ممنون
والا فکرکنم يه ۴،۵ سالي داشته باشم
يعني الان اين آموزشه ۱۸ روز شده؟
ممنون
والا فکرکنم يه ۴،۵ سالي داشته باشم
يعني الان اين آموزشه ۱۸ روز شده؟
آره18 روزه اما بعضی حوزه های بسیج اون رو 15 روزه تمام میکنن.
وبرای هرسال فعالی بسیج پیوسته45روز کسر در نظر میگیرن.
یعنی شما4ماه تکمیلی(بشرطی که خدمتت توی سپاه باشه)+6ماه کسری برای 4سال فعالی=10ماه کسر خدمت
پ ن:ممکنه یه ماه این ور اون ور شه.
سلام دوستان عزیز
از دوستانی که امریه گرفتن یا راجع به امریه گرفتن اطلاعی دارند، خواهش میکنم یکم راهنماییم کنند
من فارغ التحصیل بهمن 89 رشته مهندسی عمران-نقشه برداری از دانشگاه دولتی تفرش
می خواستم امریه از قرارگاه خاتم الانبیاء بگیرم ، اما هیچی از شرایطش و اینکه از کجا باید شروع کنم و اینکه چه مدرکی میخواد.و...؟؟؟؟؟؟
عضو بسیج عادی هستم ، خانواده ایثارگر هم هستیم...
ممنون میشم کمک کنید
سلام شما که نوشتید تکمیلی 18 روزه است منظورتون همون برگ سبز هست دیگه؟ که نمی خواد بری آموزشی؟
بله منظورشون همونه
شما 6 ماه وقت داری که مدارک رو ارسال کنی !
ولی اگه مدارکت رو ارسال کنی و برگ سبزت بیاد و نری ، غیبت میخوری !
دوستان یکی یه کمک بکنه، کارم خیلی فوریه.
از هر کی هم که میپرسم اطلاع درست حسابی نداره! ممنون میشم
(((سلام دوستان عزیز
از دوستانی که امریه گرفتن یا راجع به امریه گرفتن اطلاعی دارند، خواهش میکنم یکم راهنماییم کنند
من فارغ التحصیل بهمن 89 رشته مهندسی عمران-نقشه برداری از دانشگاه دولتی تفرش
می خواستم امریه از قرارگاه خاتم الانبیاء بگیرم ، اما هیچی از شرایطش و اینکه از کجا باید شروع کنم و اینکه چه مدرکی میخواد.و...؟؟؟؟؟؟
عضو بسیج عادی هستم ، خانواده ایثارگر هم هستیم...
ممنون میشم کمک کنید )))
حداكثر ِ كسري بسيجي كه يه شخص ميتونه بگيره 6 ماه هستش. بيشتر از اون ديگه نميدن.
دوست عزیز کلاً برای امریه اولین شرط داشتن پارتیه، اگه پارتی نداری، باید اوضاع معدلت خوب باشه، بسیجی فعال باشی و از اینجور چیزا.
ولی اگر پارتی داشته باشی هیچ شرط خاصی لازم نیست. اما با شرایط شما احتمال اینکه بتونی امریه بگیری کم نیست.
شما باید مراجعه کنید به خود قرارگاه، ببینید اصلاً پذیرش امریه برای اون ماهی که شما اعزام هستید دارند یا نه، اگر دارند و نظر مثبت نسبت به جذب شما هم هست، برگ اعزامت رو میدی به اونها (حداقل دو ماه قبل از اعزام) و کارهای اداریش رو خودشون انجام میدن.
اگر مثلاً بگن میتونیم برای یه دوره بعد از تاریخ اعزام شما رو پذیرش کنیم، شما تشریف میبرید نظام وظیفه، یک دوره تاریخ اعزامتون رو تمدید میکنید، با برگ سبز جدید میرید و امریه میشید.
من یک حکم مسولیت +2 سال بسیج فعال +یک برگ سبز(اموزش تکمیلی)دارم الان به من چند ماه کسری می خوره
باتشکر![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)