برای شارژ دفعات بعدی بازم صبر کنم تا باتری کامل خالی شه ؟ اگه نه حدودا رو چه درصدی بگذارمش تو شارژ ؟
برای شارژ دفعات بعدی بازم صبر کنم تا باتری کامل خالی شه ؟ اگه نه حدودا رو چه درصدی بگذارمش تو شارژ ؟
حدود هفته ای یک بار سعی کنید کامل باتری خالی شه بعد شارژ کنید که گوشی ولتاژ تازه به باتریش برسه![]()
اگه این امکان برام بود که در هر دفعه باتری را کامل خالی کنم . این کار را بکنم ؟ یا همان هفته ای یک بار بهتره ؟
دفعات بعدی هروقت عشقت کشید بزن شارژ
و هر وقت خواستی در بیار
گوشیهای سونی اریکسون همین هستند و خراب نمیشند
ولی برای احتیاط بهتره وقتی گذاشتی شارژ تا فول شارژ نشده درش نیار
به عبارتی شبها بهترین زمان برای شارژ هست
تا صبح هم برقشو قطع نکنی موردی نداره
نه این کار اشتباهه
اینکار لازمه ولی نه هفته ای یکبار
1 ماه یه بار و حتی 2 ماه و بیشتر بهتره
چون هفته ای یکبار نیاز نیست
ممکنه اینکار به باطری ضرر برسونه
همون یکی دو ماه یه بار خوبه
قرمز جعبه اش نبوده احتمالن هلوگرامش بوده .
ممنون از توضیحاتونچون پستهام بعد تایید نمایش داده می شد و من داشتم صفحه به صفحه می خوندم جداگانه پست گذاشتم ببخشین
حالا 2 سوال دارم:
1. آیا از اونجاییکه باتریهاشون یکی هست arc s برای cpu ش باتری کم نمیاره؟
2. آیا میشه این کارت که میگین 8 گیگ هست رو تا 32 یا بیشتر افزایش داد؟
تشکر![]()
چطوری میشه این شارژ شدن گوشی موقع اتصال به usb را غیر فعال کرد ؟
چون ممکنه خیلی به usb وصل نباشه و به قول دوستمون تا شارژ کامل این ارتباط برقرار نباشه . این مورد به باتری آسیب میرسونه ؟
Last edited by far2009; 24-09-2011 at 19:52.
بله اون لیبل قرمز برای گارنتی اصلی محسوب میشه .نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- باطری آرک اس طبق گفتهای خوده سایت سونی و دیگر سایتا نه تنها کم نمیاره بلکه 45 تا 30 دقیقه تو مکالمه بیشتر دووم میاره .
2-بله تا 32 Gb تایید شده شاید در آِینده تا 64 gb هم ارتقا پیدا کنه الانم شاید بشه .
ایم مقایسه آرک و آرک اس رو نگاه کنید بیشتر سوالاتتونو جواب میده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان یه ارک 3 ماه کار کرده تمیز سیاه رنگ ( به غیر از 1. شکستگی بالای دکمه پاور 2. رنگ پریدگی خیلی جزئی قسمت پایین پنل پشتی جایی که ناخن میزارن تا پنل رو باز کنن )
رو چند بخرم خوبه ؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)