تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 468 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من الان از pure 3 استفاده میکنم.البته الان safe money در فایرفاکس غیرفعاله.(هردو آپدیت هستند)
    دوستانی که ویندوز 64 بیتی دارند،آیا پلاگینهای کسپر در فایرفاکس رو فعال دارن یا غیرفعال؟
    وقتی از سوی شرکت پچی صادر میشه برای افزونه های کسپر برای مرورگر فایرفاکس ، کاربر باید در منو Add Ons برود و در ان قسمت افزونه های کسپر رو که Disable شده اند رو ، Enable بکنه.

2. 3 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

وقتی از سوی شرکت پچی صادر میشه برای افزونه های کسپر برای مرورگر فایرفاکس ، کاربر باید در منو Add Ons برود و در ان قسمت افزونه های کسپر رو که Disable شده اند رو ، Enable بکنه.
    درسته ولی چنین گزینه ای نیست.من چندین ساعت سرچ کردم که نتیجش شد این:
    در واقع اون پچ فقط برای نسخه kis 2013 ارائه شده.
    kaspersky pure 3 با firefox 20 سازگار نیست
    برای kaspersky pure 2 و پلاگین password manager پچی ارائه شد که باید توسط خود کاربر نصب بشه.کسانیکه که از pure 2 استفاده میکنند به این لینک بروند(لینک دانلود به همراه آموزش):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پچ بالا روی pure 3 جواب نمیده و یکی دو هفته دیگه باید منتظر بود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    "
    توی انجمن اصلی کسپر هم مشکل pure 3 با پلاگینهای فایرفاکس چندین بار مطرح و تایید شده و بهترین پاسخی که از طرف مدیران دریافت شده بود این بود که:
    از نسخه های firefox ESR استفاده بشه.توضیح اینکه ESR نسخه های کاملا تایید شده ی فایرفاکس هستند که تمامی پلاگین ها بر روی اون بدرستی کار خواهد کرد و آخرین نسخه اون 17 هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته این راه حل از طرف کاربران پذیرفته نشده چون در واقع نسخه ESR برای شرکتها،مدارس و.... پیشنهاد شده و به کاربران خانگی همین نسخه های معمولی پیشنهاد شده است.
    ..........
    منتظر پچ مخصوص pure 3 می مونم تا ببینم کدوم پلاگین ها مشکلش برطرف خواهد شد.
    ---------
    دوستانی که پلاگینهای کسپر در فایرفاکس برای اونها فعال هست،لطفا بگید از چه ویندوزی،چند بیتی و کدوم محصول کسپر استفاده میکنید؟
    با سپاس

4. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

---------
    دوستانی که پلاگینهای کسپر در فایرفاکس برای اونها فعال هست،لطفا بگید از چه ویندوزی،چند بیتی و کدوم محصول کسپر استفاده میکنید؟
    با سپاس
    سلام

ویندوز من 8 64 بیت بعد از نصب فایرفاکس 20.0.1 فقط پلاگین anti banner فعال شد.
    اما تمام پلاگین ها بر روی مرورگر کروم26.0.1410.64 فعال هستند.
    Last edited by kases; 07-05-2013 at 05:08.

6. 4 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

ویندوز من 7 - 32 بیت هست
    KIS 2013 آپدیت روز + فایرفاکس 20.01 که همه پلاگینهای کسپر فعال هستند

8. 2 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

واقعا؟سیستم شما 64 هستش یا 32؟و چه ویندوزی؟
    من از وین 7 64 استفاده میکنم که البته هم موزیلا و هم کسپر در پوشه برنامه های X86 نصب شده اند ولی پلاگینهام غیر فعاله(در سایر مرورگرها درسته)موزیلا و کسپر هم آپدیت هستند.پس چرا اینجوریه؟
    آره توی پست بالایی نوع ویندوزم رو گفتم

گویا پچ جدید هم امده g که برای افزونه های کسپرسکی برای فایرفاکس 20زده شده .البته 1 هفته از امدنش میگذره ، مگه برای شما نصب نیست؟
    بله درسته توی صفحه قبل گفتم که کسپر همه حروف انگلیسی رو برای آپدیت استفاده کرده (A - B - C - D - E - F - G)

10. 2 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آره توی پست بالایی نوع ویندوزم رو گفتم

بله درسته توی صفحه قبل گفتم که کسپر همه حروف انگلیسی رو برای آپدیت استفاده کرده (A - B - C - D - E - F - G)
    این نسخه نسبت به نسخه های قبلی خیلی باگ داشت ، و همانطور که دوست خوبم در یه گفتگو ( kases) باهم صحبت می کردیم ، گویا مدیرای انجمن کسپر هم از این نسخه 2013دل خوشی نداشتند.

باید منتظر بود که نسخه جدید 2014 که کم حرف و حدیث هم نیست با قدرت وارد میشود یا هم چنان راه نسخه 2013 رو پیش رو دارد.

12. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شهر خورشید

پيش فرض

سلام به دوستان
    از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای آموزش خوبشون تشکر میکنم.طبق آموزشتون پیش رفتم چرا تو قسمت service همون قسمتی که خود kasperskyupdater خود کسپرو از همونجا آپدیت میکنه خاموشه؟
    آیا KasperskyUpdater از جایی که با خود کسپر آپدیت شده رو به بعدش آپدیتارو دانلود میکنه یا کلا و کامل آپدیتارو دانلود میکنه؟
    سوال بعد Signatures قبل از آپدیت رقم بیشتری بود ولی بعداز آپدیت خیلی رقمش کم شد.طبیعیه؟
    سوال آخر با KasperskyUpdater آپدیت کردم pure 3 رو ولی چرا اینقد حجمش بالاست؟ 536mb

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

این نسخه نسبت به نسخه های قبلی خیلی باگ داشت ، و همانطور که دوست خوبم در یه گفتگو ( kases) باهم صحبت می کردیم ، گویا مدیرای انجمن کسپر هم از این نسخه 2013دل خوشی نداشتند.

باید منتظر بود که نسخه جدید 2014 که کم حرف و حدیث هم نیست با قدرت وارد میشود یا هم چنان راه نسخه 2013 رو پیش رو دارد.
    آره اگه دو ماه دیگه وایسیم فکر کنم به Z هم برسه.خدا کنه ورژن 2014 خوب باشه یعنی حداقل دیگه مثل 2013 نباشه
    سلام به دوستان
    از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای آموزش خوبشون تشکر میکنم.طبق آموزشتون پیش رفتم چرا تو قسمت service همون قسمتی که خود kasperskyupdater خود کسپرو از همونجا آپدیت میکنه خاموشه؟
    آیا KasperskyUpdater از جایی که با خود کسپر آپدیت شده رو به بعدش آپدیتارو دانلود میکنه یا کلا و کامل آپدیتارو دانلود میکنه؟
    سوال بعد Signatures قبل از آپدیت رقم بیشتری بود ولی بعداز آپدیت خیلی رقمش کم شد.طبیعیه؟
    سوال آخر با KasperskyUpdater آپدیت کردم pure 3 رو ولی چرا اینقد حجمش بالاست؟ 536mb
    سلام دوست عزیز
    خواهش میکنم.
    سئوال اولتون رو خوب متوجه نشدم اگه میشه واضح تر بگین.
    نه از اون جایی که کسپر آپدیت هست آپدیت میکنه در صورتی که کسپر روی سیستمون نصب باشه (یعنی با توجه به تاریخ آپدیت بودن خود کسپر آپ میکنه)
    در مورد Signatures هم طبیعیه مشکلی نیست.
    و اما آخر اینکه کلا حجم آپدیت محصولات کسپر خیلی زیاده یعنی اول pure بعد kis و بعد هم kav هست. ( من خودم kis دارم بعضی روزا حجم آپدیت یه روزش به 20 مگ هم میرسه)

15. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شهر خورشید

پيش فرض

سئوال اولتون رو خوب متوجه نشدم اگه میشه واضح تر بگین.

این قسمت واسه من خاموشه ! چرا ؟
    بعد از آپدیت باید دوباره برم از تو کسپر آپدیت کنم.تو آموزشتون این گزینه واسه شما روشن بود.
    Last edited by GhesseyeAmir; 07-05-2013 at 22:17.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

این قسمت واسه من خاموشه ! چرا ؟
    بعد از آپدیت باید دوباره برم از تو کسپر آپدیت کنم.تو آموزشتون این گزینه واسه شما روشن بود.
    برای من روشنه ولی عجیبه که مال شما خاموشه.
    حالا برای یادآوری من چند تا نکته رو میگم شما چک کنید ببینید درسته یا نه:
    1- اول اینکه توی قسمت application توی kasper updater باید دقیقا همون ورژن کسپر رو انتخاب کنید و فقط یکی رو انتخاب کنید ، نه چند ورژن رو با هم
    2- آپدیت اتوماتیک رو توی خود کسپر غیر فعال کنید
    3- وقتی kasper updater رو باز کردید توی پنجره اصلی new version رو بزنید که اگه آپدیت جدید براش اومده اونو دان کنید شاید مشکل حل شد.
    4- حتما و حتما باید مسیری رو که برای ذخیره آپدیت توی برنامه kasper updater انتخاب کردید رو (دقیقا همون مسیر رو ) به خود برنامه کسپر (قسمت upadte و بخش update source ) بدین.
    فعلا راه دیگه ایی به ذهنم نمیرسه حالا شما اینا رو چک کنید ببینید چی میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •