با سلام .
ممنون از پاسختون .
الان این موسسه مالی اعتباری مهر تحت نظر بانک مرکزی هست ؟ کسی اطلاع داره ؟ بعد چرا بالای این مرکز عنوان موسسه مالی مهر نوشته اما توی سایتش نوشته بانک مهر ؟
با سلام .
ممنون از پاسختون .
الان این موسسه مالی اعتباری مهر تحت نظر بانک مرکزی هست ؟ کسی اطلاع داره ؟ بعد چرا بالای این مرکز عنوان موسسه مالی مهر نوشته اما توی سایتش نوشته بانک مهر ؟
فعلا اینا یادم میاد
1-موسسات مالی اعتباری دسته چک بانکی ندارند
2-حواله بانکی ندارند
3-عابربانک شتابی ندارند
4-ذخیره قانونی نزد بانک مرکزی ندارند(این موقعی که بانک در معرض ورشکستگی باشه میتونه از محل اون ذخیره قانونی از بانک مرکزی وام بگیره ولی موسسات نه)
4-حداقل سرمایه لازم برای تاسیس بانک از موسسه بیشتره بانک اگه اشتباه نکنم 4000 میلیارد ریاله
5-بانک ها به تایید شورای پول و اعتبار میرسن
6-بانکها معمولا نسبت به موسسات از لحاظ قانونی و نظارت و حمایت بانک مرکزی وضعیت خیلی بهتری دارند.
شاید به زودی تبدیل به بانک بشه
کلا موسسه مالی اعتباری مهر جزء موسسات خوب هست ولی همانطور که عرض کردم یه سری محدودیتهایی رو دارند مثل عابر بانک شتابی و دسته چک و حواله و .... وگرنه با طی کردن مراحل قانونی به بانک تبدیل خواهد شد همانطور که قوامین شد.
شما اگه بعد از 9 ماه سپرده تون رو ببندید به شما جریمه تعلق میگیره یعنی سود 9 ماهه هرچه قدر باشه نیم درصد ازش کم میکنن و به شما این سود تعلق میگیره و دیگه سود 5 ساله برای شما محاسبه نمیشه
با سلام .
ممنون از پاشخ شما جناب masoud_62005
=======
اگر یک حساب داخل بانک داشته باشیم میتونیم چند تا سپرده روش باز کنیم ؟ مثلا یک سپرده بلند مدت و یک سپرده کوتاه مدت ؟ یا این که باید برای هر کدام یک حساب هم باز گرد ؟
دوست عزیز هر سپرده به یک حساب وصله یعنی مثلا سپرده بلند مدت یکساله به یک شماره حساب وصله و مثلا نمیشه دوتا سپرده به یک شماره حساب وصل باشه و هرکدام جدا
در مورد پنج ساله و سایر بلند مدت ها چون باید یک سپرده برای واریز سود هم معرفی بشه وقتی شما یک سپرده بلند مدت باز میکنید معمولا یک سپرده روزشمار را به عنوان مقصد سودهای آن سپرده معرفی میکنید و بانک در کنار ان بلند مدت یک کوتاه مدت هم برای شما افتتاح میکتد
پس اگر یک حساب داشته باشید نمیتوانید دو تا سپرده روش باز کنید
Last edited by M A S 0 U D; 04-05-2013 at 13:58.
دوست عزیز منظور من اینه من با اینکه سپرده پنج ساله دارم وباید پولم 5 ساله تو موسسه بخوابه
میتونم پولم بردارم؟ یعنی موسسه نمیتونه مخالفت کنه؟ شما 5 ساله سپرده گذاریی کردی حق نداری برداری
تو باشگاه مشتريان بانك ملت كارت شتابي اضافه كردم ولي بعد از دوماه امتيازاش ثبت نشده.به پشتيبانيش پيام فرستادم ميگه بايد صورتحسابت رو برامون ايميل كني و مشخص كني كدوم تراكنشها ثبت نشده.بانك ايران زمين هم صورتحساب نميده
يك موسسه مالي و اعتباري مهر داريم و يك بانك مهر اقتصاد كه باهم فرق دارندالان این موسسه مالی اعتباری مهر تحت نظر بانک مرکزی هست ؟ کسی اطلاع داره ؟ بعد چرا بالای این مرکز عنوان موسسه مالی مهر نوشته اما توی سایتش نوشته بانک مهر
بانک مهر اقتصاد همون موسسه مالی اعتباری مهره اگه دقت کرده باشید آرمشون هردو یکیه در واقع موسسه مالی اعتباری مهر به بانک تبدیل شده... اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما میتونی پولت و برداری ولی جریمه بهت تعلق میگیره یعنی سودی که بهت میدن سول پنج ساله نیست سود 9 ماهه منهای نیم درصد و بهت میدن ok؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)