تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 2606 اولاول ... 1071571972032042052062072082092102112172573077071207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 26053

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از دوستانی که اطلاع دارند توضیح بدن آیا تخصیص اشتراکی یک به ده بلا استثنا روی همه سرویسهای نامحدود مخابرات سراسر ایران اجرا شده؟ یا فقط در مناطق خاصی هست.

بنده از سرویس 512 مخابرات لرستان استفاده میکنم و تو این یکماهی که گذشت مسئولین محترم بدلیل رضایت بیش از حد مشترکین زحمت کشیدند و سرعت دانلود رو از 120KByte/s به 20KByte/s در همه ساعات شبانه روز کاهش دادند !! و به بخش پشتیبانی هم سپردن که جواب سر بالا بده...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

از دوستانی که اطلاع دارند توضیح بدن آیا تخصیص اشتراکی یک به ده بلا استثنا روی همه سرویسهای نامحدود مخابرات سراسر ایران اجرا شده؟ یا فقط در مناطق خاصی هست.

بنده از سرویس 512 مخابرات لرستان استفاده میکنم و تو این یکماهی که گذشت مسئولین محترم بدلیل رضایت بیش از حد مشترکین زحمت کشیدند و سرعت دانلود رو از 120KByte/s به 20KByte/s در همه ساعات شبانه روز کاهش دادند !! و به بخش پشتیبانی هم سپردن که جواب سر بالا بده...
    سراسر ایران رو اطلاع ندارم ولی ضریب اشتراک adsl مخابرات استان تهران 10 هست (حداقل)
    طبق گفته سایت خودشون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی بیشتر از اینا هم میبندن واسه مشتری ها این ضریب رو

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

13

سلام ناراحت نباشین ، این مسئله همگانی هست من هم همین مشکل رو پیدا کردم برای دو سه روز ، البته از اول بهمن اینطوری شد دقیقا ، بعد من که قبلا DNS م رو تغییر داده بودم ، حالا برش گردوندم به حالت پیشفرض و شده مث قبل باور کن حتی یکم بهتر شده ، سرعتم 120 ثابت. قبلا این یک 10 15 روزه شده بود 25 تا ! به امید پشتیبانیشون نباش ، اصلا سواد ندارن.

پس نگران نباش دوست خوبم درست میشه ،

محتوای مخفی: پ نـــــ 
    تا آخر بهمن شاید اینطوری بمونه برای شما اما بعید میدونم

شاد باشین../.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض خبر نسبتا خوب برای کسانی که مالک خط نیستند

سرویس پیش پرداخت هزینه تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران راه اندازی شد

شرکت مخابرات استان تهران در راستای مشتری مداری و رفاه حال مشترکین تلفن ثابت امکان پیش پرداخت هزینه تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت را بر روی سامانه 1818 فراهم کرد.
    به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، مهندس علی عرب مدیر کل امور مالی شرکت مخابرات استان تهران ضمن اعلام این مطلب گفت: به منظور حل مشکل مشترکین تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران که به دلایلی همچون مسافرت های چندماهه امکان پرداخت به موقع کارکرد تلفن ثابت خود را ندارند این امکان فراهم شد تا بتوانند به دلخواه نسبت به پیش پرداخت (prepaid) مبالغی بیشتر از 100 هزار ریال اقدام کنند.
    وی ادامه داد: با راه اندازی روش پیش پرداخت (prepaid) از این پس متقاضیان اینترنت پرسرعت که تلفن ثابت به نام خودشان نمی باشد نیازی به ارائه اجاره نامه ندارند بلکه می توانند ضمن مراجعه به مرکز و انجام مراحل ثبت نام با استفاده از این روش نسبت به خرید یک پورت اینترنت پرسرعت اقدام کنند.
    عرب خاطر نشان کرد: مشترکین مذکور می بایست برای خرید یک پورت اینترنت پرسرعت حداقل نسبت به پیش پرداخت 200 هزار ریال برای سرعت 128 کیلو بایت، 250 هزار ریال برای سرعت 256 کیلو بایت و 400 هزار ریال برای سرعت 512 کیلو بایت اقدام کنند و مراکز مخابراتی نیز موظف هستند با رعایت ضوابط قانونی قبلی بدون نیاز به اجاره نامه اقدام به برقراری سرویس برای متقاضیان کنند.
    وی گفت: در صورت پرداخت قبوض ماهیانه کارکرد تلفن ثابت و یا اینترنت پرسرعت مبلغ پیش پرداخت واریز شده در قبض مشترک باقی مانده و ارتباط مشترک به صورت مستمر برقرار خواهد بود.
    مدیر امور مالی افزود: سامانه 2828 مرکز فروش، دایری و پشتیبانی اینترنت پرسرعت بصورت 24 ساعته در هفت روز هفته آماده ارایه خدمات به متقاضیان است و متقاضیان می توانند پس از تماس با شماره 2828 بدون هیچگونه مراجعه حضوری نسبت به خرید (برحسب ضوابط) و رفع خرابی اینترنت پرسرعت اقدام کنند.
    وی در پایان گفت: درخواست مشترکین، پس از تماس در سیستم ثبت شده و کارشناسان در اسرع وقت به صورت مکانیزه درخواست را پیگیری می کنند.
    tct.ir

5. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان برای دریافت سرویس 512 مخابرات ، کپی کارت دانشجویی کافی هست ؟ در ضمن منظور از ضریب اشتراک 10 چیه ؟ یعنی سرعت دانلود یک دهم عددی هست که تحت عنوان سرعت اینترنت ، میدن ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

دوستان برای دریافت سرویس 512 مخابرات ، کپی کارت دانشجویی کافی هست ؟ در ضمن منظور از ضریب اشتراک 10 چیه ؟ یعنی سرعت دانلود یک دهم عددی هست که تحت عنوان سرعت اینترنت ، میدن ؟
    سلام دوست عزیز...

برای 512 که از ما مدرک کارشناسی ارشد خواستن و اساس نامه ی شرکت.. کلا برای 512 اذیت میکنن.

سرعت دانلود همیشه اینطوریه، مثلا اگه شما 512 Kb میگیرین تقسیم بر 8 میشه که 64 KB برای اونایی که نامحدود میگیرن، و دور و بر 120 برای محدودها.

اون ضریب هم ، ضریب تبدیل کیلو بیت به کیلو بایت هستش.

موفق باشین../.

8. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.ولی https دارم و سرعتش پایینه.با راهنمایی هایی که دوستان کردند پرسرعتترین روش ساکس ورژن 5-4 میباشد.
    از همه دوستان واسه راهنمایی هاشون چه پ.خ چه پست تشکر میکنم
    خواهش میکنم
    ولی کلا HTT*PS از لحاظ سرعت (تا جایی که من تحقیق کردم) و البته از لحاظ امنیت بهتره
    ولی کلا امیدوارم روزی برسه که دیگه احتیاجی به این داستان ها نباشه

10. 2 کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

خواهش میکنم
    ولی کلا HTT*PS از لحاظ سرعت (تا جایی که من تحقیق کردم) و البته از لحاظ امنیت بهتره
    ولی کلا امیدوارم روزی برسه که دیگه احتیاجی به این داستان ها نباشه
    EEE !!!

نمیشه که ! چطوری HTTPS سریعتر از HTTP هست ؟

یه پیج وقتی HTTPS هست تموم محتواش رمز نگاری شده ، و برای خوندن اون پیج باید دوباره رمزگشایی بشه که زمان زیادی رو میگیره،

االبته امنیت زیادتری داره مثلا گوگل رو یکبار با هردو باز کنین سرعت رو مقایسه کنین

شاد باشین../.

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

EEE !!!

نمیشه که ! چطوری HTTPS سریعتر از HTTP هست ؟

یه پیج وقتی HTTPS هست تموم محتواش رمز نگاری شده ، و برای خوندن اون پیج باید دوباره رمزگشایی بشه که زمان زیادی رو میگیره،

االبته امنیت زیادتری داره مثلا گوگل رو یکبار با هردو باز کنین سرعت رو مقایسه کنین

شاد باشین../.
    سلام اوست امین چطوری داداش گلم
    اره https سرعتش کمتر هست.اتفاقا واسه کدگذاریش هستش که اینها هم پورتش رو دست میزنن.ساکس من هم چون https بود سرعتم رو نابود کرده بود.
    چند تا از بچه ها ارشادمون کردند و ما هم لبیک گفتیم و یه استخاره کردیم و گسیل شدیم سمت socks 5.یسم اله گفتیم و شروع کردیم تحریم های استکبار رو دور زدنالانم هی دور میزنم هی دور میزنیمبه قول قهرمان ملی مون : قطار هسته ای ما ترمز چی عزیزان ممممممن ندارهههههه

13. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Haughm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

خب رو 256 زیاد گیر نیستن
    ولی بعید میدونم 512 رو حتی با کارت دانشجویی هم بدن
    جدی اینطور هست! خود منم فکر کردم آیین نامه جدید اومده... خانمه اینو گفت، دوبار هم پرسیدم... البته کارت دانشجویی کارشناسی ارشد نشون دادم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •