سلام يكي از دوستان لطفا راهنمايي كنه كه چه جوري شماره اي كه بخوام اضافه كنم روي سيم كارت ذخيره بشه
رام floyo 1.0
سلام يكي از دوستان لطفا راهنمايي كنه كه چه جوري شماره اي كه بخوام اضافه كنم روي سيم كارت ذخيره بشه
رام floyo 1.0
Last edited by adel10; 15-07-2011 at 10:56.
سلام دوستان.
من بازي hawx رو دانلود كردم از بخش بازي ها ولي ميگه 14 مگ ديگه اطلاعات نياز داره. به واي فاي دسترسي ندارم و با اينترنت خود گوشي هم نميتونم دان كنم. كسي اين 14 مگ رو سراغ داره جدا دانلود كنم؟
سلام آقا من برنامه fast rebootرو نصب كردم باهاش كه گوشيمو خاموش كردم وقتي بالا اومدم صفحه homeگوشيم ديگه نيست لانچر adwكه تو گوشيم نصب كردم فقط هست تو رو خدا كمكم كنين برنامه reboot رو هم پاك كردم خاموش روشنم كردم گوشيمو ولي نيومد بگين چيكار كنممممممممممم
بابا یکیم به ما یه نگاهی بندازه
یه رام رسمی رو با فلش ریختم تو گوشیم (رام 2.0.1.a.45) الان گوشیم هی ریست میشه
xrecovery هم ندارم و گوشیمم روت نیست
جون من کمکم کنید
در ادامه هم بگم که وقتی دارم رام رو میریزم یکی از فایلاشو فکر کنم نمیخونه یه عکس میزارم
سلام.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از فارسی پشتیبانی میکنه اما یه مشکلاتی داره مثلا وقتی اعداد و حروف رو قاطی هم بنویسی بد نشون میده. (ولی قابل تحمله)
باید حتما فکتوری ریست کنید قبل از نصب رام . اگه میخواید برنامه ها و شماره ها و.. پاک نشن با برنامه ازشون بک آپ بگیرید و توی رام جدید که نصب میکنید ریستور کنید.
بیس باند رو باید آپدیت کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)