بستگی به خودتون داره
اگر دنبال شتاب گیری و معکوس کشی های زیاد باشید دستی
اما اگر دنبال رانندگی راحت و آروم و دلنشین هستین اتوماتیک
امروزه اتوماتیک بیشتر برای عموم مورد پسند هست .
برای ترافیک خیلی خوبه و پا خسته نمیشه
بستگی به خودتون داره
اگر دنبال شتاب گیری و معکوس کشی های زیاد باشید دستی
اما اگر دنبال رانندگی راحت و آروم و دلنشین هستین اتوماتیک
امروزه اتوماتیک بیشتر برای عموم مورد پسند هست .
برای ترافیک خیلی خوبه و پا خسته نمیشه
با سلام.
تيبا 90 سفيد رنگ تميز و خانگي چقدر في ميخوره؟؟؟
اگه كاپوتش رنگي باشه چي؟
206 مدل 90 سفید یه گلگیر رنگ 36 هزار کارکرد چند می ارزه !؟
تیبا مدل 90 قیمت 17500000 تومان
اگر کاپوتش کامل رنگ شده باشه حدود 800 هزار تومان کسر میشه سایدم بیشتر
206 تیپ 2 مدل 90 با یک گلگیر رنگ قیمت حدود 26 میلیون تومان
سلام
دم بنگاه و يه شركتي بنام خرم گستر قيمت سمند ef7 پايه گازسوز رو تحويل فوري (همون لحظه )و نقدي 26 ميليون قيمت دادن
سوال اولم : آيا اين قيمت با قيمت بازار تهران همخوني داره؟؟؟
پس ايران خودرو تحويل 45 روزش رو زده 23 م . و فقط اين ماشين و وانت پيكان رو خريد نقدي زدن.قاعدتاً نبايد اختلاف فاحشي داشته باشن ، مگه ماشينا رو توي موعد مقرر تحويل نميدن؟؟؟
سوال دوم الان با شرايط موجود الان ماشين بنده : سمند ef7 پايه گازسوز مدل 90 سفيد رنگ با يه كاپوت تعويضي و شاسي كاملاًسالم چقدر في ميخوره؟؟؟
با توجه به مشكل ماليم ميخوام يه ماشين 10م ارزون تر بخرم. مثلاً يه پرايد 87-88
سوال سوم :::بهترين ماشيني كه ميتونم بخرم چي هست؟؟
Last edited by sasoolee; 27-01-2013 at 15:47.
دوست عزیز ربطی به زمان تحویلی نداره. بازار خودرو آشفته هست. خبر گرون شدن قیمت خودرو از طرف کارخونه هم باعث شده قیمت تو بازار آزاد بالا بره. سمند lx موتور ملی پایه گاز سوز تو بازار آزاد بین 25 الی 26 میلیون فروخته می شه.
ماشین شما بین 23 الی 24 میلیون فروش میره
با حدود 13 الی 14 میلیون میتونید به قیمت امروز موارد زیر رو انتخاب کنید:
روای G2 سال 90 دوگانه (حدود 13 میلیون)
405 سال 86
پراید 132 و 131 سال 91
206 مدل پایین تیپ 2
Last edited by shadows_funeral; 27-01-2013 at 16:01.
سلام من میخوام یه پراید 132 sx بگیرم ولی چند جا گیر کردم که چه کنم؟؟؟
1.اینکه من یکمی بین 132 و 111 موندم که کدوم رو بگیرم؟؟؟
من مجردم و سالی بیشتر از دو یا سه بار از شهر خارج نمیشم واسه سفر کردن و بیشتر داخل شهر هستم.
2.اینکه فرمون ماشینی که میگیرم هیدرولیک باشه یا نه؟
یکی از دوستام خیلی تعریف میکرد از فرمون هیدرولیک اما باز یکی دیگه از دوستام میگفت که خوب نیست و تو جاده ممکنه مشکل ساز بشه؟
حالا به ساز کدوم برقصم نمیدونم!!!
3.اینکه sx بگیرم یا ex؟
به نظر شما ایر بگ واسه پراید تاثیری داره یا نه؟؟؟
در ضمن اگه خواستید راهنماییم کنید که پراید نگیرم چون امنیت نداره خودم میدونم که : سایپا مطمئن
ولی در کل من عشق سرعت نیستم و نهایت 120 برم و دیگر هیچ...
ببینین در کل از بابت امنیت اگه بخواین دور پراید رو باید خط بکشین.همون 120 هم که میگین برای این ماشین اصلا استاندارد نیست.درباره فرمون حتما هیدرولیک بگیر.هیدرولیک پراید خیلی بهتر از مکانیکیشه.مشکلی هم نداره.ایربگ هم دیگه چه عرض کنم از قدیم گفتن عمر دست خداست پراید وسیله است![]()
سلام دوست من
به ترتیب جوب میدم انشالا که نتیجع داشته باشه:
1. بین 132 و 111 هیچ فرقی نیست جز اینکه 132 صندوقداره همین . تمام عملکرد هردو از نظر فنی شبیه به هم هست.
هردو خودرو برای تردد داخل شهر مناسبه اما مسافرت دیگه بستگی به خودت داره که چقدر فضا میخوای.
اگر خانوادگی میری مسافرت به مراتب وجود صندوق عقب ضروری تر هست
2. شما حتما فرمون هیدرولیک انتخاب کنید و هرگونه حرف و حدیث در مورد هیدرولیک پراید رو نادیه بگیرید و هیچ کجا هم مشکل ساز نیست.
همش به عملکرد خودت با ماشن بستگی داره.
3. برای خرید خودرو سعی کنید فول ترین رو بخرید اگر EX موجود هست که EX رو بردارین اگر نیست فقط SX . به هر حال وجود ایربگ بی تاثیر هم نیست.
اگر پراید 111 رو انتخاب کردین که هیچ اما من یه پیشنهاد جدید میدم بهت و اینکه به جای 132 اگر بتونی 131 رو انتخاب کنی ارزشش بیشتره
131 به دلیل اینکه اصالت پراید سابق رو حفظ کرده و تغییراتی که درش ایجاد شد چشمگیر تر از 132 بود طرفداران بیشتری داره
این یه پیشنهاد بود به هر حال اتخاب نمای ظاهری مربوط به سلیقه شخصی شما میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)