سلام به همه می خواستم نحوه ی انلاین بازی کردن ( کال اف دیوتی mw3) برای ایکس باکس رو توضیح بدید ممنون میشم
سلام به همه می خواستم نحوه ی انلاین بازی کردن ( کال اف دیوتی mw3) برای ایکس باکس رو توضیح بدید ممنون میشم
درخواست معرفی بازی در همین سبک
من این بازی رو کردم و خیلی خوب بود گرافیک عالی داشت گاهی واقعا فکر میکردم خوم در محیط بازی هستم.
میخواستم بدونم چه بازی های دیگه ای در همین سبک هستن یچیزی مثل مکس پین یاشه گرافیک خوب داشته باشه
هم واقعی باشه هم قشنگ و به یاد ماندنی بچگانه نباشه
1گرافیک
4گیگ رم و سی پی یو i7
CoD های دیگه رو هم بازی کن اگه بازی نکردی تا حالا.
Battlefield
سری بازی های Ghost Recon
سری بازی های Medal of Honor
سلام من هر کاری میکنم نمیتونم ماکارو رو بکشم با هلی کوپتر فرار میکنه چیکار کنم؟
بیشتر تلاش کن!
چطوری باید برم آخه؟من 2 دقیقه مونده میرسم به اونجایی که ساختمون خراب میشه یوری میگه برو بعد میام بالا همینکه میرسم بالا ماکارو سوار هلی کوپتر میشه میره بعد اصلا اسلحه ندارم اون بالا بگین چطوریه ممنون
با سلام ...
من دنبال کرک Skidrow برای این بازی میگردم اگه کسی لینکش رو داره بذاره !!!!
من قبلا از کرک Reloadedاستفاده میکردم ولی الان دیگه کار نمیکنه میخواستم بدونم علتش چی میتونه باشه ؟؟؟؟؟![]()
Last edited by kiar; 06-06-2012 at 18:08.
مهم نیست. باید برسی سر سکو بعد بپری. cpt price و دست کم نگیر. با چاقو دخل خلبانو میاره!!!
سلام من این بازی رو نصب کردم..
همون اول های بازی احساس کردم نور بازی خیلی کم هست....توی تنظیمات هم وقتی نور رو میبرم بالا..گرافیک بازی به شدت میاد پایین..
چرا بازی اینقدر تاریک هست ؟ واسه همه اینجوریه ؟ گرافیک نور آفتاب چرا اینقدر پایینه ؟ خیلی مصنوعیه .!! من توی MW2 به نظرم گرافیک و نور ..خصوصا نور آفتاب این جوری نبود..این در صورتی هست که من با بالاترین تنظیمات بازی میکنم..
منم اول این مشکلو داشتم ولی وقتی تنظیمات گرافیک بازی رو بالا بردم یکم درست شد اما فکر نمیکنم مشکل از گرافیک باشه شاید خودشون این طوری
ساختن که محیط بازی حال و هوای یه جنگ واقعی رو داشته باشه ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)