تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 1421 اولاول ... 1071571972032042052062072082092102112172573077071207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

برا بعضی ها سرعت لود شدن یه صفحه خیلی مهمه.ما تو شرکتمون(ترز رایان) دو مگ شاتل داریم.اونم از نوع نامحدودش.اما برا یه شرکت نرم افزاری سرعت لود یه صفحه مهمه نه ترافیک.اونایی که این سایتو اینطوری طراحی کردن (البته مسخره) منتظر پولشون هستن.که تازه حتی یه پیش پرداخت هم بهشون ندادن.حالا باز بگین.
    دوست عزیز دقیقا تو این پست درباره کدوم سایت و در مورد کدوم بنده خدایی دارین صحبت می کنین

2. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mehr one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

ترافیک دو گیگ 5 تومن هم خریدم.همین امروز صبح.کلا هم 17 گیگ دارم.پس میدونستم که اینکارو کردم.اینا راهو واستون باز گذاشتن که هر کدوم از این سرویسارو که میخواین بخرین.البته نکته اینجاست به صورت غیر حضوری و از طریق افزایش اعتبار پنل و یا همون حساب کاربری و از همه مهمتر ثبت نام و پرداخت هزینه از طریق قبض تلفن. وقتی کارمنداشون میگن هر روز از دست این تعداد مراجعه کننده ها خسته شدیمو به ما چه مربوطه و ما واسه یه کار دیگه اینجا استخدام شدیمو از این جور چرت و پرت ها.

4. این کاربر از Mehr one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nima_mani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بهشتِ ایران!!!!!!!!!

پيش فرض

البته قیمت کمتر و نا اگاهی بسیلری از مشترک هارو هم در نظر بگیرید من خودم مخابرات بودم دیدم یه بنده خدایی داره با کلی ذوق اینترنت 1 مگ رو با 15 تومن می خره و اینکه به جای 60 تومن تو ماه با این قیمت اینترنت 1 مگ دار شده ذوق مرگ میشه از این جور ادما زیادن که گول قیمت کمتر رو می خورن
    این حرف دوست عزیمون رو تایید میکنم بشدتچون خودم تو مخابرات بابل دیدم دخترایی رو که دانشجو هم بودن ! ولی اصلا اطلاعاتی نداشتن و یارو تو مخابرات هم حوصله نداشت توضیحی بده! اونا هی سوال میکردن ! آخر سر مسوول اونجا گفتش مگه چشم ندارین؟همه طرحها با قیمت و ترافیکشون روی کاغذ نوشته شده ! خودتون ببینین و انتخاب کنین! آخر هم دخترا طرح یه مگ رو خریدن! که اصلا نمیارزه!

داره خودمونی میشه Hamidreza Sakhai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ترافیک هم میشه خریداری کرد باید وارد بخش خرید حجم اضافه بشید زیر همون خرید سرویس هست
    والا من که دیشب سرویسم همون قدیمی بودو سرویس جدید رو خریداری نکرده بودم تو قسمت خرید ترافیک هیچ گزینه ای برای خرید نبود و نمیشد ترافیکی خرید ...

ولی الان که سرویسم تعییر پیدا کرده این قابلیت وجود داره ! منظورم به سرویس های قدیم بود که امکان خرید ترفیک نداشت ... لااقل برای من که اینطور بود ...

یکی دیگه از دوستان هم یادمه دیروز همین حالت براش پیش اومده بود ...

7. 3 کاربر از Hamidreza Sakhai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

والا من که دیشب سرویسم همون قدیمی بودو سرویس جدید رو خریداری نکرده بودم تو قسمت خرید ترافیک هیچ گزینه ای برای خرید نبود و نمیشد ترافیکی خرید ...

ولی الان که سرویسم تعییر پیدا کرده این قابلیت وجود داره ! منظورم به سرویس های قدیم بود که امکان خرید ترفیک نداشت ... لااقل برای من که اینطور بود ...

یکی دیگه از دوستان هم یادمه دیروز همین حالت براش پیش اومده بود ...
    درسته دیشب نبود ولی سایت به تدریج داره کامل میشه الان من 256 طرح قدیم دارم برام خرید ترافیک فعال شده اینا هنوز کارشون تموم نشده فقط سریع سایت رو راه انداختن که صدای مشترک ها در نیاد
    دوستان من فردا با مسئول امور مشترکین مخابرات منطقمون کلاس دارم ازش درباره این شرایط می پرسم ببینم اطلاعی داره یا نه

9. 4 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

سلام آقا maskot چطوری هم محلیه بابلیه ما.آقایون شما نباید سرویستون رو تغییر میدادین.من گفتم که صبر کنید خرید ترافیک هم درست میشه.که شد.نگاه کنید طراحی یک سایت زمان میخواد.به خاطر فشار مخابرات شرکت مجبور شد که همزمان که سرویسو ارائه میده به تکمیل طراحیش بپردازه.درسته این شرکت از اونجایی که میشناسمش کند و ضعیفه اما اونم برا گرفتن پولش از مخابرات زرنگتره.

11. این کاربر از Mehr one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamidreza Sakhai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درسته دیشب نبود ولی سایت به تدریج داره کامل میشه الان من 256 طرح قدیم دارم برام خرید ترافیک فعال شده اینا هنوز کارشون تموم نشده فقط سریع سایت رو راه انداختن که صدای مشترک ها در نیاد
    دوستان من فردا با مسئول امور مشترکین مخابرات منطقمون کلاس دارم ازش درباره این شرایط می پرسم ببینم اطلاعی داره یا نه
    ای بابا ... لعنت بهشون ! 20 روز از تعرفه ام مونده بود :|

خوب شما الان سرویس 256 طرح قدیمتون رو شارژ کردید ... شبانه و روزانه سرعتتون چند هست ؟ 256 واقعیه ؟

13. این کاربر از Hamidreza Sakhai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

واسه من یه مگ بود تازه اونم با کلی پارتی بازی گرفتم.نگاه کنید یه مگ و دو مگ نمیدادن.تازه اونم فقط به استاد دانشگاه و کله خرا.همه جا واسه هر سرویسی که حالا مخابرات ارائه میده سرعت همینه.یه خرده صبر کنید اونم درست میشه.درضمن خود کادنتیا هم یه سرویس جداگانه میدن.که واسه یه مدت رایگانه و اگه خوشتون اومد میتونید تمدید کنید.کادنت هم واسه خودش اینطوری کسب درآمد میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه endoftime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    SHAHI

پيش فرض

زنگ زدم مخابرات یارو میگه دیروز دیتا جلسه بود و قول دادن وضعیت تا 2 روز آینده درست بشه.

میگفت ما هم تو جلسه چن بار گفتیم اگه سرعت واقعی بشه همه فسخ میکنن.

یه خرده همت کنین زنگ بزنین اداره دیتا یا مخابرات منطقه هاتون بگید شرایط بده شده شاید فرجی بشه.

(من خودم فک میکنم برگردونن به همون حالت وگرنه مخابرات کلی مشتری از دست میده و به ضرر مالیش نمی ارزه!)

16. 7 کاربر از endoftime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

ای بابا ... لعنت بهشون ! 20 روز از تعرفه ام مونده بود :|

خوب شما الان سرویس 256 طرح قدیمتون رو شارژ کردید ... شبانه و روزانه سرعتتون چند هست ؟ 256 واقعیه ؟
    من سرویسمو قبل این تغییرات شارژ کردم 25 اذر تموم میشه برا همین تا این ماه بسر نرسه جایی نمیرم اگه قراره تغییری هم اتفاق بیفته دیگه انجام میشه اگه نه هم از مخابرات نمیرم و سرویس 1 مگ رو می گیرم الان تمام isp ها دچار مشکل شدن نوین نت هم که بچه ها تعریفش رو می کردن 3-4 روزه سرعت هاش محدود به 60-70 کیلوبایت شده اسیاتک هم که معلوم الحاله فن اوا ه که دچار محدودیت شده و قعطی و هزارتا بامبول دیگه اعصاب مشترکاشونو بهم ریخته پارس انلاین که بهش اصلا فکر نکردم شاتل هم که شاه دزده 500 مگ شبانه دانلود کنی محدود میشی
    پس نتیجه اخلاقی اینه مخابرات هر طوری هست بچسبین بهش که فعلا اوضاع کل کشور اینترنتش بهم ریختست و فعلا بین دزدا هنوز هم مخابرات بهتره

18. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •