تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 320 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سروش حالت خوبه؟!
    از صحبتم درباره زیزو نقل قول میگیری بعد میگی لو و بعد درباره زیزو حرف میزنی؟!: دی

1.نگرفتی منظورم رو...مقایسه ونگر و زیزو...من واقعا نمیدونم این رو چجوری توضیح بدم...!
    2.نه نمیگم میشه مثل ونگر و مارو بی جام میذاره! میگم نشون داد اطلاعات لازم رو داره! وگرنه وضعیت جام ها رو که نمیشه نیومده پیش بینی کرد! فقط به نظر میرسه اطلاعات فوتبالی لازم رو داره...
    3.چه ربطی داره؟! بحث اینه که اونچه که هوادارا میخواستن رو نکرد و رفت از تیم! زیزو هم اگه مربی شه، هوادارا میخوان تیم رو قهرمان کنه که اگه نتونه، مشکلی بزرگی نیست! دی استفانو هم موفق نبود به عنوان مربی رئال!
    4.البته این بحث هوادارا..متاسفانه اینطوره واقعا..ایکاش خودمون میتونستیم بریم ورزشگاه تا تشویق رو یادشون بدیم!: دی
    5.اون روزنامه دست نشانده(!!) رو هم ولش کن اصلا! اهدا پلید آمریکا رو در سر داره!!: دی : دی
    6.چون زیزو الان کنار تیمه و میتونه از خوزه یاد بگیره وگرنه اگه به من باشه، میگم رائول باشه!
    *(البته همچین بد هم نیست که کهکشانیهای 1 رو روی نیمکت داشته باشیم و کهکشانی های 2 تویه زمین! دیگه حتی فیروز کریمی هم هرچی ماه رو کنه، کم میاره!: دی)

2. 3 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حالا همین یورو رو ببین که داره میاد..
    همینجا اگه لو با همین تیم جوونش، جز بهترین ها نبود! (به نظر خودم قهرمانه!)
    درسته فرق هست بین ملی و باشگاهی اما موضوع اینه که معمولا ملی سختر هست تا باشگاهی!
    یعنی وقتی لو ملی رو خوب میبره، باشگاهی رو هم احتمالا موفق میشه!
    ضمن اینکه به این توجه کنید که تیم آلمانی که همیشه با نظم بازی میکرد، از زمان اومدن لو، داره خیلی خلاقانه تر بازی میکنه که این نشون میده لو میتونه به کل روش کاری یه تیم رو عوض کنه که این خصوصیت رو فقط بزرگایی مثل مورینیو دارن!
    کسایی که توانایی کار ذهنی دارن و کارشون رو هم بلدن در نتیجه به خواستشون میرسن!
    از بحث مقایسه اینکه باشگاهی سخت تر هست یا ملی بگذریم چون از موضوع دور میشیم. منم نگفتم و نمیگم که نظرم روی کدوم هست.

در استعداد لو شکی نیست، در اینکه تو جام جهانی 2010 تیم آلمان متفاوتی رو فرستاد زمین که همه شیفتش شدن شکی نیست. با اون بازی حجومی، تکنیکی، شوت های قوی واقعا تیم مستحکمی رو فرستاد به زمین. در نهایت از رو ضربه کاشته گل خوردن و حذف شدن ( گل پویول از رو نقطه کرنر).

اما بیا یه نگاه به رکوردهای تیم آلمان تو چندسال اخیر بندازیم، در 10 جام جهانی گذشته:2 بار قهرمان، 3 بار نایب قهرمان، 2 بار مقام سومی، 3 بار هم در مراحلی مثل 1/4 نهایی حذف شدن.

میخوام اینو بگم که کلا تیم ملی آلمان یه روحیه، بنیه و قدرت عجیبی داره که تو همه ی تورنومنت ها قوی نشون داده. هرچند اینا از کار فوق العاده لو کم نمیکنه.

عوض کردن مربی خیلی مهم هست، یه مربی که میاد، همون اول با یکی دو بازیکن مشکل داره، اونا رو میذاره کنار و بسته به شرایط بازیکن داره که بتونن خودشون رو به مربی تحمیل کنن یا نه. کاری که هیگواین تا به حال چندین بار نشون داده میتونه انجام بده. من دوست ندارم لو بیاد، چند نفر از خوب هارو بفروشه و مثلا تیم رو با بازیکنای آلمانی پر کنه!

اینکه زیدان چی گفته، خیلی نمیشه روس حساب کرد چون کسی نمیدونه آینده چی میشه!
    اینکه کشف کردن و مربیگری فرق داره هم شکی نیست! اما بحث این نیست! بحث اینه که زیزو با این کشفش، یه جورایی نشون داد که مثل ونگر-ه! یعنی کسیکه کشفیاتش از روی اطلاعات فوتبالی هست و مربیگری (عمرا اگه منظورم رو رسوندم! فقط امیدوارم با اوردن اسم ونگر، متوجه حرفم شده باشی)
    اما در مورد شاید بد بودن دوران مربیگری زیزو...من این رو اصلا قبول ندارم! مثلا رائول رو ببین..از تیممون رفت اما کماکان اسطوره باشگاست و ازش صحبت میکنن هوادارا..زیزو هم همینه..اینکه بیاد مربی تیم بشه و نتونه تیم رو خوب هدایت کنه، حتی یخورده از محبوبیتش کم نمیکنه بدون شک!
    اما از اونور قضیه نگاه کن که بتونه موفق باشه زیزو...!
    ضمن اینکه ببین استادش کی میتونه باشه؟! خوزه!
    همونطور که خودت گفتی نتونستی منظورت رو خوب بهم انتقال بدی. مخصوصا با آوردن اسم ونگر بیشتر گیجم کردی!

تو زیزو رو دوست داری، همه ما رئالی ها دوستش داریم، اصلا کیه که قبولش نداشته باشه؟ من تا حالا حتی یک نفر رو هم ندیدم که بگه "زیدان که بازیکن نبود."

اما احساس میکنم این علاقه باعث شده رو دیدت تاثیر بذاره و ازش توقع نامعقول داشته باشی. مورینیو تقریبا بعد از 10 سال کار به عنوان دستیار و مربی و ... پورتو رو به جام برسونه و موفق بشه. حالا چطور از زیدان میخوای تو 2-3 سال همه ی دانش اون رو بگیره، با مال خودش ادغام کنه و یه مربی کارکشته بیاد بیرون؟

اگه زیدان تو کشف استعداد خوبه، باشه بذار باشه، بذار همون کاری که توش خوب هست رو بکنه. اگه حس میکنه تو مربی گری هم خوبه، بره مربی کاستیا بشه، هم مربی گری کنه هم کشف استعداد. موفق بود بیاد تیم 1.
    Last edited by kasra_khan2003; 01-02-2012 at 01:59.

4. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

کارت سرخیو راموس بخشیده نشد/ ۹۰ یورو جریمه شد

به گزارش خبرگزاری رئال مادرید بازیکن نه تنها بخشیده نشد بلکه ۹۰ یورو به خاطر حرکت خطرناک جریمه شد
    کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال اسپانیا ، درخواست فرجام خواهی رئال مادرید در مورد کارت زرد دوم سرخیو راموس در بازی برگشت مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری برابر بارسلونا که منجر به اخراجش شد را نبخشید تا این بازیکن از بازی بعدی کوپا ، محروم باشد.
    به گزارش گل به نقل از مرجع خبری رئال مادرید این بازیکن اهل سویا ، در ابتدا به علت اعتراض به داوری ، کارت زرد اولش را دریافت کرد و دقایقی پیش از اتمام بازی هم به علت برخورد با بوسکتس ، کارت زرد دومش را دریافت کرد .
    باشگاه اعتقاد داشت که راموس ، بوسکتس را نزده است اما کمیته مسابقات چنین اعتقادی نداشت . بدین ترتیب ، این بازیکن نه تنها بخشیده نشد بلکه ۹۰ یورو به خاطر حرکت خطرناک جریمه شد .
    سفر مورینیو و کارانکا به ماربیا

به گزارش خبرگزاری رئال مادرید ژوزه مورینیو و آیتور کارانکا، سرمربی و مربی رئال مادرید از روز آزاد مادریدی ها برای سفر به ماربیا بهره بردند. آنها در سفر به ماربیا، تمرینات زسکامسکو، حریف آتی تیمشان در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را زیر ذره بین گرفتند
    مربی رئال مادرید از هم کنون به بازی ۲۰ روز دیگر تیمش در لیگ قهرمانان اروپا مقابل زسکا مسکو می اندیشد و از همین رو برای تماشای تمرینات آنها به ماربیا سفر کرد
    زسکا مسکو این روزها اردوی زمستانی اش را در اسپانیا برپا کرده است و همین موضوع بهانه خوبی بود تا آقای خاص از نزدیک تمرینات این تیم را تماشا کند.
    مورینیو همچنین ویدئوی بازی این تیم مقابل تیم ماربیا فوتبال سنتر را تماشا کرد.دراین دیدار دوستانه، تیم روسی به لطف گل دقیقه ۱۷ مازو به پیروزی رسید

6. 4 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

"ژابی ، همه کاره ترین بازیکن ممکن "

ژابی آلونسو در روز 25 نوامبر ، سی ساله شد . یک سن ایده آل برای بازیکنی که زمانی که در خیابان های تولوزا به توپ لگد می زد و رویای حضور در تیمهای پایه رئال سوسیه داد را در سر می پروراند . ژابی به حدی از پختگی در مادرید رسید که تقریبا همه کاره تیم ملی اسپانیا در تیم دل بوسکه در کنار بوسکتز ، ژاوی و اینیستاست . او در همه بازیها حضور داشته ، هر چند که مورینیو سعی کرده که بازیکن ذخیره ای برایش پیدا کند که در روزهایی که نمی تواند در تیم باشد ، جایش پر شود .

محتوای مخفی: ............. 
    گزینه اصلی برای این کار ، شاهین بود . بهترین بازیکن سال گذشته بوندسلیگا که خیلی هم جوان است (23 سال ) به خواست خود مورینیو به تیم آمد . این یک انتخاب خود بود . بازیکنی ده میلیون یورویی (یک سوم قیمت کوئنت رائو ) ، تکنیکی و هماهنگ با اوزیل و خدیرا برای خو گرفتن به پایتخت اسپانیا . اما شاهین مصدوم شد تا جایی در برنامه های مربی پرتغالی نداشته باشد و ژابی می دانست که تیم ، بیش از هر زمان دیگری به او نیاز دارد و باز هم تصمیم گرفت که در تیم هر کاری که از دستش بر می آید بدهد و از آن پاسهای بلند جادویی خود بدهد . روز شنبه اما بالاخره خسته شد تا برود و دوش بگیرد . استراحت کرد تا دوباره سرحال شود . برگرد که به تو نیاز داریم ...
    توماس رونکرو

.............................................ــ ــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ....................... ......................
    تفاوت در عملکرد خارج از خانه رئال و بارسا ، سرنوشت ساز در راه لالیگا

رئال مادرید ، آرام آرام برای لالیگا می تازد . فاصله با بارسلونا به عدد هفت رسیده است . رئال مادرید با ثبات تر از حریفش بوده و به خصوص در خارج از خانه عملکرد درخشانی داشته است ، در حالی که تیم گواردیولا در خارج از نیوکمپ ، امتیازات مهمی از دست داده است .
      محتوای مخفی: .......... 
    با تساوی بارسا با ویارئال ، کاتالان ها سیزدهمین امتیاز خارج از خانه خود را از دست دادند ، آماری که فاصله زیادی تا پنج امتیازی که رئال مادرید از دست داده ، دارد . کاتالان ها کم کم تبدیل به یک تیم قابل پیش بینی می شوند که حریفان راحت دستشان را می خوانند . در حالی که برخی گمان می کردند برد در زمین مالاگا ، به معنی این بوده که تیم گواردیولا بالاخره به روزهای خوبش در خارج از خانه برگشته ، اما به نظر می رسد این فقط یک سراب بود . انها در خارج از استادیومشان فقط 16 گل زده اند
    رئال سوسیه داد ، والنسیا ، اتلتیک ، اسپانیول و ویارئال ، تیمهایی بودند که از بارسلونا در استادیوم هایشان ، امتیاز داده بودند در حالی که ختافه نیز آنها را شکست داده است . اما رئال مادرید به جز راسینگ و لوانته ، همه بازیهای خارج خانه را برده است .

منبع:مرجع اخبار رئال

.................................................. ...

محتوای مخفی: ... 
    واقعا بارسا این فصل تو بازی های خارج از خانه خیلی بد نتیجه گرفته

8. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

عوض کردن مربی خیلی مهم هست، یه مربی که میاد، همون اول با یکی دو بازیکن مشکل داره، اونا رو میذاره کنار و بسته به شرایط بازیکن داره که بتونن خودشون رو به مربی تحمیل کنن یا نه. کاری که هیگواین تا به حال چندین بار نشون داده میتونه انجام بده. من دوست ندارم لو بیاد، چند نفر از خوب هارو بفروشه و مثلا تیم رو با بازیکنای آلمانی پر کنه!
    نه نه نه نه!
    من کی گفتم خوزه رو الان عوض کنیم!
    اگه به من باشه که میگم تا زمان بزنشستگیش باید داشته باشیمش!
    اما همه میدونیم که خوزه خواهد رفت! اونم زود! (نهایتا همون 4 سال قرارداد رو بمونه!)
    در نتیجه باید به فکر مربی باشیم چون نکته اینه که تیم هایی که خوزه رو داشتن، فکر میکردن حالا حالاها قرار داشته باشنش (چون شرایط خوب بوده) و در نتیجه به فکر بعد از خوزه نبودن!
    من میگم ما نباید اینطوری باشیم! ما باید به فکر یه جانیشین باشیم از الان و چند تا کاندید داشته باشیم و بررسی کنیم وضعیتشون رو...
    اما احساس میکنم این علاقه باعث شده رو دیدت تاثیر بذاره و ازش توقع نامعقول داشته باشی. مورینیو تقریبا بعد از 10 سال کار به عنوان دستیار و مربی و ... پورتو رو به جام برسونه و موفق بشه. حالا چطور از زیدان میخوای تو 2-3 سال همه ی دانش اون رو بگیره، با مال خودش ادغام کنه و یه مربی کارکشته بیاد بیرون؟
    خب اینکه مثال ضدش زیاد میشه براش اورد از مربی هایی که فصل بعد از بازیشون موفق هم بودن!
    نمونش مربی رقیب!
    بعد اینکه زمانی رو که خوزه داشته از مثلا بابی رابسون تئوری یاد میگرفته، زیدان اون زمان زندگیش رو تویه زمین فوتبال عملی داشته یاد میگرفته!
    پس یه چیزایی حالیشه!: دی
    حالا اینکه بره تجربه کسب کنه هم قبول دارم..اما خب..یه سری هستن که نیازی نیست و تواناییش رو دارن و من میگم احساس میکنم زیزو یکی از همون افراده...

اصلا اینا رو ول کن...الان تو خودت کی مد نظرته برای مربیگری رئال بعد از رفتن خوزه؟!

10. 2 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

as
    بارسایی ها هم از داوری صحبت می کنند
    گواردیولا :" اگر صحبت کردن از این که پنالتی بوده گلایه است ، پس ما هم گلایه می کنیم "
    راسل :" در حال حاضر ، شرایط داوری ها برای ما خوب نیست "
    مسی :" نمی گذارند با آنها صحبت کنیم ، مغرور هستند و ما را تهدید می کنند "
    کریستیانو " از محبت برنابئو ممنونم "
    رفتارش عوض شده و برنابئو نامش را صدا می زند
    MARCA
    توجیه همیشگی
    در ابتدا به گلایه های رئال مادرید اعتراض داشتند و حالا راسل فلسفه آبی و اناری ها را رد می کند
    راسل :" نحوه ی قضاوت داوران برای بارسا یکسان نیست "
    کایخون :" فکر می کردم بارسایی ها از داوری صحبت نمی کنند "
    گواردیولا :" این بدگمانی به فوتبال لطمه می زند "

12. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این مقایسه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت گل هم واقعا مزحک، چرند و احمقانه هست!

تو اولین مسابقه به رونالدو 6.5 داده و به مسی 7.5.

رونالدو تو بازی با Granda یکی از گل های تیم رو به ثمر رسونده، حتی تو گل بنزما هم تاثیر داشته، شوت های بیشتری زده، پاس های درستش هم بیشتر از مسی هست!

در حالی که مسی تو بازی با اسپانیول نه گل زده، نه پاس گل داده، نه پاس های درستش بیشتر هست، کلا هم یه شوت زده که اونم تو چهارچوب نبوده.

+

تو تصاویری که برای این مقاله استفاده کردن هم میشه کاملا تعصب و تبعیض رو دید. عکس مسی رو در حالی که توپ طلا تو دستش هست رو گذاشتن کنار عکس رونالدو در حالی که رو صورتش نور لیزر انداختن.

14. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کایخون: فکر میکردم بارسلونا از داوری گلایه نمیکند

خوزه کایخون نسبت به اعتراض ژاوی و مسی به داور واکنش نشان داد و گفت که تصور میکردم آنها درباره داوری صحبت نمیکنن.

این بازیکن 24 ساله به مارکا گفت: "تصور میکردم که بارسا درباره داوری صحبت نمیکنه. حتما یه چیزی عوض شده. نمیدونم. "

وی همچنین اعلام کرد که نسبت به پس گرفتن قهرمانی لالیگا و آوردنش به پایتخت اسپانیا خوشبین است.

" فکر نکنم که اونا (بارسلونا) بیش از این دستپاچه بشن چون ما هفته پیش خوب بازی کردیم. فکر میکنم که مادرید همیشه خوب بوده. "

" این باشگاه همیشه هدفش این بوده که تمام بازی هارو ببره و تا جایی که ممکنه جام فتح کنه. "

بازیکن سابق تیم اسپانیول همچنین این شایعه را که مورینیو قصد جدایی از باشگاه را دارد رو رد کرد و معتقد است که رفتار مورینیو نشان از جاه طلبیش برای کسب موفقیت با این تیم دارد.

" من اونو هرروز میبینم، مایل به کار کردن و مشتاق برای انجام دادن کارهای بزرگ برای رئال مادرید. برای من و همه اون مربی ایده آل تیم رئال هست. "

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 11 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اصلا اینا رو ول کن...الان تو خودت کی مد نظرته برای مربیگری رئال بعد از رفتن خوزه؟!
    سوال خوبی بود

آوردن کاپلو بعد از اون کاری که باشگاه یا بهتر هست بگم رومان کالدرون باهاش کرد یکم سخت هست. اما امکانش هست. اگر اشتباه نکنم بعد از اتمام بازی های یورو 2012 به میزبانی لهستان و اوکراین، قراردادش تمام میشه و گمان نمیکنم تمدید هم بشه. قرارداد کاپلو 4 سال و نیم بود و از 7 ژانویه 2008 شروع شد.

کاپلو اعلام کرده بود که انگلستان آخرین تیمی هست که مربی گریش رو انجام میده، ولی گمون کنم بشه راضیش کرد.

وقتی تیم ملی اسپانیا تو جام جهانی 2006 از فرانسه باخت و حذف شد، آراگونس بخاطر ضعف بدنی بازیکنای اسپانیا ( همه قدشون زیر خط فقر! ) رو آورد به tiki-taka. البته من بخاطر اینکه اون توانایی پیاده کردن tiki-taka رو داره نمیگم، بخاطر این میگم که میتونه از متدهای مختلف استفاده کنه.

نمیدونم احتمال اینکه بیاد رئال چقدر هست. برای همین اون رو گذاشتم.

//

این دوتا مورد از نظر من بهترین جانشین های ممکنه هستن ولی نمیشه از اشخاص دیگه ای مثل بنیتز هم گذشت. البته در مورد شخص بنیتز یا آرسن ونگر، بعضی از دوستان تصورشون اینه که اگه بیان رئال، همون سبک دفاعی یا فقط بازیکن پروری رو ادامه میدن که من قبول ندارم. به نظرم توانایی اونا خیلی بالاتر از این حرفاست!

یادمون نره که وقتی مورینیو اومد رئال، همه گفتن رئال تمام بازی هاشو 1-0 یا 2-1 میبره.
    اما الان دیگه کسی جرات نمیکنه به تیمی که یکی از بهترین آمارهای گل زنی در سطح اروپا داره، همچین اتهامی بزنه. پس مهمه که مربی کجا کار میکنه، تو کدوم لیگ، کدوم تیم و با چه بازیکنایی. مطمئنن ونگر وقتی بیاد رئال و بودجه خوب باشگاه رو ببینه، در صورت نیاز هرکی رو بخواد میخره.

18. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

این مقایسه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت گل هم واقعا مزحک، چرند و احمقانه هست!
    تو اولین مسابقه به رونالدو 6.5 داده و به مسی 7.5.
    رونالدو تو بازی با Granda یکی از گل های تیم رو به ثمر رسونده، حتی تو گل بنزما هم تاثیر داشته، شوت های بیشتری زده، پاس های درستش هم بیشتر از مسی هست!
    در حالی که مسی تو بازی با اسپانیول نه گل زده، نه پاس گل داده، نه پاس های درستش بیشتر هست، کلا هم یه شوت زده که اونم تو چهارچوب نبوده.
    تو تصاویری که برای این مقاله استفاده کردن هم میشه کاملا تعصب و تبعیض رو دید. عکس مسی رو در حالی که توپ طلا تو دستش هست رو گذاشتن کنار عکس رونالدو در حالی که رو صورتش نور لیزر انداختن.

کسری جان خودتو زیاد ناراحت نکن
    خب هر کسی طرفدار یه تیمیه و اینجوری میخواد بیان کنه
    بالای سایت گل هم بنویسن
    سایت هواداران بارسلونا بهتره
    [حذف شد]
    .......................................
    دی ماریا پا به توپ شد

بازیکنان رئال مادرید امروز صبح برای دومین بار برای بازی با ختافه تمرین کردند . نکته مثبت ، بازگشت آنخل دی ماریا بود که در کنار ژابی آلونسو ، په په و اوزیل زیر نظر روی فاریا تمرین کرد . بازیکن آرژانتینی بعد از آن پا به توپ شد و دقایقی هم زیر نظر کارلوس لالین تمرین کرد . ژابی هم با سرعت کمتری تمرین کرد تا هر چه زودتر تمرین کند .

مورینیو در این تمرین 26 بازیکن در اختیار داشت که 21 تا از تیم اصلی بودند و پنج تا از آکادم (ناچو ، دنیس ، موراتا ، الکس و مرچان ) . مربی ، بازیکنانش را به سه دسته تقسیم کرد ، یکی دروازه بان ها زیر نظر سیلوینو لورو ، یکی په په ، ژابی ، اوزیل و دی ماریا زیر نظر دی ماریا و دسته دیگر ، باقی بازیکنان .
    Last edited by pcforlife; 01-02-2012 at 17:04. دليل: بخش حذف شده (اسپویلر) = زمینه ساز حاشیه

20. 9 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •