اه . پس حالت پرو فقط رفته توی انلاین ؟ کریر که احتمالا بعد از کریر پاکش کنه پرومون رو .
اه . پس حالت پرو فقط رفته توی انلاین ؟ کریر که احتمالا بعد از کریر پاکش کنه پرومون رو .
خدا وکیلی نمی دونم چرا بچه ها اینقدر با لجندری مشکل دارن....بازی به نظر من کاملا طبیعیه...
من الان 4 امتیاز از بارسلونا عقبم ولی هنوز بازی رودر رو مونده...بالاخره باید بشه از رو سانتر و پاس پشت مدافعان و شوت گل زد...اکثر گلهای فوتبال به همین 3 صورته دیگه...
من اکثرا زمان هایی امتیاز از دست می دم که بازیکنام خسته باشن....
دوستان دفاع کردن وحمله کردن رو باید یاد بگیرن نه اینکه بگن بازی مزخرفه...خودش یه هنره...
من که بازی رو اورجینال خریدم هیج این باگ هایی رو که بچه ها می گن تا الان ندیدم....
درضمن امروز دوباره بازی داره آپدیت میشه...منم دازم آپدیت می کنم..
چرا بعضی وقت ها تو کریر بازی 3-0 به نفع حرف میشه؟
حتما از بازی میپری بیرون و چون روی اتوسیوه پس ترک میدون حساب میشه و 3-0 اعلام میشه دیگه...
واسه اوناییکه با دوتا دسته باهم بازی میکنن عالیه + اینکه یاد بگیری تو بازیای آنلاینم میشه زد. البته من خودم noob ام... ولی میزنم تاپیکو...خودمم یاد میگیرم کم کم.![]()
حتما نیمار رو بخرین! این بازیکن شاهکاره! کنترل توپ سرعت دربلینگ تموم کنندگی همه چیز عالی!39 میلیون دلار خریدمش!سود هم کردم! سعی کنید بازیکنانتونو که اورال بالا دارن رو با یک بازیکن جوون تر با اورال نزدیک به اون عوض کنید! من این کارو کردم منچستر رو جوون کردم. مثلا فلتچر رو با او ویا عوض کردم! چیکاریتو رو با رودریگز از پورتو. والنسیا رو با شکیری از بایرن!
مشکل این نیست که از این راها نمیشه گل زد، مشکل اینه که بازی نمیذاره اون کاری که cpu میکنه رو تو هم انجام بدی. یه سری چیزاش خیلی واضحه، مثل اینکه بعد از اینکه تو بازی جلو میفتی یا حتی مساوی میکنی، بازیکنات کلا گیجن و نه میتونن حمله کنن، نه دفاع و در نتیجه خیلی زود cpu دوباره جلو میفته. یا مثلا وقتی cpu عقبه یا مساوی هستین، تو 0 دقیقه اخر cpu به هر روشی شده یه گل میزنه، شده داور الکی یه پنالتی میگیره تا گلشو بزنه.
راستی توجه کردین اصلا خطای سد اتفاق نمیفته؟ بازیکنای منو همینطوری دارن میزنن و کتلت میکنن، داور انگار نه انگار. اخرین نمونشم امروز که بازیکنم رو تو محوطه له کردن.
بچه ها سلام
آقا من یه مشکل اساسی دارم که هم تو فیفا 12 بود و هم تو این فیفا 13
اون هم زدن پنالتیه !!
ما هر چی پنالتی میزنیم میره بیرون !
فقط وسط - پایین هست که بیرون نمیره و دروازه بان اونو میگیره !
حتی پنالتی رو زمانی زدم که تو اون کادر گوشه پایین - سمت راست ، اون خط متحرک تو منطقه سبز رنگ بود (که فکر میکنم این کادر مربوط به دقت بازیکن هنگام زدن ضربه باشه) ، اما بازم توپ اوت شد
اصلا از وقتی این کادره تو فیفا 12 و 13 اومده ، پنالتی خیلی بد (مسخره) شده !!
در ضمن من با کیبورد هم بازی نمی کنم و با گیم پد لاجیتک ، مدل رامبل پد 2 که جزو گیم پدهای استاندارد و مورد تایید EA SPORTS هست بازی می کنم
یه مورد دیگه هم راجع به این پنالتی که دروازه بان شیرجه نمیزنه و فقط راست و چپ میره !!
خلاصه ثواب داره به بنده کمک کنین ، چون هر راهی که بگین امتحان کردم اما فایده ای نداشت...
ممنون.ولی یادم رفت بگم که فریم ریت هم رو 60 هست.در ضمن یک بار پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی درست نشد.
احتمالش هست که بخاطر این که سی دی شرکتیه و برای نیوتک اینطور شده؟
چون اول بازی که رو آیکون کلیک میکنم علامت نیوتک رو صفحه میاد و دستکاری شده...
نشانگر که به او قسمت سبز رسید شوت رو پر کن حداکثر تا نصف
بعد جهت رو به هر سمتی مبخوای بگیر اما خیلی نگه ندار و دو سه قدم مونده به اینکه بازیکن به توپ برسه جهت رو ول کن
برو قسمت تمرین روی قسمتی که پنالتی تمرین میکنی
اونجا LT رو برن یک علامت رنگی میاد تو دروازه
با اون میتونی تمرین کنی که بسته به این که شوتو چقدر پر کردی چقدر جهت رو نگه داری
دروازه بان با شوک سمت راست میپره
همون که تکنیک باهاش میزنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)