این رام دانلود کنیم وقتی smart scroll -smar stayداشته باشه ولی کار نکنه چه فایده ای داره اینجوری بیشتر آینه دق میشه که تو منوی گوشیت داشته باشیش ولی کار نکنهرام رسمی 4.3 مشکلی نداره که
![]()
این رام دانلود کنیم وقتی smart scroll -smar stayداشته باشه ولی کار نکنه چه فایده ای داره اینجوری بیشتر آینه دق میشه که تو منوی گوشیت داشته باشیش ولی کار نکنهرام رسمی 4.3 مشکلی نداره که
![]()
سلام.
دوست عزیز من صفحه رام رو نگاه کردم.اینکه خودش گفته پر از باگ هست و هیچ کدوم از گزینه هایی دوربین و......کار نمیکنه.پس نصبش به چه دردی میخوره؟!!![]()
سلام.
کاملا" با شما موافقم منم با دیدن صفحه خود رام کاملا" منصرف شدم چون به غیر از گزینه هایی که دوستمون فرمودن کار نمیکنه.خودش گفته هیچ کدوم از گزینه هایی که به دوربین اضافه شده و....و...و..... کار نمیکنه.
سلام.
کرنل اصلی گوشی رو بگیر و با اودین نصب کن درست میشه.![]()
تو این نسخه دوربینش 6 تا رو ساپورت میکنه.پر از باگ هم نیست.کلی بهبود یافته.در مورد اسمارت هاش هم که باید بگم اره کار نمی کنن.از قسمت تصب رام می تونید دوربین استوک اس 3 رو بریزید توش.سرعت گوشی خوبه و من از دیروز تا حالا باگی نداشتم حتی در مورد همه ی برنامه ها.
منتظر باشید تا فیلمی از گوشیم بگیرمو نشون بدم.
Last edited by poria-m; 08-11-2013 at 18:39.
سلام.
منکه نمیخوام بگم رام بدی هست،من خودم گفتم لینکش رو بدید تا نصب کنم منتها وقتی این همه مشکل رو خود سازنده رام اعلام کرده من میگم به چه علتی باید نصب کنیم؟
حالا شما یکی دو روز دیگه تست بزن ببین چه جوریه،منم شاید دانلود کردم و یه تست زدم،اگر خوب باشه که قطعا" استفاده میکنیم.![]()
راستی یک سوالی داشتم این گوشی احتمال زیاد اندروید 4.4 براش میاد دیگه ؟ تو سایتا که نوشته بودن تا اندروید 5 اپدیت براش ارائه میشه
وقتی گلکسی اس ادونس تا 4.2.2 براش اپدیت بیاد انتظار از سامسونگ یکم بالاتر میره برای عرضه اپدیت برای این گوشی![]()
سلام.
چیزی که قبلا" گفته شده این بوده که حدااقل تا 5 بصورت رسمی براش میاد ،اگر رسمی هم نیاد قطعا" دولوپرها زحمتش رو میکشن.![]()
از کجا بگیرمش طریقه نصبش رو میشه توضیح بدین اخه من دو هفته بیشتر نیست که خریدمش مبتدی هستم
اره منم موافقم.حتما 5 میاد چه رسمی و یا لیکد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)