تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 1185 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307707 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

اره کمیابه اینجا. من از perfumeshopping گرفتم. که فکر نمیکردم اینجا پیدا بشه. تو مغازه ها فقط یکجا دیدم.
    jovan musk رو هم امتحان کن.
    من که بعید میدونم از جوان ماسک خوشش بیاد ولی بازم تست کن

والا دقیقا یادم نیست که شیرین بود کارون یا نه ولی انگار بویه مشک میداد.حالا نمیدونم اشتباه گرفتم یا نه؟چون

اون روز زیاد تست زدم.

2. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من که بعید میدونم از جوان ماسک خوشش بیاد ولی بازم تست کن

والا دقیقا یادم نیست که شیرین بود کارون یا نه ولی انگار بویه مشک میداد.حالا نمیدونم اشتباه گرفتم یا نه؟چون

اون روز زیاد تست زدم.
    جوان ماسک رو برای سنگین بودنش پیشنهاد دادم که برای کسی میخواست. هنوزم تو پاییز به سختی ازش استفاده میکنم.نفس تنگی بهم دست بده اگر کمی زیاد بزنم. caron تلخه . lavender یا اسطوخودسه و نمیدونم این گیاه اصلا بوش چطوره البته بیس نوتش هم نوشته مشک داره

4. 4 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

جوان ماسک رو برای سنگین بودنش پیشنهاد دادم که برای کسی میخواست. هنوزم تو پاییز به سختی ازش استفاده میکنم.نفس تنگی بهم دست بده اگر کمی زیاد بزنم. caron تلخه . lavender یا اسطوخودسه و نمیدونم این گیاه اصلا بوش چطوره البته بیس نوتش هم نوشته مشک داره
    به نظره من جوان ماسک یا بیژن بیژن مثله ادکنایه قدیمه زنونه میمونن.مثله هاوایی-هاواک-چارلی-اون موقع

نمیدونم داستان چجور بوده ولی از این چیزا خیلی خوششون میامده.دوسته خودم عاشقه جوان ماسک(پسره

ها)

ولی خودم کاره سنگین مردونه رو مثله درک -وان من شو-یا همین کارن-یا اون فوتو-یا اپن یا آزارو میدونم.

البته اون که شما هم به امین معرفی کردی فکر کنم همین جور باشه.یا لومانی
    Last edited by cyber861; 19-10-2011 at 20:43.

6. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب دیروز یه سری سمپل از آمریکا رسید دستم...درست و حسابی همشون رو تست نکردم هنوز ولی کرید آیریش تویید رو تست کردم و فوق العاده باید بگم شبیه فلوریس jf هستش...و البته شبیه کول واتر ولی کول واتر همون اولش یه بوی الکلی ای داره و کمی که میمونه بوش خوب میشه ولی فلوریس و کرید خیلی بهتر هستند و از همون اول بوشون عالی هست و حتی شاید فلوریس کمی بهتر باشه(از نظر من)..ولی فکر میکنم ماندگاری کرید بیشتر باشه...
    در ضمن کرید های ایران فکر نکنم بو و کیفیتشون به پای کرید هایی که کرید بوتیک میفروشه باشه..اونها هم 280 دلار قیمت دارند و کرید بوتیک هم فقط پاریس و دبی و نیویورک هستش...خود سایت کرید تنها محصولات این سه فروشگاه و یه سری فروشگاههای دیگه مثل نیمان مارکوس رو تایید کرده..
    از جان وارواتوز ارتیسان و مدل معمولیش رو تست کردم هر دو خیلی خوب بودند و واقعا نسبت به قیمتشون عالی هستند..ارتسان یه بوی مرکباتی باحالی داره...
    تام فورد گری ویتیور رو خیلی ازش انتظار داشتم ولی خیلی بهم حال نداد..همین طور دیور ساویج..
    آمن ماگلر هم اصلا خوشم نیمد...بوش شیرین و ونیلی هست ولی از نوع بدش...
    باز هم برای اطمینان یه سمپل تغ هرمس سفارش داده بودم که بتونم با محصولات تو ایران مطابقت بدم...
    دیزینگ ارتیسان هم ناامیدم کرد...
    راستی امشب هم رفتم و عطرهای امپر و اجمل رو اکثرا تست کردم..کوبیسم بوی خوبی داشت و کمیستری هم بوش جالب بود...ممورایز زنونه هم عالی بود....کلی هم از این مینی های 5 میلی داشت و دو تاش رو خریدم...
    سکرت باندراس هم که میگفتن شبیه وان ملیونه تست کردم و تقریبا درست میگن ولی کمی بوش ملایم تره....

8. 8 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

به نظره من جوان ماسک یا بیژن بیژن مثله ادکنایه قدیمه زنونه میمونن.مثله هاوایی-هاواک-چارلی-اون موقع

نمیدونم داستان چجور بوده ولی از این چیزا خیلی خوششون میامده.دوسته خودم عاشقه جوان ماسک(پسره

ها)

ولی خودم کاره سنگین مردونه رو مثله درک -وان من شو-یا همین کارن-یا اون فوتو-یا اپن یا آزارو میدونم.

البته اون که شما هم به امین معرفی کردی فکر کنم همین جور باشه.یا لومانی
    اره one man show رو هم باید می گفتم. ولی ماندگاریش برای من جالب نیست. درک ماندگاریش چطوره ؟ گفتی خریدی ؟

10. 3 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

خوب دیروز یه سری سمپل از آمریکا رسید دستم...درست و حسابی همشون رو تست نکردم هنوز ولی کرید آیریش تویید رو تست کردم و فوق العاده باید بگم شبیه فلوریس jf هستش...و البته شبیه کول واتر ولی کول واتر همون اولش یه بوی الکلی ای داره و کمی که میمونه بوش خوب میشه ولی فلوریس و کرید خیلی بهتر هستند و از همون اول بوشون عالی هست و حتی شاید فلوریس کمی بهتر باشه(از نظر من)..ولی فکر میکنم ماندگاری کرید بیشتر باشه...
    در ضمن کرید های ایران فکر نکنم بو و کیفیتشون به پای کرید هایی که کرید بوتیک میفروشه باشه..اونها هم 280 دلار قیمت دارند و کرید بوتیک هم فقط پاریس و دبی و نیویورک هستش...خود سایت کرید تنها محصولات این سه فروشگاه و یه سری فروشگاههای دیگه مثل نیمان مارکوس رو تایید کرده..
    از جان وارواتوز ارتیسان و مدل معمولیش رو تست کردم هر دو خیلی خوب بودند و واقعا نسبت به قیمتشون عالی هستند..ارتسان یه بوی مرکباتی باحالی داره...
    تام فورد گری ویتیور رو خیلی ازش انتظار داشتم ولی خیلی بهم حال نداد..همین طور دیور ساویج..
    آمن ماگلر هم اصلا خوشم نیمد...بوش شیرین و ونیلی هست ولی از نوع بدش...
    باز هم برای اطمینان یه سمپل تغ هرمس سفارش داده بودم که بتونم با محصولات تو ایران مطابقت بدم...
    دیزینگ ارتیسان هم ناامیدم کرد...
    راستی امشب هم رفتم و عطرهای امپر و اجمل رو اکثرا تست کردم..کوبیسم بوی خوبی داشت و کمیستری هم بوش جالب بود...ممورایز زنونه هم عالی بود....کلی هم از این مینی های 5 میلی داشت و دو تاش رو خریدم...
    سکرت باندراس هم که میگفتن شبیه وان ملیونه تست کردم و تقریبا درست میگن ولی کمی بوش ملایم تره....
    آرزو به دل موندیم این کرید رو تست بزنیم محصولاتش روتهران هم ندیدم جاهایی که رفتم.

این همه از تام فورد تعریف میکنن من که دو نمونشو تست کردم خوشم نیامده(بلک ارکید -اکسترم)ولی شاید

اون شیشه بی رنگه خوب باشه.

سکرت دو مدل داره فکر کنم.من اون سفیدش رو بو کردم.خوشم نیامد.

تو امپر فقط کوبیسم و مموریز بوشون خوبه.(نظره شخصی)

کمیستری بوش خیلی تنده ولی شاید بشه گفت بدک نیست.ولی هم گیج میکنه و هم لک میندازه.

مموریز زنونه هم باید تست کنم.ولی اگه مردونش رو تست کردی فکر کنم اولین ادکلنی که یادت بیاد دیور هوم

اسپرت باشه.ولی خب فقط نته اول.

اره one man show رو هم باید می گفتم. ولی ماندگاریش برای من جالب نیست. درک ماندگاریش چطوره ؟ گفتی خریدی ؟
    نه والا نیست تو اینجا.به ریسکش نمیارزه بگیرم چون زیاد از کارهایه کلاسیک خوشم نمیاد.ولی شایدم بیاد از این یکی.کاش همگی نزدیکه هم بودیم.

12. 5 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

راستی امین جان اکو دیویدوف رو تست کردی؟اگه از گیم خوشت میاد باید اینم دوست داشته باشی.

..............................

دوستانی که از بویه افتر شیو نیوآ خوششون میاد اینم هم تست کنن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بویه مردونه ی باحالی داره.
    Last edited by cyber861; 20-10-2011 at 00:01.

14. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

5 'گلایه از اساتید خودم

راستی امین جان اکو دیویدوف رو تست کردی؟اگه از گیم خوشت میاد باید اینم دوست داشته باشی.

..............................

دوستانی که از بویه افتر شیو نیوآ خوششون میاد اینم هم تست کنن.

کد:
    بویه مردونه ی باحالی داره.
    من نمیدونم چرا دوستان کم لطفی میکنن و با وجود اینکه من دیروز روشنگری کردم و عمدا از یکی از دوستانمون در همین تاپیک قیمت ادکلن one milion مردونه را چندین بار پرسیدم . دوستمون گفت : 15000 تومن خریدمش!!!!!!!!!! منم چندین بار گفتم چطوریه که مغازه ها این عطر را 100000 تومن میفروشند.تمام هدفم این بود که به همه اساتید خودم در این فروم بگم که بابا دور این perfumeshoping,,و...............,,,,,,,,,,,,,,, رو خط بکشید
    مگه نمیبینید 10 برابر دارن باهاتون حساب میکنن بازم ازشون با خریدتون حمایت میکنید!!!!!!!!!!!!!!!!!
    مگه پولتون رو از جوی آب پیدا کردید !!!!!!!!!!!!!!!!!
    یا شاید هم پولتون از پارو بالا میره که ادکلن 80% الکلی را 70000 تومان به بالا از این سایتای اینترنتی میخرید و آخرشم با کلی منت گذاشتن سرتون 20000 تومنم پول پیک ازتون می خوان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خودتون میدونید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از من حقیر فقط گفتن بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16. 3 کاربر از when بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من نمیدونم چرا دوستان کم لطفی میکنن و با وجود اینکه من دیروز روشنگری کردم و عمدا از یکی از دوستانمون در همین تاپیک قیمت ادکلن one milion مردونه را چندین بار پرسیدم . دوستمون گفت : 15000 تومن خریدمش!!!!!!!!!! منم چندین بار گفتم چطوریه که مغازه ها این عطر را 100000 تومن میفروشند.تمام هدفم این بود که به همه اساتید خودم در این فروم بگم که بابا دور این perfumeshoping,,و...............,,,,,,,,,,,,,,, رو خط بکشید
    مگه نمیبینید 10 برابر دارن باهاتون حساب میکنن بازم ازشون با خریدتون حمایت میکنید!!!!!!!!!!!!!!!!!
    مگه پولتون رو از جوی آب پیدا کردید !!!!!!!!!!!!!!!!!
    یا شاید هم پولتون از پارو بالا میره که ادکلن 80% الکلی را 70000 تومان به بالا از این سایتای اینترنتی میخرید و آخرشم با کلی منت گذاشتن سرتون 20000 تومنم پول پیک ازتون می خوان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خودتون میدونید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از من حقیر فقط گفتن بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    1 میلیون همه جا قیمتش حدود 70 دلاره. تا قبل از گرانی ها هم قیمت دلاریش می شد عطرها رو تهیه کرد. 30vil هم توضیح داد که از دستفروشی گرفته که همه جنسهاش تقلبیه .منتها از شانسش یک اورجینال توش پیدا شده و اون فروشنده هم شناخت نداشته که اصله . کجا میتونی 15 تومن پیدا کنی؟ غیر ممکنه.

18. 5 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

در سایت fragrantica فقط یک مدل از axe موجود است و اونم instinct است. خیلی ازش خوشم اومده .هرچند که بیشتر کاربرها بهش حمله کرده اند .بوی نسبتا fresh داره و کمی حس شادابی و سرخوشی به ادم میده و توش لطافتی داره که توی عطرهام یافت نمیشن. سازنده اش هم خانم Ann Gottlieb است که سازنده عطرهای مثل chic carolina herrea که عطر محبوب ارسنال خدابیامرز (برگرد حالا ،نمیشه؟) بود یا همین ck men که علی سایبر بهش اشاره کرد یا covet sara parker که mhek برای فروش گذاشته بود. یکی دوتا دیگه axe هم کار این خانمه
    کد:
    کد:

20. 6 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •