کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by Mehran-King; 27-04-2013 at 04:20.
سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم ببینم مدل اینفینیتی ایسوس پد2 ایران اومده؟! کسی دیده؟ اگه دیدین مدل 64 گیگش چند؟! حتی اگه تو کیش یا شهر دیگه ای بوده لطفاً بگید ممنون
بنظر شما کدوم مدل ارزش خرید بیشتری داره؟
ایسوس پد فون2 یا ایسوس پد فون 2 اینفینیتی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظر شما اصلاً همیچی دستگاهی خوب هست یا دردسر میشه؟!!
بودجتون چقدره؟
بستگی داره.من یه چینی دارم راضیم
هیچ کس بدش نمیاد اپل داشته باشه ولی آخه هرکی 3 تومن برای یه تبلت نداره بده![]()
Last edited by *Forgotten*; 29-04-2013 at 13:25.
2میلیون![]()
دوست عزیز من کی گفنم ایشون 3 تومن بده !!! جدیدا !! ipad mini 16 gb wifi سه میلیون شده ما خبر نداشتیم !!!!!
مدلایی که این دوستمون اینجا گذاشتن همشون 10 اینچ و سیم کارت خورند حتما این مشخصاتو می پسندن ولی تنها مدل نسبتا ارزان از تبلت های اپل همینه ipad mini 16 gb wifi و 7 اینچی
که به نظر من با اومدن رایتل دیگه خریدن تبلت هایی بدون ساپورت 3g با عث هدر رفتن پول میشه
مدلای دیگه اپل که سیم کارت بخورند و 10 اینچ باشن بالای 2 تومنه
یه خورده بوجتونو دیگه افزایش بدید اینو بخرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم ولی 16 گیگ خیلی کمه ... :( به نظرت تا دو ماه دیگه آیپد 4 قیمت چند خواهد بود؟ منظورم تیر-مرداد این موقع ها ؟؟؟ آیپد 5 کی میاد؟
خارجی ها با 899$ دلار میتونن بهترین نسخه تبلت iPad4 WiFi+4G 64Gb رو بخرن!!! واقعا خوش به حالشون...که اگه یک دلار رو هزار تومان در نظر بگیریم واسه اونا میشه 899 هزار تومان!!!!!!! وای خدایا!!! من کاربر دارم 2500000 تومان میدم تا یدونه تبلت خوب بخرم بعدش خارجی ها 899000 تومان(دلار...) میدن تمام!!!! آخه چرا قیمت دلار بالاست؟؟؟ ای خدا...
راستی دوستان یک گیگابایت رم واسه آیپد 4 کم نیست دیگه؟ یعنی مشکل با 1 گیگ رم پیش نمیاد نه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)