این بازی برای PC ساخته نشده و اونی که شما بازی می کنید نسخه ی پلی استیشن 1 است که با شبیه ساز کار می کند.
اینجا درخواست بدید و لطفا عنوان بازی را به انگلیسی بنویسید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازی برای PC ساخته نشده و اونی که شما بازی می کنید نسخه ی پلی استیشن 1 است که با شبیه ساز کار می کند.
اینجا درخواست بدید و لطفا عنوان بازی را به انگلیسی بنویسید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
شما اگه این سیو رو دانلود و اجراش کنید می بینید که 6 تا کاغذ پرینت شده بیشتر نیست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[/CENTER]
سلام
اقا کسی تا بحال این دو تا دمو رو دیده ؟ من که هر کاری کردم نتونستم ببینم
Ann - Rival 2.0 - Blue
Time: Mon 9, Spring 1, 6:30 pm
Description: "Cliff's Dinner"
------------------------------------------
Elli - Heart 2.0 (note: as soon as purple heart)(note: weather irrelevant) - Purple
Time: Mon 9, Spring 1, 3:50 pm
Description: "Fun Work"
من دوتاش رو دیدم.
اولی وقتی قلب Ann صورتی هست در شب در طبقه دوم رستوران به Cliff غذا میده البته قبلش باید به کلیسا بروید تا اونجا Ann به کلیسا می یاد و به Cliff میگه که شب براش چیزی درست کرده.
دومی هم وقتی Elli قلبش صورتی هست در بیرون کلینیک از شما می پرسه که کار توی مزرعه چطوریه و چندتا گزینه داره که بهترینش Fun هستش.
با سلام خدمت تمامی دوستان
یه مشکل برام پیشاومده
وقتی بازی رو با Epsxe اجرا میکنم بازی سرعتش زیاده اگه می تونین برام توضیح بدید
از منوی config گزینه Video رو بیار و دوباره در کادر جدید config رو بیار.
حالا این دو گزینه رو تیک بزن :
![]()
باتــــــــــشکر از همه دوستان به خصوص A-H Entertainment عزیز
بگو شاید تو یه چیزی بدونی ... ما که خسته شدیم از بس تو این بازی درجا زدیم
سلام
من در روز یازدهم سال اول این بازی هستم . تو روز دهم رفتم ماهیگیری کردم و این بطری رو بدست اوردم
مثل اینکه دستور درست کردن سیب زمینی سرخ کرده تو اونه ... روز بیست و یکم بهار فستیوال غذاست در صورتی که من هنوز خونمو بزرگ نکردم که اجاق و بقیه وسایل رو داشته باشم ... میخواستم بپرسم که ایا این بطری رو باید به کسی دیگه بدم تا اون غذا رو برام درست کنه ؟ و یا اینکه من در سال اول نمیتونم تو فستیوال غذا شرکت کنم ؟
برای این فستیوال چیکار کنم ؟
نه خیر این بطری رو نمیشه به کسی داد تا برات غذا درست کنه!
سال اول هیچ راهی نیست که بشه مسابقه آشپزی رو برنده بشی فقط تنها راهش استفاده از کدهای گیم شارکه.
در ضمن اون غذا هم هیچ وقت توی مسابقه انتخاب نمیشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)