آقا کسی نیست جواب مارو بده ؟
آقا کسی نیست جواب مارو بده ؟
سلام-- من دو سوال دارم
1-من یک سوال فنی دارم من یک ایرفون کریتیو مدل ep-630 دارم یکی از گوشی هایش صدایش قطع شده ایا قابل تعمیر است خودم می توانم درست کنم یا بدهم بیرون----
2-من می خواهم یک هدفون روی گوش بگیرم-چه مدلی بگیرم اول پلیر وبعد برای تلویزیون(کنسرت) چه مدلی گیرم-- البته به صورت تفریحی وسرگرمی به موسیقی گوش می کنم وحرفه ای نیستم اما می خواهم در عین حال که بیس خوبی داشته باشد صدای شفافی داشته باشد--این مدلهای بیتس چطور هستند اگر خوب نیستند بروم سراغ کریتیو یا akg یا یک مدل نام sennhiser hd 201 حداکثر تا 100 تومان ---------
Last edited by poloton7; 21-02-2013 at 11:47.
بچه ها من دیروز بالاخره اون هدفونی رو که مدنظر داشتم خریدم!
sennhieser hd 20!
دیروز اومده بودم تهران و دیگه تصمیم گرفتم حالا که اومدم تهران، بد نیس یه سری هم به مجتمع پایتخت بزنم. پرس و جو کردم و بالاخره از فروشگاه کنج که (همون طور که از اسمش پیداست) همون نبش ورودی هست، به قیمت 107 تومن خریدم با گارانتی (نامداران)!
جداً هدفون خوبیه! و ریویو هایی که ازش خونده بودم رو راحتیش خیلی تأکید شده بود، که خودمم بهش رسیدم. خیلی راحت رو سرتون می مونه و اصلا اذیتتون نمی کنه؛ اینطور نیس که بعد از یه مدتی احساس سنگینی و خستگی بهتون دست بده. صداش هم واقعا عالیه، البته نه برای شنونده های حرفه ای موسیقی!
من پیشنهاد می کنم کسانی که به صورت اتفاقی به موسیقی گوش می کنند، یا مخصوصا کسانی که برای فیلم دیدن نیاز به به هدفون دارند، حتما این مدل رو مدنظر داشته باشند.
البته، این مدل برای مصرف خانگی هستش؛ به خاطر سیم بلند و نوع ساختارش...
صداش عالیه و اصلا گوشتون رو اذیت نمی کنه و البته یه چیز خیلی خوب؛ اینکه صداهای خارجی رو به طرز عجیبی ممانعت می کنه از ورودشون!
اونایی که باس بهتر و بالاتری می خوان، می تونند برن سراغ مدل hd 202 که اتفاقا قیمتش هم 150 تومنه؛
یادتون باشه گول قیمت های پایین تر سنهایزر رو نخورید!
تو همین مجتمع پایتخت hd 218 سنهایزر رو قیمت زدم که یارو می گفت: 95 تومن!
همون جا بلافاصله سرچی که تو نت انجام دادم، قیمت جهانی همین مدل رو پیدا کردم، که تقریبا 40 یورو بود! دیگه خودتون حساب کنید با این وضع ارز و دلار، چقدر باید می بود! گول این قیمت ها رو نخورین؛ مدل های تقلبی سنهایزر و برند های دیگه تو بازار پر هستند.
جالب این بود که همین مدل رو تو فروشگاه کنج که hd201 ام رو ازش خریدم، قیمت زدم؛ که حدود 250 تومنی می شد....
خلاصه اینکه: اگه می خواین با 100 تومن پول بهترین هدفون برای مصرف خونگی (برای دیدن فیلم و البته شنیدن موزیک) تو این رنج قیمت بگیرین، hd 201 می تونه بهترین انتخاب باشه؛
واسه اطلاعات بیشتر و بهتر می تونین یه سری به cnet بزنید و ریویوهایی که در مورد این مدل هست رو ببینید!![]()
باید ببنید خرابیش از چیه اگه از درایوش باشه بعید میدونم قابل تعمیر باشه ولی اگه از سیمش باشه شاید بشه کاریش کرد با تعویض سیم ولی در کل ارزش نداره و درد سرش زیاده.
یه مقدار بودجه رو افزایش بدید و این مدل از پاناسونیک رو بگیرید RP-HTF600 این مدل هم بیس خیلی خوبی داره و هم سانداستیج خوبی داره نسبت به قیمتش و یه سرو گردن از hd201 بالاتر هست.
هدفون جبرا(jabra) خوبه؟؟ والا من فقط هندسفری بلوتوثش رو دیده بودم
از کیفت و قیمت هدفون هاش خبر ندارم
چطوره؟؟؟
سلام--متشکر--البته در مورد سوال اول اینکه یکی از طرفها صداش عادی است اما طرف دیگر صداش خیلی کم شده ایا این جوری اگر باشد علت چیست----
2-این مدل پاناسونیک که گفتید واقع بهتر است وایا راحت گیر می اید یعنی از برند سننهایزر المانی hd 201 بهتر است و واقعا عالی است توی این رنج قیمت-----
فکر کنم مشکل از درایو هدفون شما باشه چون اگه ایراد از سیم بود یا صدا کلا قطع میشد و یا با تکون دادن سیم صدا قطع و وصل میشد.
این مدل سنهایزر رو من بارها تست کردم و هیچ وقت نظرم نسبت بهش عوض نشد بنظرم نه کیفیت ساخت بالایی داره و نه صدای خوبی داره صداش همیشه برای من هارشی و تیز بود اما این پاناسونیک صدای گرم و بیس خوبی داره و صداش از hd201 خیلی بهتره و بنظرم یکی از بهترین هدفونهای موجود تو این رنج قیمت هست، هرچند شما خودتون باید تست کنید ببنید از صدای کدومش خوشتون میاد. این مدل تو بیشتر نمایندگی های پاناسونیک دیدم و میشه گفت راحت گیر میارید.
اون توری ایرفون بهش میگن nozzle رو در بیار بزار چند دقیقه تو سرکه بمونه تا تمیز بشه اونوقت درست میشه
چرا هیچکس جواب سوال مارو نمیده سومین باره که دارم میپرسم
سلام
ارزانترین هدفون بیسیمی که میتونم بخرم تقریبا چقدر میشه؟میخوام شارژی باشه نه این که باطری یکبار مصرف بخوره.سوال دیگه تقریبا چند ساعت زمان برای شارژ میخواد و بعد شارژ تا چند ساعت میتونن کار کنند؟
مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)