تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 339 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

فینال در شیراز

سایت گل – سازمان لیگ برتر فوتبال ایران، شیراز را به عنوان میزبان بازی فینال جام حذفی برگزید.
    به گزارش سایت گل، در شرایطی که به نظر نمی رسد شیراز امکانات مناسبی برای این کار داشته باشد، اما در نهایت سازمان لیگ این شهر را برای برگزاری بازی دو تیم استقلال و شاهین بوشهر انتخاب کرد.
    این انتخاب دو وجه مختلف دارد که بخشی از آن به نزدیکی بوشهر و شیراز برمی گردد، اما وجه مهم تر کرکری شدیدی است که بین دو شهر شیراز و بوشهر در زمینه فوتبال وجود داشته است.
    استقلالی ها می توانند روی شیرازی ها به عنوان طرفداران بالقوه حساب کنند، اما در عین حال نزدیکی شیراز به استان بوشهر باعث حضور چندهزار نفری هواداران شاهین خواهد شد.

--------------------

امسال می خوایم رکورد 7000 نفری مقابل برق توی شیراز رو بشکونیم...
    مطمئنا بازی زیبایی می بینیم!

2. این کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئنا بازی زیبایی می بینیم!
    بازی زیبا !!!!! اونم در حافظیه شیراز؟مطمئن باشید چیزی جز بکش زیرش نمیبینیم

......
    اما در عین حال نزدیکی شیراز به استان بوشهر باعث حضور چندهزار نفری هواداران شاهین خواهد شد.
    اره دیگه ما تهرانیا که ادم نیستیم اصلا نباید یه شهری برگزار میشد که شرایط برای 2 تیم برابر باشه

شهر بی طرف؟؟
    اصلا من کشته مرده این بی طرفیشونم

تیم باید این مسیر طولانیو طی کنه در صورتی که شاهینیا نزدیک به شیراز هستند

.....................

اشکال نداره اگه به بکش زیرشو بازیه هوایی باشه با اومدن ساموئل+حمودی حیدری منتظری عمرانزاده شیرزاد همچین بکشیم زیرش .اتفاقا سید هم خوب میکشه زیرش
    میلادو کرارو جرکوویچم از هر جا شد شوت میزنند.....بازی میشه این
    این بازی زیبای بکش زیرش تقدیم به عزیز محمدی عزیز

4. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

خب متاسفانه شیراز انتخاب شد ظاهرا .
    بهتر از تبریز هست ولی کاش اصفهان یا مشهد انتخاب می شد .اگه از لحاظ مسافت بوشهر و تهران حساب کنیم به طبع به نفع شاهینی هاست .
    من اصلا حواسم به زمین بسیار هموراه حافظیه نبود خدایش!! چه بازی بشه!
    پس فعلا قهرمانی توی حذفی 50 به 50 شد ... باید امیدوار باشیم شرایط مثل بازی با ملوان توی انزلی نشه چون مظلومی نشون داده توی بازی بکش زیرش زیاد تبحر نداره ؛ از اونور فیروز کریمی و بکش بکش معروف و ...خدا به خیر کنه

6. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این ساموئل که دنبالشیم که اصلا دفاع وسط نیست!!!مثل پولادیه.دفاع چپ و هافبک دفاعی بازی میکنه.مثل اینکه در استون ویلا و بولتون هم در اون 2 پست بازی میکرده
    قدشم 180 و از حنیفو پژمان کوتاهتره پا چپ هم هست
    نه به اون وقتی که هیچی چپ پا نداشتیم نه به الانزندی/حسینی/شیرزاد/جرکوویچ/ساموئل

اینم سایت ساموئل

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن
    تبریک میگم
    فردا الونگو ساموئل قراردادشونو ثبت میکنند
    خدارو شکر مشکل دفاع ریشه کن شد.هرچند خط دفاعیمون قبلا هم عالی بود
    اگه بچه ها با کرار همکاری کنندو بهش پاس بدن شک نکنید تو اسیا حرف اولو میزنیم

بازیکن چند پسته نعمت بزرگیه که خداروشکر 2 تا دیگه گرفتیم
    ساموئل:هافبک دفاعی.دفاع وسط.دفاع چپ
    الونگ:هافبک دفاعی.دفاع وسط
    کرار:وینگر چپ.بازیساز

دیگه مشکلی نداریم برای هر پست حداقل 2 تا بازیکن خوب داریم که در یه سطحن و تفاوتی ندارند البته به جز گلر
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 01-01-2012 at 19:15.

8. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دفاع انگلیسی استقلال فردا می آید/ ساموئل باورش شد که ایران امن است

جی لوئید ساموئل پس از یک هفته استراحت در لندن تصمیم گرفت به تهران بیاید
    به گزارش خبرآنلاین ؛ جی لوئید ساموئل ، مدافع ترینیداد و توباگویی _ انگلیسی که هفته قبل به تهران آمد و چند روز را با استقلال تمرین کرد ، پذیرفت تا با استقلال قرارداد ببندد. این مدافع که سابقه بازی در لیگ برتر انگلیس و تیم هایی مثل آستون ویلا و بولتون و کاردیف سیتی را دارد . این مدافع پس از تمرین با استقلال به لندن برگشت و منصور پورحیدری اعلام کرد این مدافع به دلیل مشکلات سیاسی ، نمی خواهد به تهران برگردد.
    با این وجود پس از چند روز ، علی فتح الله زاده در گفت و گو با خبرآنلاین ؛ اعلام کرد:« ما با این بازیکن به توافق رسیدیم . او از فردا به تهران بر می گردد و در تمرینات استقلال شرکت می کند. با خرید این مدافع دیگر نیازی به خرید دفاع نداریم. او بعد از مذاکرات با ما ، دغدغه هایش برای ورود به تهران که دغدغه های سیاسی بین ایران و انگلیس بود ، حل شده.»
    با رفتن ساموئل از ایران ، پورحیدری گفته بود به دلیل اتفاقات مربوط به سفارت انگلیس در تهران ، ساموئل را از حضور در کشورمان ترسانده اند اما به نظر می رسد او که شرایط امن تهران را دیده ، تصمیمی شخصی برای حضور در استقلال گرفته است.

10. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جباری اجازه بازگشت کرار را صادر کرد!/ عراقی پرحاشیه، استقلالی ماند

مجتبی جباری که پس از درگیری لفظی با بازیکن عراقی اعلام کرده بود اگر جاسم کرار در استقلال باشد حتی یک لحظه دیگر هم برای این تیم به میدان نخواهد رفت، به بازگشت این بازیکن رضایت داد

سایت گل- جلسه تصمیم گیری در مورد جاسم کرار بازیکن عراقی تیم فوتبال استقلال ساعاتی قبل با حضور علی فتح الله زاده، منصور پورحیدری، پرویز مظلومی و مجتبی جباری برگزار شد و در پایان حاضرین به بازگشت کرار به تمرینات استقلال رای دادند. به گزارش خبرگزاری مهر قرار است کرار از روز دوشنبه به تمرینات استقلال برگردد. این بازیکن عراقی در دقایق پایانی دیدار استقلال برابر سایپا مهر کرج بر سر زدن ضربه ایستگاهی با مجتبی جباری درگیری لفظی پیدا کرد و اگر دخالت بازیکنان استقلال نبود کار به جاهای باریک کشیده می شد. پس از این دیدار مجتبی جباری در مصاحبه اش اعلام کرد اگر کرار در استقلال باشد یک دقیقه هم در این تیم نخواهد ماند.

با این تهدید که در آستانه دیدار برابر پرسپولیس در رقابتهای جام حذفی صورت گرفت مسئولان باشگاه استقلال جاسم کرار را از حضور در تمرینات محروم کردند اما جباری پس از عذرخواهی از مظلومی برگشت و در دیدار برابر پرسپولیس هم بازیکن برتر میدان شد. در زیر بخش هایی از مصاحبه معروف مجتبی جباری را می خوانید:« من می‌خواستم ضربه ایستگاهی را بزنم و کرار آمد و خواست ضربه را بزند زیرا زاویه‌ای نبود که کرار بتواند دروازه را باز کند اما این بازیکن گفت پارسال از این ناحیه به استقلال گل زده است و من هم به او گفتم برود. وی اضافه کرد: در رختکن هم می خواستم با این بازیکن برخورد کنم اما به احترام بچه‌ها که گفتند کرار در ایران غریب است و از کشور دیگری آمده، کاری با او نداشتم. البته قسم خوردم اگر این بازیکن یک دقیقه دیگر در استقلال بماند، در این تیم نمانم، این حرف‌هایی که می زنم کاملا جدی است. وقتی سرمربی تیم در تمرین روی نیمکت حضور دارد و یک قدم هم به داخل زمین نمی‌گذارد و در نهایت برخوردی با بازیکنی چون کرار نمی‌شود، این اتفاق در داخل زمین رخ می‌دهد. متاسفم از اینکه یک بازیکن عراقی به ایران می‌آید و برای ما تصمیم می‌گیرد. این اتفاق نتیجه سهل انگاری کادرفنی است که برخوردی با این بازیکن نکرده است.».
    با همه این حرف ها، مجتبی حالا به بازگشت کرار رضایت داده و احتمال از این بعد همه شان فقط و فقط به موفقیت استقلال در ادامه رقابت های لیگ و شادی دل هواداران فکر خواهند کرد!

12. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با ارسال نامه‌ای به باشگاه استقلال فولاد خوزستان خواهان به خدمت گرفتن کرار شد
    عجب قصه ای شده ها
    چرا اینطوری میکنند اینا؟هرکی نمیخواد کرار باشه خودش بره
    بدیمش به فولاد که چی بشه؟فولاد 11 تا بازیکن اصلیشم بده باز کرارو نباید بدیم بهشون.چه برسه به این که فقط میخوان پول بدن کرارو بگیرن
    این چه وضعیه اخه واسمون درست کردین؟روزی 20 بار جلسه میذارن واسه این بنده خدا صبح میگن میمونه شب میگن میره.انگار میخوان صدامو محاکمه کنند

کرار بره کی میخواد جاشو پر کنه؟دریبلزن شوتزن سرعتی قد بلند پاسر فوق العاده.اصلا تو لیگ مثل کرار داریم؟به راحتی داریم از دستش میدیم...اگه عصبی میشه دلیل اصلیش بازیکنای خودمونن

14. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کرار از استقلال جدا شد

کرار از استقلال جدا شد
    سایت گل- شب گذشته جاسم کرار بازیکن عراقی استقلال در جلسه ای با حضور مدیران باشگاه شرکت کرد و خبرها از توافق طرفین حکایت می کردند. حتی گفته می شد مجتبی جباری هم با بازگشت کرار به ترکیب تیم موافقت کرده است.
    اما ساعتی قبل و در عین شگفتی توسط نسیم آنلاین اعلام شد که کرار از استقلال جدا شده است. درباره جزئیات این خبر و مقصد بعدی این بازیکن هنوز خبری منتشر نشده است.

16. این کاربر از 3D-Max بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

حرفهای آندوی آبی ​پوش کتاب نمی​خواند بیلیارد می​رود!

هافبک ارمنی استقلال گفت: چون تنبل هستم سراغ کتاب خواندن نمی روم!
    به گزارش «24»، آندرانیک تیموریان هافبک جنگده و انرژیک استقلال در گفت و گو با خبرنگار ما حرف های متفاوتی را بر زبان آورده که در زیر می خوانید:
    *در بیرون زمین آدم شوخی هستم اما در میدان با هیچ کسی شوخی ندارم.
    *قدیم ها که بازیکن ابومسلم بودم به همراه مجتبی جباری مثنوی معنوی می خواندیم اما حالا دیگر کتاب نمی خوانم چون تنبلی می کنم.
    *اوقات فراغت من با دو چیز پر می شود ؛ استخر و بیلیارد.
    *نمی دانم در آینده و بعد از فوتبال چه کاره می شوم اما شاید مدیرعامل شدم.
    *امسال فقط یک تیم می تواند حریف ما شود و آن هم خود استقلال است؛ اگر ما خودمان قهرمانی را از خودمان نگیریم، تیم دیگری نمی تواند!
    *تا به حال به این موضوع که چه شخصیت تاریخی را دوست دارم فکر نکرده ام؛ البته شخص خاصی نیست که طرفدار وی باشم.
    *یکی از بهترین خاطراتم که هیچوقت فراموشش نمی کنم این فصل بود؛ وقتی وارد رختکن شدم و دیدم بچه ها برایم درخت کریسمس گذاشته اند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اميرحسين صادقي: استقلال بهتر است به قهرماني در جام حذفي دلخوش باشد/ طلبم را ندهند به زودي شكايت مي‌كنم/ جدايي مجيدي به استقلال ضربه مي‌زند

به نظر من استقلال با رفتن فرهاد مجيدي وضعيت متزلزلي پيدا خواهد كرد و ضربه خواهد خورد. در ضمن پيدا كردن جايگزين براي فرهاد خيلي سخت است

سايت گل – اميرحسين صادقي مدافع تراكتورسازي معتقد است كه تيمش اردوي خوبي را در كشور تركيه پشت سر گذاشت. صادقي در مورد وضعيت تراكتورسازي و مسائل مختلف ديگر به سوالات خبرنگار سايت گل پاسخ مي‌دهد.

· تركيه خوش گذشت؟

اردوي خوبي بود و امكانات خوبي هم در آنجا وجود داشت و تمرينات خوبي را هم پشت سر گذاشتيم.

· نتايج تراكتور در نيم فصل دوم بهتر مي‌شود؟

اگر توقعات كادرفني در مورد آمدن بازيكنان جديد برآورده شود و مشكل زمين چمن ورزشگاه يادگار حل شود مطمئنا مي‌توانيم در رقابت‌هاي امسال اول يا دوم شويم.

· يعني دنبال قهرماني هستيد؟

اگر اين مشكلاتي كه گفتم برطرف شود مي‌توانيم جزء مدعيان باشيم. الان متأسفانه زمين چمن ورزشگاه تبريز شرايط خوبي ندارد و اين براي ما مشكل‌ساز است.

· خيلي‌ها معتقدند امسال استقلال قهرمان ليگ مي‌شود. نظر تو چيست؟

استقلال تيم پرمهره‌اي است و اختلاف 6امتيازي با تيم دوم جدول باعث شده كه همه نگاه‌ها به استقلال باشد ولي تيم‌هاي ديگر هم تلاش مي‌كنند و براي قهرماني شانس دارند. به نظر من استقلال با رفتن فرهاد مجيدي وضعيت متزلزلي پيدا خواهد كرد و ضربه خواهد خورد. در ضمن پيدا كردن جايگزين براي فرهاد خيلي سخت است. من معتقدم استقلال در ادامه با مشكل مواجه خواهد شد.

· چرا؟

به غير از جدايي مجيدي بايد اين را هم در نظر گرفت كه استقلال در مرحله پلي‌آف ليگ قهرمانان آسيا حضور دارد و بايد فينال جام حذفي را هم انجام دهد. از طرفي بازي‌هاي ليگ هم به صورت فشرده برگزار مي‌شود. به نظر من استقلال بايد به قهرماني در جام حذفي دلخوش كند و اگر اين جام را آورد بي‌خيال ليگ شود. استقلال بايد از بين جام حذفي و ليگ برتر يكي را انتخاب كند.

· راستي به نظر تو كدام بازيكن استقلال مي‌تواند شرايط مناسبي براي بستن بازوبند كاپيتاني داشته باشد؟

بازيكناني مثل اميرآبادي و مجتبي جباري سال‌ها است كه در اين تيم بازي مي‌كنند. به نظر من استقلال آنقدر بازيكن بزرگ دارد كه در زمين نيازي به ليدر ندارد.

· راستي طلبت را از باشگاه استقلال گرفتي؟

متأسفانه هنوز پولم را نگرفته‌ام و دراين مورد حتي با آقاي پورحيدري هم حرف زدم. خيلي‌ها از استقلال شكايت كرده‌اند ولي من اين كار را نكردم. اما اگر پولم را ندهند من هم به زودي شكايت مي‌كنم. من در اين مدت نجابت به خرج دادم و هيچ حرفي نزدم ولي انتظار دارم كه باشگاه استقلال هم به فكر باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •