تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 720 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307707 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2 3 ماه دیگه که 2012 شروع میشه و مدل های جدید میاد !!! به نظر من الان دیگه واسه خرید مدل های 2011 دیره و اگه یه کم صبر کنید تا مدل های جدید بیاد اینا هم افت قیمت پیدا می کنن

سلام.
    دوست عزیز
    1-اینجا ایرانه ( خیلی چیزا از تمام دنیا دیرتر لانچ میشه )
    2- مشکل اصلی سیاستای غلط شرکت پاناسونیک توو ایرانه که آخرش هم نفهمیدیم که دردش چیه که تمام برندای دیگه با اختلاف 3-4 ماه جنسای جدیدشوونو وارد میکنن ولی پانی دقیقا برای جنسای خودش سالگرد میگیره اوونم از نوع عقبگردش و این مسئله واقعا مسخرس .
    با این حساب برای خرید جنسای 2012 پانی باید سال 2013 خرید کرد ( توو ایران البته ).

2. 4 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

پاناسونیک مدلهای پایینش سریعتر وارد می کنند ولی مدلهای بالاش با تاخیر زیاد بیش از حد وارد می کنند.ولی برندهای دیگه چه مدل بالا چه مدل پایین سری وارد میکنند.

4. این کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام.

تمام مواردو استاد Alucard توضیح دادن در مورد این تی وی .
    منم چکش کردم کیفیت خوبی داره و ضعفی که بهش وارده
    1- رفلکسش یه مقداری زیاده
    2- مشکل زاویه دید یصورت عمودی داره ولی توو حالت افقی نه .

و البته این مدلو با یکی از آشنایان که توو بانیان مرکزیه صحبت کردم تائید نکرد( نه اینکه خوب نیست ، منظور مقایسه ایه ) و با توجه به اینکه خودشون گفتن که مدل Vt30 تا 2-3 ماه دیگه توو بازاره و اینکه بارش رسیده و توو گمرکه و باز با توجه به قیمتی که برای سایز 42 Vt30 حدود گذاشتن 2.300 تا 400 ، بنظر صرف با اینه که اگه کسی از دوستان قصد خرید داره تا اوومدن Vt30 دندون روو جیگر بزاره .
    متاسفانه 3 بعدیه St30 رو نشد چک کنم ولیییییییییییییییییییییی 3 بعدیه Vt20 رو با دقت کامل دیدم بطوریکه عقل از سرم پرید و بعد از اوون دقیقا با مدل D6960 سامسونگ چک کردم که اگه پانیو 3 بعدی در نظر بگیریم سامی نیم بعدی هم نیست !!!!!!!!!!!!! هر دو TV رو هم با یک Demo چک کردم . توو اوون دمویی که با پانی دیدم ماهی ه کاملا از تی وی جدا شد بطوریکه ماهیه جلوی صورتم بود و و همون موقع پنل تی ویو دیدم که چه فاصله ای داره و ماهی کاملا از پنل جدا شده بود ، حالا در نظر بگیرین که با این 3D این Vt20 فیلمه ... ببینی فقط میشه گفت WOW
    الحق که King of Plasma ی 2010 برازندشه .

و اینکه فقط نظر شخصیه " اوون دوستانی که قصد خرید دارن ، سری V بگیرن ، یا صبر کنن برای Vt30 یا Vt20 بگیرن .( کاملا نظر شخصیه )
    یعنی شما میگید vt20 بهتر از st30 ه

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام.

تمام مواردو استاد Alucard توضیح دادن در مورد این تی وی .
    منم چکش کردم کیفیت خوبی داره و ضعفی که بهش وارده
    1- رفلکسش یه مقداری زیاده
    2- مشکل زاویه دید یصورت عمودی داره ولی توو حالت افقی نه .

و البته این مدلو با یکی از آشنایان که توو بانیان مرکزیه صحبت کردم تائید نکرد( نه اینکه خوب نیست ، منظور مقایسه ایه ) و با توجه به اینکه خودشون گفتن که مدل Vt30 تا 2-3 ماه دیگه توو بازاره و اینکه بارش رسیده و توو گمرکه و باز با توجه به قیمتی که برای سایز 42 Vt30 حدود گذاشتن 2.300 تا 400 ، بنظر صرف با اینه که اگه کسی از دوستان قصد خرید داره تا اوومدن Vt30 دندون روو جیگر بزاره .
    متاسفانه 3 بعدیه St30 رو نشد چک کنم ولیییییییییییییییییییییی 3 بعدیه Vt20 رو با دقت کامل دیدم بطوریکه عقل از سرم پرید و بعد از اوون دقیقا با مدل D6960 سامسونگ چک کردم که اگه پانیو 3 بعدی در نظر بگیریم سامی نیم بعدی هم نیست !!!!!!!!!!!!! هر دو TV رو هم با یک Demo چک کردم . توو اوون دمویی که با پانی دیدم ماهی ه کاملا از تی وی جدا شد بطوریکه ماهیه جلوی صورتم بود و و همون موقع پنل تی ویو دیدم که چه فاصله ای داره و ماهی کاملا از پنل جدا شده بود ، حالا در نظر بگیرین که با این 3D این Vt20 فیلمه ... ببینی فقط میشه گفت WOW
    الحق که King of Plasma ی 2010 برازندشه .

و اینکه فقط نظر شخصیه " اوون دوستانی که قصد خرید دارن ، سری V بگیرن ، یا صبر کنن برای Vt30 یا Vt20 بگیرن .( کاملا نظر شخصیه )
    من خودم vt2 دارم به نظرم سه بعدی st30 تو بعضی چیزها بهترهست تو بعضی چیزها بدترهست مثلا کمی کراس تاکش بیشتر از vt20 هست ولی در عوضش تصویرش تو سه بعدی پر نور تر و برایتنسش تو سه بعدی بیشتراست.
    سه بعدی سامسونگ و ال جی و سونی را هم دیدم به جز پلاسماهای سه بعدی سامسونگ بقیه نسبت به vt20 حرفی برای گفتن ندارند عمقشان خیلی کمتر از پاناسونیک هست کراس تاکشان هم خیلی بالاست ال جی پسیو عمقش کم و چون رزولوشنش پائین هست یکمقدار پیکسل پیکسل در آن دیده میشود ولی عوضش فلیکر ندارد ولی از نظر عمق و رزولوشن نسبت به پاناسونیک و پلاسمای سامسونگ خیلی ضعیف هست.
    پلاسمای سامسونگ برایتنسش خیلی پائین هست ولی کراس تاکش کم و عمقش عالیه تقریبا با پاناسونیک یکی هست.
    الان بنده به عنوان کسی که vt20 دارم اگر میخواستم پنل دیگری بخرم st30 میخریدم به دلیل قیمت فوق العاده مناسب و کیفیت تصویرش که در نور زیاد بهتر از vt20 هست.
    Last edited by ............; 08-10-2011 at 15:48.

7. 6 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

2 3 ماه دیگه که 2012 شروع میشه و مدل های جدید میاد !!! به نظر من الان دیگه واسه خرید مدل های 2011 دیره و اگه یه کم صبر کنید تا مدل های جدید بیاد اینا هم افت قیمت پیدا می کنن
    همونطور که دوستان گفتن همچین اتفاقی تو ایران نمیفیته.VT20 مدل سال 2010 بود ولی سال 2011 فروشش شروع شد.

9. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من ----- xcruiser 400 پلاس دارم میخواستم ببینم با vt30 چطور کار میکنه؟
    یا باید رسیورم رو عوض کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مشخصات کامل st30 :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by MOOSHII; 09-10-2011 at 02:23.

12. این کاربر از MOOSHII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ----- xcruiser 400 پلاس دارم میخواستم ببینم با vt30 چطور کار میکنه؟
    یا باید رسیورم رو عوض کنم؟

هنوز که کسی توره عروسو از سر Vt30 بر نداشته که بدونیم چی اوون زیر خوابیده و با چی و چجوری سازگاره ولی مدل ری.سی.وره شما مدل خوبیه فکر نکنم احتیاجی به ارتقاش باشه .

14. این کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی شما میگید vt20 بهتر از st30 ه

گفتم که :
    1- نظرم کاملا شخصیه
    2- با توجه به اینکه خود پانی مانوور خاصی رو سریهای V میده والبته کیفیت خوبی هم دارن
    3- بازم گفتم که متاسفانه نشد 3D مدل St30 رو ببینم ولی با توجه به رفلکسه زیاد ، مشکل با زاویه دید Vertical داره
    4- بر خلاف Vt20 ژاپن مادر زاد نیست و مثل اینکه تایوانه یا ...
    در نتیجه به شخصه ترجیح میدم بیشتر پول بدم ولی یه جنسه ننه بابا دار بخرم که 100 البته ژاپن هم باشه ( نظر کاملا شخصیه به کسی از دوستان بر نخوره )

16. 3 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم vt2 دارم به نظرم سه بعدی st30 تو بعضی چیزها بهترهست تو بعضی چیزها بدترهست مثلا کمی کراس تاکش بیشتر از vt20 هست ولی در عوضش تصویرش تو سه بعدی پر نور تر و برایتنسش تو سه بعدی بیشتراست.
    سه بعدی سامسونگ و ال جی و سونی را هم دیدم به جز پلاسماهای سه بعدی سامسونگ بقیه نسبت به vt20 حرفی برای گفتن ندارند عمقشان خیلی کمتر از پاناسونیک هست کراس تاکشان هم خیلی بالاست ال جی پسیو عمقش کم و چون رزولوشنش پائین هست یکمقدار پیکسل پیکسل در آن دیده میشود ولی عوضش فلیکر ندارد ولی از نظر عمق و رزولوشن نسبت به پاناسونیک و پلاسمای سامسونگ خیلی ضعیف هست.
    پلاسمای سامسونگ برایتنسش خیلی پائین هست ولی کراس تاکش کم و عمقش عالیه تقریبا با پاناسونیک یکی هست.
    الان بنده به عنوان کسی که vt20 دارم اگر میخواستم پنل دیگری بخرم st30 میخریدم به دلیل قیمت فوق العاده مناسب و کیفیت تصویرش که در نور زیاد بهتر از vt20 هست.

گفتم عزیز جان که نشد که 3d شو ببینم که در این موردش نظر بدم و کما اینکه نظر هم ندادم .
    من Vt20 ندارم که بخوام ازش یکطرفه تعریف کنم ، من V20 دارم .
    در مورد ایراداتشم نوشتم میتونین خودتون برین از نزدیک چک کنین .
    در مورد 3 بعدیه سامسونگ ( که البته بدک نیست ) باید بگم اوون مدلی که دیدم D6960 بیشتر برجسته نمایی بود تا 3 بعدی اینو من نمیگم دوستانی که دیدن هم تایید میکنن .(قصد کل کل با یرندای دیگه نیست ، چیزی که دیده شده گفته میشه )
    St30 بله از نظر قیمتی بله بصرفه هست
    نظر هر کسی هم محترمه . شما با توجه به قیمتش اوونو ترجیح میدی که میگی میارزه ، من هم کیفیت و هم اصل بودنش برام مهمه . و اگر قرار باشه بین VT و ST یکی انتخلب کنم قطعا VT خواهد بود .

18. 2 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •