دوست عزیز دقیقا تو این پست درباره کدوم سایت و در مورد کدوم بنده خدایی دارین صحبت می کنین![]()
دوست عزیز دقیقا تو این پست درباره کدوم سایت و در مورد کدوم بنده خدایی دارین صحبت می کنین![]()
ترافیک دو گیگ 5 تومن هم خریدم.همین امروز صبح.کلا هم 17 گیگ دارم.پس میدونستم که اینکارو کردم.اینا راهو واستون باز گذاشتن که هر کدوم از این سرویسارو که میخواین بخرین.البته نکته اینجاست به صورت غیر حضوری و از طریق افزایش اعتبار پنل و یا همون حساب کاربری و از همه مهمتر ثبت نام و پرداخت هزینه از طریق قبض تلفن. وقتی کارمنداشون میگن هر روز از دست این تعداد مراجعه کننده ها خسته شدیمو به ما چه مربوطه و ما واسه یه کار دیگه اینجا استخدام شدیمو از این جور چرت و پرت ها.
این حرف دوست عزیمون رو تایید میکنم بشدتچون خودم تو مخابرات بابل دیدم دخترایی رو که دانشجو هم بودن ! ولی اصلا اطلاعاتی نداشتن و یارو تو مخابرات هم حوصله نداشت توضیحی بده! اونا هی سوال میکردن ! آخر سر مسوول اونجا گفتش مگه چشم ندارین؟همه طرحها با قیمت و ترافیکشون روی کاغذ نوشته شده ! خودتون ببینین و انتخاب کنین!
آخر هم دخترا طرح یه مگ رو خریدن! که اصلا نمیارزه!
والا من که دیشب سرویسم همون قدیمی بودو سرویس جدید رو خریداری نکرده بودم تو قسمت خرید ترافیک هیچ گزینه ای برای خرید نبود و نمیشد ترافیکی خرید ...
ولی الان که سرویسم تعییر پیدا کرده این قابلیت وجود داره ! منظورم به سرویس های قدیم بود که امکان خرید ترفیک نداشت ... لااقل برای من که اینطور بود ...
یکی دیگه از دوستان هم یادمه دیروز همین حالت براش پیش اومده بود ...
درسته دیشب نبود ولی سایت به تدریج داره کامل میشه الان من 256 طرح قدیم دارم برام خرید ترافیک فعال شده اینا هنوز کارشون تموم نشده فقط سریع سایت رو راه انداختن که صدای مشترک ها در نیاد
دوستان من فردا با مسئول امور مشترکین مخابرات منطقمون کلاس دارم ازش درباره این شرایط می پرسم ببینم اطلاعی داره یا نه
سلام آقا maskot چطوری هم محلیه بابلیه ما.آقایون شما نباید سرویستون رو تغییر میدادین.من گفتم که صبر کنید خرید ترافیک هم درست میشه.که شد.نگاه کنید طراحی یک سایت زمان میخواد.به خاطر فشار مخابرات شرکت مجبور شد که همزمان که سرویسو ارائه میده به تکمیل طراحیش بپردازه.درسته این شرکت از اونجایی که میشناسمش کند و ضعیفه اما اونم برا گرفتن پولش از مخابرات زرنگتره.
ای بابا ... لعنت بهشون ! 20 روز از تعرفه ام مونده بود :|
خوب شما الان سرویس 256 طرح قدیمتون رو شارژ کردید ... شبانه و روزانه سرعتتون چند هست ؟ 256 واقعیه ؟
واسه من یه مگ بود تازه اونم با کلی پارتی بازی گرفتم.نگاه کنید یه مگ و دو مگ نمیدادن.تازه اونم فقط به استاد دانشگاه و کله خرا.همه جا واسه هر سرویسی که حالا مخابرات ارائه میده سرعت همینه.یه خرده صبر کنید اونم درست میشه.درضمن خود کادنتیا هم یه سرویس جداگانه میدن.که واسه یه مدت رایگانه و اگه خوشتون اومد میتونید تمدید کنید.کادنت هم واسه خودش اینطوری کسب درآمد میکنه.
زنگ زدم مخابرات یارو میگه دیروز دیتا جلسه بود و قول دادن وضعیت تا 2 روز آینده درست بشه.
میگفت ما هم تو جلسه چن بار گفتیم اگه سرعت واقعی بشه همه فسخ میکنن.
یه خرده همت کنین زنگ بزنین اداره دیتا یا مخابرات منطقه هاتون بگید شرایط بده شده شاید فرجی بشه.
(من خودم فک میکنم برگردونن به همون حالت وگرنه مخابرات کلی مشتری از دست میده و به ضرر مالیش نمی ارزه!)
من سرویسمو قبل این تغییرات شارژ کردم 25 اذر تموم میشه برا همین تا این ماه بسر نرسه جایی نمیرم اگه قراره تغییری هم اتفاق بیفته دیگه انجام میشه اگه نه هم از مخابرات نمیرم و سرویس 1 مگ رو می گیرم الان تمام isp ها دچار مشکل شدن نوین نت هم که بچه ها تعریفش رو می کردن 3-4 روزه سرعت هاش محدود به 60-70 کیلوبایت شده اسیاتک هم که معلوم الحاله فن اوا ه که دچار محدودیت شده و قعطی و هزارتا بامبول دیگه اعصاب مشترکاشونو بهم ریخته پارس انلاین که بهش اصلا فکر نکردم شاتل هم که شاه دزده 500 مگ شبانه دانلود کنی محدود میشی
پس نتیجه اخلاقی اینه مخابرات هر طوری هست بچسبین بهش که فعلا اوضاع کل کشور اینترنتش بهم ریختست و فعلا بین دزدا هنوز هم مخابرات بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)