سلام دوست عزیز. بله گوشیه خوبیه انصافا! الانم بچه ها حدود 390 تا 410 قیمت دارن، فکز کنم سایت گوشی شاپ هم 420 اینا بفروشه. در کل می ارزه به نظر من تو این رنج قیمت یکی از بهترین هاست![]()
سلام دوست عزیز. بله گوشیه خوبیه انصافا! الانم بچه ها حدود 390 تا 410 قیمت دارن، فکز کنم سایت گوشی شاپ هم 420 اینا بفروشه. در کل می ارزه به نظر من تو این رنج قیمت یکی از بهترین هاست![]()
درود.
بچه ها من چنتا مشکل+سوال دارم که اگه میشه منو راهنمایی کنید:
1-من این رام عربی 2.2 رسمی رو که ریختم اصلا نمیتونم که کنتاکت ایجاد کنم!(حتی از بکاپی که با manage sim گرفتم هم نمیشه کنتاکت هامو برگردونم!
2-این رام 2.3 سانوژن واسه همه ی لنز سبزا پرش فیلم داره؟
3-من میخوام یه مموری 8 بخرم.میشه در مورد کلاس و مارک یه توضیح بدین؟! (اگه قیمت رو هم بگید که واقعا ممنون میشم *قیمت و کلاس 16 گیگ رو هم بگید که دیگه فوق العادست!*
با تشکر.![]()
چطوری با آر دی اس لایت فلش زدید ؟ میشه بگید ؟
باید به رام .2.2 فلش بزنی و دوباره به رام 2.3 !
1. در مورد کنتاکت ها من با 2.2 عربی هیچ مشکلی نداشتم نمیدونم چرا مال شما اینطوریه!
2. رام 2.3 سیانوژن رو صبر کن تا ورژن بعدیش بیاد چون قراره کیفیت فیلم برداریش رو ببرن بالا
3. مموری 8 گیگ کلاس 4 سیلیکون پاور رو من تبریز 2 ماه قبل گرفتم 18 تومن با گارنتی مادام العمر. ازش راضیم
![]()
درود.
ممنون احسان جان.
قیمت 16 گیگ رو ندارید؟
من که از بس از این سیانوژن تعریف کردن صبر واسه اومدن نسخه ی جدیدش ندارم! حالا من نفهمیدم این مشکل پرش فیلم توی این ورژن ماله همه ی لنز سبزاست؟
بعد واسه اینکه بخوایم یه فایلی رو از مموری انتقال بدیم توی حافظه ی داخلی باید چیکار کنیم؟(من گوشی روته+آندروید2.2 با فایل منیچر es نمیتونم اینکارو کنم!)
با تشکر.
حافضه داخلی فقط برای نصب برنامس...
نمیشه توش فایل ریخت...
بامرام جان همینکارو میکنم...الان rsd lite گوشیو میشناسه ولی تا دکمه استارتو میزنم failمیشه
چون كلاس بالاتر از 4 توي ايران گير نمياد و اگر هم 16 كلاس 10 گير بياد قيمتش خيلي بالاست كه حدود 100 تومان است. بهتره همون 8 گيگ كلاس 4 بگيري...16 كلاس 4 گوشيت رو كند ميكنه...به هر حال 16 كلاس 4 توشيبا قيمتش 35 ميباشد...
از فول شارژ بودن گوشيتون اطمينان داريد؟؟؟؟گاهي مشاهده شده گوشي هايي كه اينطوري به مشكل برميخورن قادر نيستند باطري رو فول شارژ كنند و بايد از شارژر همه كاره براي شارژ باطري به صورت جدا كمك گرفت...
دوستان گوشیمو درست کردم با کمک ehsan-update
احسان کلی وقت گذاشت باهام چت کرد وتلفنی حرف زد
احسان ازت خ ممنونم
متاسفانه چندتا از دوستان که بهشون پیام خصوصی دادم اصلا جواب ندادن
دم همه کردای بامرام مث احسان گرم
Last edited by aghamili; 25-07-2011 at 00:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)