تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 602 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام من یه ایر فن این ایر میخاستم برای گوش دادن موزیک بیشتر پاپ موزیک ایرانی و بعضی موقع ها هم موزیک های بیس دار برام کیفیت و صافی و شفافیت صدا خیلی مهمه و مهم تر از همه جنس سیم و ایر فن هست چون تاحالا هرچی ایر فن داشتم سیمش پاره شده یا رفته زیر پا شکسته قیمت هم تا ۶۰ ۷۰ تومان یه پیشنهاد بهم بدین ولی اگه چیزه خیلی بهتری باشه تا ۱۵۰ ۱۷۰ تومان میتونم هزینه کنم خودم مد نظرم ep630 و soundmagic e30 و soundmagic e10 هست اما اگه چیزی خیلی بهتر ازون سراغ دارین که تا ۱۵۰ ۱۶۰ بشه هزینه کرد و صدای خیلی بهتری گرفت لطفا معرفی کنید ممنون میشم لطفا از مارک سونی هم چیزی موجود باشه تو قیمت های زیر ۱۰۰ که کیفیت خوبی داشته باشه معرفی کنید درضمن مدل Sony ex300 یا sony ex600 الان قیمتشون چند هست ؟ اصلا گیر میاد ؟
    آقا کسی نیست جواب مارو بده ؟

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام-- من دو سوال دارم
    1-من یک سوال فنی دارم من یک ایرفون کریتیو مدل ep-630 دارم یکی از گوشی هایش صدایش قطع شده ایا قابل تعمیر است خودم می توانم درست کنم یا بدهم بیرون----

2-من می خواهم یک هدفون روی گوش بگیرم-چه مدلی بگیرم اول پلیر وبعد برای تلویزیون(کنسرت) چه مدلی گیرم-- البته به صورت تفریحی وسرگرمی به موسیقی گوش می کنم وحرفه ای نیستم اما می خواهم در عین حال که بیس خوبی داشته باشد صدای شفافی داشته باشد--این مدلهای بیتس چطور هستند اگر خوب نیستند بروم سراغ کریتیو یا akg یا یک مدل نام sennhiser hd 201 حداکثر تا 100 تومان ---------
    Last edited by poloton7; 21-02-2013 at 11:47.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

بچه ها من دیروز بالاخره اون هدفونی رو که مدنظر داشتم خریدم!
    sennhieser hd 20!
    دیروز اومده بودم تهران و دیگه تصمیم گرفتم حالا که اومدم تهران، بد نیس یه سری هم به مجتمع پایتخت بزنم. پرس و جو کردم و بالاخره از فروشگاه کنج که (همون طور که از اسمش پیداست) همون نبش ورودی هست، به قیمت 107 تومن خریدم با گارانتی (نامداران)!
    جداً هدفون خوبیه! و ریویو هایی که ازش خونده بودم رو راحتیش خیلی تأکید شده بود، که خودمم بهش رسیدم. خیلی راحت رو سرتون می مونه و اصلا اذیتتون نمی کنه؛ اینطور نیس که بعد از یه مدتی احساس سنگینی و خستگی بهتون دست بده. صداش هم واقعا عالیه، البته نه برای شنونده های حرفه ای موسیقی!
    من پیشنهاد می کنم کسانی که به صورت اتفاقی به موسیقی گوش می کنند، یا مخصوصا کسانی که برای فیلم دیدن نیاز به به هدفون دارند، حتما این مدل رو مدنظر داشته باشند.
    البته، این مدل برای مصرف خانگی هستش؛ به خاطر سیم بلند و نوع ساختارش...
    صداش عالیه و اصلا گوشتون رو اذیت نمی کنه و البته یه چیز خیلی خوب؛ اینکه صداهای خارجی رو به طرز عجیبی ممانعت می کنه از ورودشون!
    اونایی که باس بهتر و بالاتری می خوان، می تونند برن سراغ مدل hd 202 که اتفاقا قیمتش هم 150 تومنه؛
    یادتون باشه گول قیمت های پایین تر سنهایزر رو نخورید!
    تو همین مجتمع پایتخت hd 218 سنهایزر رو قیمت زدم که یارو می گفت: 95 تومن!
    همون جا بلافاصله سرچی که تو نت انجام دادم، قیمت جهانی همین مدل رو پیدا کردم، که تقریبا 40 یورو بود! دیگه خودتون حساب کنید با این وضع ارز و دلار، چقدر باید می بود! گول این قیمت ها رو نخورین؛ مدل های تقلبی سنهایزر و برند های دیگه تو بازار پر هستند.
    جالب این بود که همین مدل رو تو فروشگاه کنج که hd201 ام رو ازش خریدم، قیمت زدم؛ که حدود 250 تومنی می شد....
    خلاصه اینکه: اگه می خواین با 100 تومن پول بهترین هدفون برای مصرف خونگی (برای دیدن فیلم و البته شنیدن موزیک) تو این رنج قیمت بگیرین، hd 201 می تونه بهترین انتخاب باشه؛
    واسه اطلاعات بیشتر و بهتر می تونین یه سری به cnet بزنید و ریویوهایی که در مورد این مدل هست رو ببینید!

4. 8 کاربر از saeid311p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

سلام-- من دو سوال دارم
    1-من یک سوال فنی دارم من یک ایرفون کریتیو مدل ep-630 دارم یکی از گوشی هایش صدایش قطع شده ایا قابل تعمیر است خودم می توانم درست کنم یا بدهم بیرون----

2-من می خواهم یک هدفون روی گوش بگیرم-چه مدلی بگیرم اول پلیر وبعد برای تلویزیون(کنسرت) چه مدلی گیرم-- البته به صورت تفریحی وسرگرمی به موسیقی گوش می کنم وحرفه ای نیستم اما می خواهم در عین حال که بیس خوبی داشته باشد صدای شفافی داشته باشد--این مدلهای بیتس چطور هستند اگر خوب نیستند بروم سراغ کریتیو یا akg یا یک مدل نام sennhiser hd 201 حداکثر تا 100 تومان ---------
    باید ببنید خرابیش از چیه اگه از درایوش باشه بعید میدونم قابل تعمیر باشه ولی اگه از سیمش باشه شاید بشه کاریش کرد با تعویض سیم ولی در کل ارزش نداره و درد سرش زیاده.

یه مقدار بودجه رو افزایش بدید و این مدل از پاناسونیک رو بگیرید RP-HTF600 این مدل هم بیس خیلی خوبی داره و هم سانداستیج خوبی داره نسبت به قیمتش و یه سرو گردن از hd201 بالاتر هست.

6. 2 کاربر از MAHY@R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

هدفون جبرا(jabra) خوبه؟؟ والا من فقط هندسفری بلوتوثش رو دیده بودم
    از کیفت و قیمت هدفون هاش خبر ندارم
    چطوره؟؟؟

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باید ببنید خرابیش از چیه اگه از درایوش باشه بعید میدونم قابل تعمیر باشه ولی اگه از سیمش باشه شاید بشه کاریش کرد با تعویض سیم ولی در کل ارزش نداره و درد سرش زیاده.

یه مقدار بودجه رو افزایش بدید و این مدل از پاناسونیک رو بگیرید RP-HTF600 این مدل هم بیس خیلی خوبی داره و هم سانداستیج خوبی داره نسبت به قیمتش و یه سرو گردن از hd201 بالاتر هست.
    سلام--متشکر--البته در مورد سوال اول اینکه یکی از طرفها صداش عادی است اما طرف دیگر صداش خیلی کم شده ایا این جوری اگر باشد علت چیست----
    2-این مدل پاناسونیک که گفتید واقع بهتر است وایا راحت گیر می اید یعنی از برند سننهایزر المانی hd 201 بهتر است و واقعا عالی است توی این رنج قیمت-----

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

سلام--متشکر--البته در مورد سوال اول اینکه یکی از طرفها صداش عادی است اما طرف دیگر صداش خیلی کم شده ایا این جوری اگر باشد علت چیست----
    2-این مدل پاناسونیک که گفتید واقع بهتر است وایا راحت گیر می اید یعنی از برند سننهایزر المانی hd 201 بهتر است و واقعا عالی است توی این رنج قیمت-----

فکر کنم مشکل از درایو هدفون شما باشه چون اگه ایراد از سیم بود یا صدا کلا قطع میشد و یا با تکون دادن سیم صدا قطع و وصل میشد.

این مدل سنهایزر رو من بارها تست کردم و هیچ وقت نظرم نسبت بهش عوض نشد بنظرم نه کیفیت ساخت بالایی داره و نه صدای خوبی داره صداش همیشه برای من هارشی و تیز بود اما این پاناسونیک صدای گرم و بیس خوبی داره و صداش از hd201 خیلی بهتره و بنظرم یکی از بهترین هدفونهای موجود تو این رنج قیمت هست، هرچند شما خودتون باید تست کنید ببنید از صدای کدومش خوشتون میاد. این مدل تو بیشتر نمایندگی های پاناسونیک دیدم و میشه گفت راحت گیر میارید.

10. 3 کاربر از MAHY@R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اون توری ایرفون بهش میگن nozzle رو در بیار بزار چند دقیقه تو سرکه بمونه تا تمیز بشه اونوقت درست میشه

12. 3 کاربر از saxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام من یه ایر فن این ایر میخاستم برای گوش دادن موزیک بیشتر پاپ موزیک ایرانی و بعضی موقع ها هم موزیک های بیس دار برام کیفیت و صافی و شفافیت صدا خیلی مهمه و مهم تر از همه جنس سیم و ایر فن هست چون تاحالا هرچی ایر فن داشتم سیمش پاره شده یا رفته زیر پا شکسته قیمت هم تا ۶۰ ۷۰ تومان یه پیشنهاد بهم بدین ولی اگه چیزه خیلی بهتری باشه تا ۱۵۰ ۱۷۰ تومان میتونم هزینه کنم خودم مد نظرم ep630 و soundmagic e30 و soundmagic e10 هست اما اگه چیزی خیلی بهتر ازون سراغ دارین که تا ۱۵۰ ۱۶۰ بشه هزینه کرد و صدای خیلی بهتری گرفت لطفا معرفی کنید ممنون میشم لطفا از مارک سونی هم چیزی موجود باشه تو قیمت های زیر ۱۰۰ که کیفیت خوبی داشته باشه معرفی کنید درضمن مدل Sony ex300 یا sony ex600 الان قیمتشون چند هست ؟ اصلا گیر میاد ؟
    چرا هیچکس جواب سوال مارو نمیده سومین باره که دارم میپرسم

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ارزانترین هدفون بیسیمی که میتونم بخرم تقریبا چقدر میشه ؟میخوام شارژی باشه نه این که باطری یکبار مصرف بخوره.سوال دیگه تقریبا چند ساعت زمان برای شارژ میخواد و بعد شارژ تا چند ساعت میتونن کار کنند؟
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •