با سلام خدمت اساتید
رفیق من مدتی هست که یه سیستم توپگیری خیلی قوی و مخفی رو یاد گرفته که واقعا سیستم دفاعیش رو قوی کرده. طوری که به سختی میشه توپ رو از دفاع هاش عبور داد و بهش گل زد. با رئال بازی میکنه و من با مهاجمهای بارسا و حتی مسی اصلا نمیتونم از دفاعهاش رد بشم و با پرس شدید، مدافعاش به مهاجمها من میچسبن و اول تعادل بازیکن صاحب توپ من رو بهم میزنه بعد با قدرت تمام و بدون خطا توپ رو ازش میگیره. حتی بدون توپ هم مهاجم من رو یارگیری میکنه طوری که به سختی میشه توی عمق دفاعش پاس عمقی انداخت و دفاعش نمیذاره توپ به مهاجم من برسه. حاضر نیست شگردش رو یاد بده. تا قبل از این معمولا من راحت میبردمش ولی توی چند ماهه که این سیستم رو پیاده میکنه به سختی میتونم ازش مساوی بگیرم و معمولا میبازم!
کسی از دوستان اگر میشه این روش خاص توپگیری و دفاع رو یاد بده ممنونش میشم.
پ ن: دقیقا همین عکس بالا رو که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته رو اگر به عکس دوم که بازیکن قرمز بازیکن آبی رو پرس کرده دقت کنید همون حالتی هست که من بهتون توضیح دادم. خواستم بدونم چطور میشه انجامش داد؟
Last edited by PC; 25-03-2013 at 13:53.
دوست عزیز عکس دوم مربوط میشه به بازی pes2014 که قراره موتور بازی عوض بشه و اصلا به بازی 13 مربوط نیست .
حرفای شما در مورد سیستم بازی دوستتون کمی عجیبه ! انگار کاری میکنه که اصلا تو این بازی نیست ! و این امکان نداره . از حرفای شما اینطور برداشت میشه دوست شما از استراتژی دفاعی استفاده میکنه و چیز عجیبی نیست همین . حالا شما هم میتونی یک برنامه و استراتژی پیاده کنی در مقابلش .
البته شایدم بازی شما ضعیفه و نمیتونی ازش ببری و زیادی بزرگش کردی !!!
Last edited by abolfazlm; 25-03-2013 at 17:39.
سلام
دیگه خیلی داری اغراق میکنیاینجور که تو میگی اصلا نمیشه بهش حمله کرد پس باید تو دنیا تو pes رقیب نداشته باشه
من با نفر اول مسابقات pes2013 جام دیجیتال :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رشته PES PC
- وحید یحیی (1564)
- مهدی صالح نورانی (1551)
![]()
که رفیقم هست و تو دانشگاهمون هم هست لپتاپو بردم باهاش بازی کردم دو سه هفته پیش تو بازی اول 6 تا ازش خوردممنی که خودم همه رفقام رو 6 تایی میکنم ازش 6 تا خوردم و یک بار هم نشد حمله درست حسابی کنم یکی دو بار بازی کردم باهاش 6 تا شد 4 و 3 تا و حتی تو یه بازی 5 -3 شد مطمئنم بعد عید باهاش بازی کنم یا فوقش یکی بخورم یا مساوی
بسته به بازی حریف باید سیستم تغییر بدی بعضیا واسه هر کسی که بازی میکنن یه سیستم و شیوه ثابت میچینن
حالا سیستمی که این بازی میکرد با بارسلونا به این صورت بود که 4 دفاع رو میکشید عقب یعنی هر 4 تا دفاع رو میبرد میچسبوند به دروازه خودشون سه هافبک وسط دو مهاجم ss و یک مهاجم نوک cf
دفاع رو هی خودش سریع کرسرش عوض میکرد و میبرد به سمت اخرین دفاع که جلو نکشن
پرسینگ هم تا 18 -19 میبرد بالا تو تنظیمات تاکتیک تیمی
با این حال فقط این نیست باید تمرین کنی دیگه با سوپر استار بشینی زیاد بازی کنی و ببینی چجور بهتر میشه بازی کرد
من خودم اخرین باری که pes بازی کردم 2008 بود و دیگه به علت سیستم ضعیفی که کامپیوترم داشت دیگه pes و کلا هیچ بازی نصب نکردم تا pes2013 که لپتاپ خریدم و کلی بازی کردم که الان اکثر کسایی که بازی میکنم 4-5 تا رو میزنم فقط شاخشون همینی بود که گفتم که اولم شد جام دیجیتال ببرمش تمومه
پس بشین خودت تمرین کن و این هم اموزش کامل pes که البته 2012 هست ولی 90 درصد همون 2013 هم کاربرد داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره چرا نشه![]()
بله کاملا عجیبه و برای من هم عجیبه که اومدم اینجا درخواست دادم چون وقت ریز شدن توی سیستم ها و استراتژی ها رو نداشتم و اگر کری های اعصاب خورد کنی (موقع بازی) که حتما شما تجربه کردید نبود اینجا دنبالش نمیومدم.
در مورد ضعیف بودن بازی من هم باید بگم که 12 سال هست از زمان 99 فوتبال بازی میکنم و حداقل در فامیل و آشناها و رفقا تا به حال رقیب نداشتم ولی الان دارم! همون شخصی که بالا توضیح دادم. هیچ بزرگ نمایی هم در کار نبوده بنابراین خواهشا به نظر من احترام بگذارید و اگر اطلاعی ندارید لطفا بگید تا به حال همچین چیزی ندیدیم!
با تشکر
دوست عزیز من قصد بی احترامی ندارم و نداشتم ...
حالا اگه یکی دیگه میتونه کمک کنه به شما که عالیه .
نه عزیز، بالاخره هر کسی یه بازی از دستش در میره 5-6 تا میخوره. چند تا بازی هم به همون شخصی که ازش 6 تا خوردی ممکنه 7 تا بزنی. اون طبیعیه! ولی من بازی این رفیقم رو مثل کف دستم میشناسم از همون 99. امکان نداره بتونه با روشهای معمول که شما هم گفتی اینطور دفاع کنه. مطمئنم یه شگرد خاصی داره که دو ماهه پیداش کرده. برید دنبالش کشفش میکنید. من که وقتش رو ندارم چون برخلاف شماها حرفه ای بازی نمیکنم. نهایتا هفته ای 3-4 ساعت.
با سوپراستار(بارسا-رئال) هم بازی میکنم معمولا توی 10 تا دست 4-5 تا میبازم، 4-3 تا مساوی(وقت اضافه) ، 2 تا هم می برم. ولی باورتون نمیشه گل زدن به این رفیقم از سوپراستار هم سختتر شده برام. در صورتیکه قبلا فرط و فرط بهش گل میزدم.
سلام؛ من یه فیس دانلود کردم چطوری وارد بازی کنمش ؟؟
الان پس ادیت هم نصبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)