختم که از انتظار خسته شدم.
    حالا منو بیخیال.
    این خبرو از گیمفا پیدا کردم.
    درسته که gta iv رو قبلا تموم کردم ولی هنوزم دوسش دارم.

میخوام راجب این خبر بیشتر بدونم.
    از کجا میشه دانلودش کرد؟
    حجمش چقدره؟
    و....

در ضمن اگه جفنگیات داشته باشه یه قسمتش به من ربطی نداره.
    من فقط کپی کردم.طرفم فقط ترجمه کرده

هنوز مشخص نشده که بازی GTA V برای کامپیوتر های شخصی منتشر خواهد شد یا نه ولی می دانیم که GTA IV نسخه ی قبلی این بازی برروی کامپیوترهای شخصی منتشر شده است و مادهای جدیدی در حال حاضر دارد، پس آن ها را از دست ندهید.بله درست است این ماد از لحاظ گرافیکی پوزه ی بازی هایی مانند Ryse و Battlefield 4 را به خاک مالیده است که در ادامه عکس هایی از آن مشاهده می کنید. این عکس ها حتی از بازی های نسل بعدی مثل Ryse: Son of Rome ،Battlefield 4 ،Killzone: Shadow Fall ،Forza 5 و خیلی های دیگر کیفیت بیشتری دارد و سیلی از دوست داران GTA را دوباره به سمت این بازی سوق داده است. برای رسیدن به همچنین کیفیتی از این قابلیت ها در این ماد استفاده شده بود:
    • Ultimate Textures v2.0
    • Fizzy’s Darker Road Textures v1.0
    • TreesModIV
    • EMB Fake Tweak Ragga v1.0

همچنین کاربری از سخت افزار کامپیوترش که این بازی را به خوبی اجرا کرده لیستی تهیه کرده که در زیر می بینید.
    • CaseLabs TH10 + Pedestal
    • MSI Big Bang XPower II X79
    • Intel Core i7 3930k 3.8GHz 12MB @ 4.8GHz
    • Kingston HyperX Beast 16GB 2400MHz CL11 @ 2495MHz 11-13-11-26
    • 3x EVGA GTX 780 Classified ACX 3GB @ 1305/7812
    • 2x Corsair Force GT 120GB @ Raid-0
    • 2x Western Digital Red 3TB @ Raid-0
    • Creative X-Fi Titanium Fatal1ty PCI-E
    • 2x Corsair AX1200

توجه داشته باشید که کیفیت عکس ها خیلی کم شده چون کامپیوترهایی که این ماد برروی آن ها اجرا شده خیلی قوی نبوده اند.

9. این کاربر از goldenmember بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این تصاویر فیک هستند من شخصا GTA IV رو با سیستم فوق العاده قدرتمند تست کردم این جزئیات وجود نداره توش اصلا پورشه توی GTA IV نبود یه ماشین به اسم Comet بود که شبیه پورشه بود ولی توی این عکس پورشه با تمام جزئیات هست این تصاویر کاملا طراحی ظریف هستند و از داخل بازی شات نشدن GTA تا حالا شاهکار گرافیکی نبوده خیره کنندگی این بازی به خاطر ریالیتی بودن اتفاقاتش هست نه گرافیک... و اما در مورد MOD شدن بازی شک نکنید چرنده! اگه یه MOD بتونه این خروجی رو بگیره باید ناتی داگ و کرایتک و ... برن غاز بچرونن یعنی فقط یک درصد از صنعت گیمینگ و موتور های گرافیکی که در ساخت بازی ها ازشون استفاده میشه اطلاعات داشته باشید می فهمید که اگه با MOD کردن (که ساخته دست یوزرهای علاقمند هست) میشد یه تغییر گرافیکی ایجاد کرد کل عقل بازی ساز های بزرگ زیر سوال می ره که میشنن خودشون رو جر می دن موتورهای جدید ارائه میدن.

11. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این تصاویر فیک هستند من شخصا GTA IV رو با سیستم فوق العاده قدرتمند تست کردم این جزئیات وجود نداره توش اصلا پورشه توی GTA IV نبود یه ماشین به اسم Comet بود که شبیه پورشه بود ولی توی این عکس پورشه با تمام جزئیات هست این تصاویر کاملا طراحی ظریف هستند و از داخل بازی شات نشدن GTA تا حالا شاهکار گرافیکی نبوده خیره کنندگی این بازی به خاطر ریالیتی بودن اتفاقاتش هست نه گرافیک... و اما در مورد MOD شدن بازی شک نکنید چرنده! اگه یه MOD بتونه این خروجی رو بگیره باید ناتی داگ و کرایتک و ... برن غاز بچرونن یعنی فقط یک درصد از صنعت گیمینگ و موتور های گرافیکی که در ساخت بازی ها ازشون استفاده میشه اطلاعات داشته باشید می فهمید که اگه با MOD کردن (که ساخته دست یوزرهای علاقمند هست) میشد یه تغییر گرافیکی ایجاد کرد کل عقل بازی ساز های بزرگ زیر سوال می ره که میشنن خودشون رو جر می دن موتورهای جدید ارائه میدن.
    اینی که گفتی راجبِ ماشین ها درسته که به خاطر تبلیغات مقداریچ هره ماشینو با مارکشو عوض کردن ولی با ریختن پچ میشه تمام ماشین ها رو به صورت واقعیتشون درآورد

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

این عکسا همینجوری که گفته ماده، تو GTA اصلی هیچ ماشینی به شکل اصلیش نیست چون لایسنس نشده اما به راحتی میتونی هر ماشینی رو که میخوای از سایتهایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کرد و در بازی قرار داد من خودم تمام ماشین های GTA IV رو عوض کردم و دقیقا به شکل اصلیه، در مورد گرافیک هم این ماد جدیده تست نکردم اما مادهای زیادی هست که تغییرات زیادی تو گرافیک بازی میده که تو همون سایت زیاد هست، من چند نمونشو تست کردم، حتی یه مد ریختم که 4.5 گیگ حجمش بود و که کل بازی رو برفی کرد، اما تغییرات ریشه ای هیچ کدوم نمیدن، این ماد هم که عکساش هست فقط یه رفلکشن یا همون انعکاس و براق بودن هست که به زمین هنگام بارون و ماشینها در مقابل نور داده شده و یه تغییری هم در رنگها که این تغییر گرافیکی خاصی به حساب نمیاد، کیفیت بافتها و نورپردازی هیچ تغییری نکرده، دلیل اینکه سیستم بالایی هم میخواد همینه که اصلا بهینه نیست و دست سازه یه یوزر سادس، من یه مد ساده گرافیکی شبیه این ریختم که خیلی تغییرات جزئی و کمتری داد اما بازی دو برابر سنگین شد، حتی ماشین هم که به بازی اضافه بشه چون کیفیت ماشین ها بیشتره بازی سنگین تر میشه که اگه سیستم ضعیف باشه پیداس

الان من فقط منتظرم GTA V واسه PC بیاد تمام ماشیناشو عوض کنم چون با اون ماشینای داغون اصلا حال نمیده و با ماشینای اصلی انگار بازی یه چیز دیگه میشه
    Last edited by jahangir1400; 16-01-2014 at 22:33.

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

الان من فقط منتظرم GTA V واسه PC بیاد تمام ماشیناشو عوض کنم چون با اون ماشینای داغون اصلا حال نمیده و با ماشینای اصلی انگار بازی یه چیز دیگه میشه
    دوست عزیز اونطوری هم که شما میگی ماشین های اصلی بازی داغون نیستن
    توی بازی های GTA IV و GTA IV FLC هم ماشین های پیشفرض خیلی خوبی دارن
    اصولا به ماشین های GTA SA باید گفت داغون

15. 4 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sasansamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اقا یه پیش بینی سر انگشتی کنیم
    سیستم پذیرای vباید چه مشخصاتی داشته باشد؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •