ـو مــ و بایلسـ ــتان
ولی این که دوستمون میگن به صورت رسمی هست . نه کوک شده و غیره... ولی کو لینکش کسی هنوز نمیدونه !![]()
ـو مــ و بایلسـ ــتان
ولی این که دوستمون میگن به صورت رسمی هست . نه کوک شده و غیره... ولی کو لینکش کسی هنوز نمیدونه !![]()
نه ..رسمی نیست
من با مدیر بخش خبر موبایلستان دوستم..و خبر رسمی از مدیر روابط عمومی نوکیا تو ایران دارم
سیمبین بل سه ماه اول 2012 بصورت رسمی عرضه میشه
بقیه غیر رسمی هستن که الان نصب شده و بشخصه نمونشو دیدم رو ان8
مژده
بچه آپدیت کنید
برید واسه دانلود
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته گفتن تا ریلیز رسمی از خود سایت نوکیا صبر کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by DJ.Mamal; 04-12-2011 at 12:15.
من که عرض کردم اومده دوست عزیز.
البته فکر نمی کنم هنوز فارسیش اومده باشه.
Last edited by amirpers; 30-11-2011 at 16:07.
دیدید حالا دی جی جان فریمور رسمی بود !دمت گرم واسه قرار دادن لینک
![]()
دوستان خسته نباشی
دم همه ی اونایی که دارن تو این سایت زحمت میکشن گرم . . . چند تا سوال داشتم . . . قیمت n8 چنده در حال حاضر ؟ از بچه های شمال اگه کسی بدونه که عالی میشه . .. . بعدش سیستم عاملش سیمبیان 3 هستش ؟ نرم افزار و بازی به اندازه ی کافی واسش وجود داره ؟ از آندروید بیشتره ؟ کیفیت برنامه های این گوشی بهتره یا گوشی های آندروید ؟ آخه میخوام گوشی بخرم تا 600 تومان بین این و سنسیشن موندم کدومو بخرم !!!!!!!!! فدای همتون
قیمتش حدود 480 تا 500 . البته قیمت دقیق ندارم.
سیستم عاملش هم سیمبین 3 هستش که تا چند روز دیگه میشه به سیمبین 3 بل آپدیتش کرد.
نرم افزار و بازی هم زیاده اما نه اندازه آندروید.
آندروید خوراک برنامه نویس هاست برای نوشتن بازی و برنامه.
اگه برات دوربین و کیفیت صفحه نمایش و بلوتوث 3 و وصل شدن فلش و موس و کیبورد و GPS مطرحه ، به نظر من بگیر و لی اگه برات سرعت و زیاد بودن برنامه ها و بازیها و سی پی یو و ... مهمه ، یه گوشی آندرویدی بگیر.
تو یکی از سایتها خودندم ( **********دات کام )که خیلی زود زود هنگ میکنه و کیفیت صداش خوب نیست + نرم افزار و بازی زیادی نداره
صحت داره ؟
فقط گوشیهایی که اون اول تولید شده بودند یه خورده مشکل داشتند.
گوشی من که الان حدود 10 ماهه که دارم فکر کنم کلا 1 یا دو بار هنگ کرده که اون هم مشکلش چیز دیگه ای بوده.
کیفیت صداش هم خوبه اما اسپیکرش بلندی صدایی مثل مثلا N96 نداره اما کلا استاندارده.
در مورد نرم افزار و بازی هم گفتم وجود داره. زیاد هم هست اما به اندازه آندروید نیست.
مخلصیم..
فعلا فارسی خبری نیست..والا انقد با بچه های نوکیا پریدم تا یه چیز رسمی نشه باورم نمیشه
البته به Rm توجه کنید از هولتون اشتباهی فلش نزنین
این لینک هنوز معلوم نیست از طرف خود نوکیا باشه..تو سایت خودشون بیاد خیال همه راحت میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)