تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 456 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض مسی پس از 2 سال و نیم گلزنی کرد. (4-1)

آرژانتین شیلی را در اولین بازی مرحله مقدماتی برای جام جهانی بزریل 2014، با نتیجه 4-1 در هم کوبید. مسی دو سال و نیم پس از آخرین گل ملی اش گلزنی کرد و پس از وی هیگواین هت تریک کرد.

اگر ژاوی هرناندز توانست به طور موفقی اسپانیا را به پیروزی (2-0) مقابل جمهوری چک برساند، لئو مسی در بازی مقدماتی جام جهانی برزیل 2014 - که در استادیوم مونومنتال در بوینس آیرس برگزار شد - نقش خود را به عنوان رهبر آرژانتین در پیروزی مقابل شیلی ثابت کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مسی که تمام 90 دقیقه را بازی کرد، خط حمله آرژانتین را رهبری کرد و پس از 16 بازی بی حاصل گلزنی کرد. آرژانتین شیلی را با نتیجه 4-1 در هم کوبید و یکی از نکات مهم این بازی هت تریک هیگواین بود که گواه فرم عالی وی است.

سه گانه مسی، هیگواین و دی ماریا دفاع شیلی را نابود کرد. از همان ابتدا در حدود دقیقه 7، هماهنگی دو بازیکن رئال مادرید به اولین گل هیگواین انجامید. مسی که پشت سر این دو بازی می کرد، توانست استادانه خط حمله آرژانتین را هدایت کند.

در دقیقه 25 مسی پاسی که از هیگواین دریافت کرده بود را به گل تبدیل کرد تا نتیجه را برای آرژانتین به 2-0 تبدیل کرده و پس از 2 سال و نیم گل نزدن برای تیم ملی اش، گلزنی کند. شیلی - که الکسیس بارسا را در اختیار نداشت - در دفاع خود دچار مشکل بود و خط حمله شان نیز نتوانست از دفاع نکردن آرژانتین استفاده کند.

سه گل دیگر در نیمه دوم

شرایط در نیمه دوم نیز همین گونه بود. در دقیقه 52، یک شوت از هیگواین توانست نتیجه را به 3-0 تبدیل کرده تا پیروزی واضحی را نصیب آرژانتین کند. شیلی توانست با گل متی فرناندز یکی از گل ها را جبران کند، اما بار دیگر هماهنگی مسی و هیگواین گل دیگری را برای آرژانتین به ارمغان آورد.

آدریانو، در ترکیب اولیه برزیل مقابل کاستاریکا (1-0)

آدریانو کوریرا، بازیکن بارسا در بازی دوستانه مقابل کاستاریکا حضور یافت. در این بازی که در استادیوم ناسیونال سن خوزه برگزار شد، مدافع کامل بارسلونا 90 دقیقه تمام بازی کرد؛ در حالی که دنی آلوز که در دقیقه 55 به بازی آمد، در گل پیروزی برزیل نقش داشت. نقش وی با گل نیمار که تنها گل بازی بود، تکمیل شد. رونالدینیو - بازیکن سابق بارسا - از ابتدا در بازی حضور داشت و پذیرای تشویق هواداران بود.

مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir

2. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض پویول: امیدوارم گواردیولا در بارسا بماند

مدافع ملی پوش بارسا ابراز امیدواری کرد سرمربی این تیم قراردادش را با کاتالان ها تمدید کند و فصل آینده نیز در این تیم بماند

سایت گل – کارلس پویول مدافع ملی پوش بارسلونا در گفتگو با رادیو کاتالونیا ابراز امیدواری کرد پپ گواردیولا سرمربی این تیم قراردادش را تمدید کند و بعد از تابستان نیز روی نیمکت آبی و اناری ها بنشیند.
    از زمان حضور گواردیولا روی نیمکت بارسا این تیم تقریبا اکثر جام های ممکن را تصاحب کرده اما قرارداد این مربی جوان تابستان آینده به پایان می رسد و پویول ابراز امیدواری کرد هم تیمی سابقش قراردادش را تمدید کند.
    " این تصمیم او خواهد بود. پپ به خوبی می داند که همه اعضای تیم می خواهند که او بماند. بدون شک او بهترین فرد برای هدایت بارسلوناست."
    پویول هفته گذشته اعلام کرد در دوران مصدومیتش به فکر خداحافظی از فوتبال افتاده بود اما اکنون در این فصل تا به حال 4 بازی برای بارسلونا انجام داده است.

4. 11 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض تیاگو آلکانتارا: دل بوسکه و گواردیولا شبیه هم نیستند

این ستاره جوان که در این فصل به ترکیب اصلی آبی و اناری ها راه پیدا کرده، اکنون قصد دارد جای ثابتی در ترکیب اصلی لافوریا روخا برای خود پیدا کند.

سایت گل- تیاگو آلکانتارا، مهاجم جوان بارسا، اعلام کرد کار کردن با دل بوسکه در تیم ملی اسپانیا بسیار راحت است.
    این ستاره جوان که در این فصل به ترکیب اصلی آبی و اناری ها راه پیدا کرده، اکنون قصد دارد جای ثابتی در ترکیب اصلی لافوریا روخا برای خود پیدا کند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دل بوسکه و گواردیولا با هم فرق دارند هرچند راحتی یک بازیکن تنها به مربی بستگی ندارد بلکه به هم تیمی های تان هم مربوط می شود. من مانند بازی در بارسا، در تیم ملی هم خیلی راحت هستم."

6. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen14014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

برداشت شخصیه من اینه که خیلی بعید هست پپ بارسا رو ترک کنه ، بیشتر منظورش این بوده که کار توی بارسلونا براش تکراری نشه ... اما خب این موراتی &%%^* سر قضیه رو گرفته ول کن نیست .

.

8. 2 کاربر از mohsen14014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض داوید ویا: بازی در کنار مسی من را به بازیکن بهتری تبدیل کرد

این مهاجم ملی پوش تابستان گذشته از والنسیا به بارسا پیوست و در اولین فصل حضورش در نوکمپ قهرمان لالیگا و چمپیونزلیگ شد.

سایت گل- داوید ویا، مهاجم بارسا، اعلام کرد از زمانی که به بارسا پیوسته و به ویژه به خاطر بازی در کنار مسی، به بازیکن بهتری تبدیل شده است.

این مهاجم ملی پوش تابستان گذشته از والنسیا به بارسا پیوست و در اولین فصل حضورش در نوکمپ قهرمان لالیگا و چمپیونزلیگ شد.

او در گفتگو با نشریه ال پائیس گفت:" بسیار خوشحالم که در بارسا خوب کار کردم. در بارسا حتی از بازی در پستی غیر از پست تخصصی ام لذت می برم.

پدرو کمک زیادی به من کرد. هر وقت دچار تردید می شدم، به او نگاه می کردم. هر وقت در زمین خودم را گم می کردم، نگاه می کردم که پدرو در آن سمت زمین چکار می کندو من هم آن را تکرار می کردم."

او همچنین در مورد مسی گفت:" مسی بازیکن است که از بازیکنانی که در کنارش بازی می کنند، کار زیادی می خواهد زیرا وقتی در کنار او بازی می کنید باید دائما کاملا تمرکز داشته باشید.

البته گاهی اوقات به نظر می رسد غیرممکن است که او شما را ببیند اما او هر طور شده شما را پیدا می کند. وقتی در کنار مسی بازی می کنید باید دائما آماده باشید.

صادقانه بگویم بازی در کنار او باعث پیشرفت من شد. در آینده وقتی عکس هایم در کنار او را ببینم می توانم بگویم من با مسی هم بازی بودم. این یک افتخار است."

10. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چابی: مسی بهترین بازیکن دنیا و یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال است

ستاره اسپانیایی بارسلونا با تائید صحبتهای اخیر داوید ویا، نظرش را در مورد مسی ابراز کرده است

سایت گل- چابی ارناندس، ستاره باتجربه باشگاه بارسلونا در صحبتهایی به تمجید از لیونل مسی پرداخته و او را بهترین بازیکن کره خاکی نامیده. این درحالی است که داوید ویا هم اخیرا در صحبتهایی گفته بود که بازی کردن در کنار مسی او را مبدل به بازیکن بهتری کرده است. در این میان چابی هم تمجید از مسی را فراموش نکرده

چابی که در حال حاضر در اردوی تیم ملی اسپانیا به سرمی برد به تی وی 3 گفت:« هیچ شکی ندارم که مسی بهترین بازیکن دنیا و یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ است. ما چه داخل زمین باشیم و چه خارج میدان از بازی او و کارهای خارق العاده ای که انجام می دهد، لذت می بریم.»

چابی ادامه داد:« مسی خیلی فروتن است؛ او یک هم تیمی فوق العاده و یک الگوی خوب برای بارسلوناست.»

چابی درادامه صحبتهایش درمورد بارسا گفت:« من فوتبال بازی کردن و قهرمانی با تیم ملی اسپانیا و بارسلونا را دوست دارم. همیشه انگیزه های زیادی دارم. می خواهیم بارسلونا قهرمانی های زیادی در لالیگا کسب کنیم و در لیگ قهرمانان اروپا هم بیش از اینها قهرمان شویم و در جام جهانی باشگاه ها در دسامبر هم به قهرمانی برسیم. بارسلونا عملکرد خوبی دارد و می خواهیم در تمامی رقابتها به قهرمانی برسیم.»

اسپانیا از هم اکنون صعودش به رقابتهای مرحله نهایی یورو2012 را مسجل کرده و امشب در آخرین دیدارمرحله مقدماتی مقابل اسکاتلند قرار خواهد گرفت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/10/11

Lionel Messi's presence makes Barcelona a better team than Spain, claims Franz Beckenbauer

The German legend has voiced his admiration for both the Champions League holders and the World Cup winners, but says the Catalans are better because of their star player

Former Germany international Franz Beckenbauer has taken the time to praise Barcelona and the Spanish national side but has stated that he believes the Catalans are the better of the two because they have Lionel Messi.

Spain have dominated international football in recent years as they won both Euro 2008 and the 2010 World Cup, while Barcelona have lifted the Champions League trophy twice in the last three seasons.

"Barcelona have set the standard in football. They play perfect football because of the finesse of their game, their mobility and the way they move the ball around," Beckenbauer told Kicker.

"They're even better than the Spanish national team because they have Lionel Messi. They have the quality to successfully defend their Champions League title.

"Spain are the best national team in the world and are the favourites to win Euro 2012. Germany have made a lot of progress as well and are up there. France could spring a surprise. They made the headlines for all the wrong reasons in 2010, but are looking much better now."

Spain and Germany have already qualified for Euro 2012, while France need a draw from Tuesday's Group D game at home against Bosnia and Herzegovina to book their ticket.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Oct 10, 2011

12. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بویان: حتی اگر گواردیولا به من زنگ بزند به بارسلونا برنمی گردم

شاید هربازیکنی آرزوی بازی کردن در بارسلونا را داشته باشد ولی بویان تمایلی برای بازگشت به نوکمپ ندارد

سایت گل- بویان کرکیچ مهاجم جوان باشگاه رم در صحبتهایی اعلام کرده که به بارسلونا بازنمی گردد؛ حتی اگر پپ گواردیولا با او تماس بگیرد.
    این ستاره 21 ساله در تابستان گذشته با قراردادی 12 میلیون یورویی از بارسلونا جدا و به رم پیوست. البته سران باشگاه بارسلونا می توانند بنا به آنچه درقرارداد او ذکر شده، او را مجددا به رختکن تیمشان بازگردانند ولی کرکیچ تمایلی به بازگشت ندارد و در صحبتهایی اعلام کرده که در فصل گذشته رابطه اش با گواردیولا به سردی گرائیده
    بویان در صحبتهایی به تی وی 3 گفت:« اگر گواردیولا الان به من زنگ بزند به بارسلونا برنمی گردم. من مدتهاست با گواردیولا صحبت نکرده ام . زمانی که او را ببینم، کلمه مناسبی برای گفتن به او در ذهن ندارم.فکر می کنم که من در بارسلونا به آنچه شایستگی اش را داشتم نرسیدم.»
    این درحالی است که بویان چند روز پیش اعلام کرده بود که دربارسلونا احساس می کرد که ارزشهایش نادیده گرفته می شود و همین ماجرا باعث شد تا تصمیم به جدایی از این باشگاه بگیرد. بویان ادامه داد:« من در شب فینال فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا (در ومبلی) تصمیم به ترک بارسا گرفتم. می دانستم که در آن بازی در ترکیب ثابت بارسا نخواهم بود. ولی حتی زمانی که 1-3 از حریف پیش بودیم هم مربی تیم،من را به میدان نفرستاد و از آن زمان فهمیدم که مربی روی من حسابی باز نمی کند.»
    بویان یکشنبه و در داربی شهر رم مقابل لاتزیو قرار خواهد گرفت

14. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen14014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

فهرست خريد زمستاني بارسلونا منتشر شد

باشگاه بارسلونا قصد دارد در فصل زمستان چهار بازيکن در چهار پست متفاوت را خريداري کند.
    به نقل از مارکا اسپانیا، اشلی کول مدافع نفوذی و چپ چلسی انگلیس، ویکتور روئیس مدافع مرکزی والنسیا، شزنی دروازه‌بان لهستانی آرسنال و نیمار ستاره سانتوس برزیل در راه بارسلونا هستند.
    جوزپه گواردیولا سرمربی موفق تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا نام این چهار ستاره جوان را تایید کرده و از باشگاه خواسته تا با جدیت برای خرید قطعی تمامی آنها اقدام کند.
    هواداران بارسلونا نیز از انتشار این خبر خرسند شده و در سایت رسمی باشگاه بارسلونا از طریق نظرسنجی های در نظر گرفته شده رضایت خود از این خریدها را اعلام کرده‌اند.

.

16. 3 کاربر از mohsen14014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پویول: نه من هیچ وقت به رئال می روم و نه مورینیو به بارسلونا می آید

ستاره اسپانیایی دوست ندارد تا شاهد برگشت آقای خاص به نوکمپ باشد

سایت گل ستاره اسپانیایی دوست ندارد تا شاهد برگشت آقای خاص به نوکمپ باشد
    کارلس پویول کاپیتان باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که ژوزه مورینیو هرگز به نوکمپ بازنخواهد گشت
    آخرین برخوردی مورینیو با کاتالونیایی ها داشت در جریان دیدار دو تیم رئال و بارسا در سوپرکاپ اسپانیا بود که مورینیو انگشتش را در چشم تیتو ویلانووا فرو برد
    پویول پیش از این در صحبتهایی اعلام کرده بود که هیچ توجیهی برای این رفتار مورینیو نمی بیند و الان هم در صحبتهایی اعلام کرده که مورینیو هرگز به بارسلونا نخواهد آمد.
    پویول در صحبتهایی به آنتنا ۳ گفت:« من هیچ وقت به رئال مادرید نمی روم و مورینیو هم هرگز به بارسلونا بازنخواهد گشت. واقعا بعید است که او روزی برای کار کردن به بارسلونا بیاید.»
    پویول درمورد رقابت دیرینه رئال و بارسا گفت:« همیشه حس رقابت زیادی بین این دو تیم بوده.فکر می کنم رئال مادرید و بارسلونا جزو بهترین تیمهای اروپا هستند و مدعی قهرمانی در تمامی رقابتها.»
    پویول همچنان با عشق و انگیزه از بازی کردن می گوید:« می خواهم از بازی کردن لذت ببرم و به قهرمانی هایم ادامه دهم که بهترین چیز برای ماست. من هنوز انگیزه های زیادی دارم و مثل همیشه هیجان زده ام. اگر یک بازیکن حرفه ای نبودم، شاید فوتبالم را درروستایم دنبال می کردم ولی الان واقعا خوشحالم.»
    بارسلونا روز شنبه مقابل راسینگ سانتاندر قرار خواهد گرفت و رئال در همان روز در خانه میزبان بتیس خواهد بود

Last edited by Nasser_ZRE; 12-10-2011 at 18:26.

18. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض راسینگ، قربانی مورد علاقه اینیستا

از میان 25 گل لیگی که آندرس اینیستا در بارسا به ثمر رسانده است، 3 عدد در برابر راسینگ سانتاندر بوده است که این تعداد بیش از گل های وی مقابل هر تیم دیگری است.

در واقع گلزنی وظیفه اصلی اینیستا نیست، اما او توانست فصل گذشته 8 گل را به نام خود ثبت کند که 7 تای آنها در لیگ و یکی از آنها در لیگ قهرمانان و مقابل شاختار بود؛ این بهترین آمار گل وی تاکنون است. دو عدد از گل های لیگ وی مقابل راسینگ سانتاندر به ثمر رسیده است؛ او همچنین در دومین فصل حضورش مقابل این تیم گلزنی کرده است.

بارسا فصل 2010/11 خود را در ساردینرو در حالی شروع کرد که مسی در نیمه اول تیم خود را جلو انداخت و اینیستا در نیمه دوم، شوتی را که دروازبان راسینگ مشت کرده بود، از خارج محوطه، وارد دروازه حریف کرده و برتری را دوبرابر کرد. سپس داوید ویا نتیجه را 3-0 کرد. در بازی برگشت، اینیستا باز هم گلزنی کرد و بار دیگر گل دوم بارسا را در این پیروزی 3-0 به ثمر رساند.

تنها گل 2009/10

فصل 2009/10 فصل سختی برای اینیستا بود زیرا برای مدت طولانی از مصدومیت رنج برده و بسیاری از بازی ها را از دست داد. البته او در پیروزی 4-0 بارسا مقابل راسینگ که در 21 فوریه در نیوکمپ برگزار شد، توانست پاس بلند مارکز را دریافت کند تا اولین گل این بازی را به ثمر برساند؛ گلی که تنها گل وی در این فصل به شمار می رفت.

مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir

20. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •