تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 241 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

سلام و خسته نباشین
    اگه لطف کنین و بگین چجوری یا به چه نرم افزاری میشه irq ها رو دید و متوجه شد که مشکل از اونا ست یا نه
    و با چه نرم افزاری میشه irq ها رو تغییر داد ممنون میشم
    سلام
    IRQ ِها رو می تونید توی System Information ببینید کافیه همین عبارت رو در Start تایپ کنید.
    در ضمن متوجه منظورتون از تغییرشون نشدم!

اینم اضافه کنم توی لیست درایورهاتون 3 تا درایور قدیمی هست که ممکنه مشکل از اونا باشه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برنامه AbitEQ رو پاک کنید ببینید مشکل پابرجاست یا نه در ضمن درایور مودم هم قدیمی هست اونم جدا کنید ببینید حل میشه یا نه!

اگر یک گزارش کاملتر هم از سیستم بدید شاید کمک بکنه.
    Last edited by FerineFast; 09-12-2013 at 11:54.

2. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 880446534's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    من حدودا 3-4 ماه پیش bsod داشتم که دوستان گفتن ماله رم لبتابته. منم با کلی اکراه قبول کردم و مشکل حل شد.
    دیروز یه دفعه ای bsod اومد. منم به هوای دفعه ی قبلی رم رو در اوردم و دوباره جا زدم ولی امروز باز bsod اومد.
    مشکل کجاست؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by 880446534; 11-12-2013 at 18:55.

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

مشکلم رو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کردم، مساله اینه که چون ویندوز تازه نصب شده و اصلا وارد نمیشه اون برنامه هارو نمیتونم نصب کنم، وارد Safe mode هم نمیشه و میگه باید مرحله آخر نصب انجام بشه، از بوت ویندوز و از طریق Repair تونستم فایل اکسپلورر رو باز کنم و رفتم تو پوشه ویندوز اما فایل یا پوشه minidump وجود نداشت، اما فایل MEMORY.dmp بود که حدود 400 مگ حجمش بود، دستور CHKDSK /R رو که چند دفعه تو این تاپیک دیدم اجرا کردم فرقی نکرد، طبق توضیحاتی که تو این تاپیک خوندم به نظر خودم چون ویندوز و درایورهای قبلیم پاک نشده و دوباره ویندوز رو روی همون نصب کردم باعث این مشکل شده، البته چندباری با این صفحه آبی روبرو شده بودم که احتمالا واسه overclock کردن cpu بود اما از وقتی سیستم روی اورکلاک Stable شد دیگه صفحه آبی رو ندیدم حالا نمیدونم ربطی به این داره یا نه، بایوس هم به آخرین ورژن آپدیته و set default هم کردم، خواهشا راهنمایی کنید این چیزایی بود که به فکرم رسید اگه اطلاعات دیگه ای لازمه بگید که بگم، مرسی

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

سلام
    من حدودا 3-4 ماه پیش bsod داشتم که دوستان گفتن ماله رم لبتابته. منم با کلی اکراه قبول کردم و مشکل حل شد.
    دیروز یه دفعه ای bsod اومد. منم به هوای دفعه ی قبلی رم رو در اوردم و دوباره جا زدم ولی امروز باز bsod اومد.
    مشکل کجاست؟؟

مشکل شما از memory_corruption هست و باید حتما یک تست مموری با برنامه زیر کنید ممکنه طول هم بکشه ولی حتما بزارید حداقل 7 Step بره جلو و ریست نکنید.

یک فلش به کامپیوتر وصل کنید و فورمت کنید بزارید برنامه بالا روش فایلهای بوت رو بریزه ویندوز رو ریست و با فلش بوت کنید.

6. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

مشکلم رو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کردم، مساله اینه که چون ویندوز تازه نصب شده و اصلا وارد نمیشه اون برنامه هارو نمیتونم نصب کنم، وارد Safe mode هم نمیشه و میگه باید مرحله آخر نصب انجام بشه، از بوت ویندوز و از طریق Repair تونستم فایل اکسپلورر رو باز کنم و رفتم تو پوشه ویندوز اما فایل یا پوشه minidump وجود نداشت، اما فایل MEMORY.dmp بود که حدود 400 مگ حجمش بود، دستور CHKDSK /R رو که چند دفعه تو این تاپیک دیدم اجرا کردم فرقی نکرد، طبق توضیحاتی که تو این تاپیک خوندم به نظر خودم چون ویندوز و درایورهای قبلیم پاک نشده و دوباره ویندوز رو روی همون نصب کردم باعث این مشکل شده، البته چندباری با این صفحه آبی روبرو شده بودم که احتمالا واسه overclock کردن cpu بود اما از وقتی سیستم روی اورکلاک Stable شد دیگه صفحه آبی رو ندیدم حالا نمیدونم ربطی به این داره یا نه، بایوس هم به آخرین ورژن آپدیته و set default هم کردم، خواهشا راهنمایی کنید این چیزایی بود که به فکرم رسید اگه اطلاعات دیگه ای لازمه بگید که بگم، مرسی
    متاسفانه تا دسترسی به فایل دامپ نباشه نمی شه گفت دقیقا مشکل از کدوم درایور مشکل داره تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که اول از همه دستور زیر رو توی محیط CMD و Repair ویندوز اجرا کنید ببینید چیزی پیدا می کنه ؟

sfc /scannow

و در مرحله بعد باید یک ویندوز دیگه در کنار این ویندوز روی یک درایو دیگه نصب کنید و از داخل اون بهتون بگم خودتون فایل MEMORY.dmp رو دیباگ کنید چون آپلود 400 مگ عقلانی نیست.

8. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

متاسفانه تا دسترسی به فایل دامپ نباشه نمی شه گفت دقیقا مشکل از کدوم درایور مشکل داره تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که اول از همه دستور زیر رو توی محیط CMD و Repair ویندوز اجرا کنید ببینید چیزی پیدا می کنه ؟

sfc /scannow

و در مرحله بعد باید یک ویندوز دیگه در کنار این ویندوز روی یک درایو دیگه نصب کنید و از داخل اون بهتون بگم خودتون فایل MEMORY.dmp رو دیباگ کنید چون آپلود 400 مگ عقلانی نیست.
    دستور رو وارد کردم این پیغام رو میده:

there is a system repair pending which requires reboot to complete. restart windows and run sfc again.

چند بار ریستارت کردم بازم همین پیغام رو میده، چه کنم یه ویندوز دیگه نصب کنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

دستور رو وارد کردم این پیغام رو میده:

there is a system repair pending which requires reboot to complete. restart windows and run sfc again.

چند بار ریستارت کردم بازم همین پیغام رو میده، چه کنم یه ویندوز دیگه نصب کنم؟
    دستور رو به این صورت وارد کنید :
    sfc /scannow /offbootdir=f:\ /offwindir=f:\windows

به جای F هم درایوی که ویندوزتون نصب هست رو بریزید.

11. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دستور رو به این صورت وارد کنید :
    sfc /scannow /offbootdir=f:\ /offwindir=f:\windows

به جای F هم درایوی که ویندوزتون نصب هست رو بریزید.
    این پیغام رو میده:
    windows resource protection could not start the repair service

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

باید فایل x:\windows\winsxs\pending.xml رو یا رینیم کنید یا پاک کنید با دستورات DOS آشنایی دارید که؟
    لطفا بقیه بحث رو داخل پروفایل من ادامه بدید که تاپیک منحرف نشه

14. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mhimhdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Tehran, Arak

پيش فرض

دیشب سیستم من یهو Dump کرد یعنی Blue Screen اومد و سیستم ریست شد. بعد از بالا آمدن ویندوز پیغام داد که سیستم برای Repair باید ریست شود. سیستم رو ریست کردم اما پیغام Repair دوباره اومد. در ضمن بعد از هر ریست تنظیمات سیستم برمیگرده به حالت قبل از Dump یعنی اگر فایلی را تغییر بدم بعد از ریست دوباره به حالت قبل برمیگرده. بعضیا میگن مشکل از کومودوست که سیستم را فریز میکنه. حالا من چکار کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •